günaydın canlar nasılsınız giremedim birkaç gündür işler yoğun bu aralar eve zor atıyorum kendimi dün doktora gittik rabbim ne mucizeler yaratıyor şok oldum bebişimi gördüm ilk defa ellerini ayaklrını kafasını kıpır kıpır maşallah artık dayanamadım ağladım muhteşem bişey öle çok dua ettimki rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu doktor kızmı erkekmi diye sordu hiç farketmez dedim yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin dedim doktorda içinden ne geçiyor söyle bakalım dedi bende kız gibi dedimerkeğe benziyor ama çok erken dedi aman ne farkeder kız erkek benim bebişim ya rabbimin emaneti ya kuzum benim işte böle bizden haberler geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir çok fazla yazmıyorumda geçende söylemiştim bilgisayar aşağıda kaıyor eğilip yazmak zor oluyor belim ağrıyor ama yazdıklarınızı okuyup güzel haber varmı diye bakıyorum hep öpüyorum hepinizi
selam canım nasılsın hüma nasılselam kızlar nasılsınız hepimizin başı sağolsun çok acı...belenayım canım gözünaydın bebişimede maşallah sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez sen kendine çok dikkat et yorma kendini dualarımızdasın öpüyorum seni...
çok güzel bir dua cnm Allah razı olsunAllahım !!!
Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!!
Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!!
Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!!
Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!!
İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!!
Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle...
merhaba hakcacım ,ben iyiyim cnm seni sormalıcanım merhaba nasılsın?uzun zaman oldu görüşmeyeli.fazla giremiyorum ama aklım sizlerde.
günaydınnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrr
neslihan adtein gelmiş ne güzel inşallah bi daha gelmez dokuz ay boyuncabebek gelir inşşşş bu arada istanbulçok soğukmuş öylemi canım aman dikkkat et kendine
valem sen nasılsın maşallah çok güzelsin ya bendealbüm yapacam hem eşim kızar hemde becerememki ama maşallahın var
divinty sabır sabır canım ama senin yerineben olsam kafayı sıyırırdım galiba sana bişey söylümmü he işi atılıpta öğrenmek hiç iyi değil bilsende bilmeyeceksin o kadar ben valla bilsemde ben anlamam derim benim bildidğdim sen uyanık olursun ama dedeimya sabır
beryalım maşallah sizeee ciciler alınacak hayırlısı ile sen doğurmadan bizlerde gebiş kalaydık hayırlısı ile
hakca hoşgeldin haksever cemre dyd neslihanvale belenay abla beryal abla divinty yaren başka aklıma gelmiyor iyisiniz dimi:26::26::26::26:
bana gelince çok akıntım var ama diyom ya adet olacam yada nolacam bilmiyom bebek zaten yokturda randevu vermiyor doktrum adtin 2 günü gel diyo napım beklyecem başka çarem varmı 7 sene bekledim şurda 3 ayda daha bekleyemicem sabırrrrrrama umutsuz olmayın belki benim siz kadar şansım yok ama umudumu hiç yitirmedi hepimiz aynı yoldan geçiyoruz sabır acı meyvası çok tatlı olurmuş hadin bayyyy
evet artık biraz mesafe koymanın zamanı geldiay canikom işiniz çok zor
allah kolaylık versin cep ve ev tel kapalı tutun eşin evdeyken yada sessize alın işinize gelenleri açın yoksa boşverin gitsin
biz eşimle az zamanımız olunca cep telleri kapatıyoruz yada sessize alıyoruz
aileden arayanlar beni bulur eşimin işleri isse beklesin azcık diyoruz zaten yılda kaç kez görüyorum eşimi
ama senin durumunda kötü
açmayın bence bu kadar yüz bulmasın insanlar ya
mecburmusun herjkesin işini yapacan
bırak yüz verme sen
yüz verdikçe daha da çok şey beklerler
seni arayanları sen bana postala ben cevap veririm onlara
anladın sen onun
bu arada eşim çok memnun halinden
doruk paşadan sonra birde kızı olacak ya sevinçten ne yapacağını şaşırdı ne desem tamam diyo
bir o değil kaynanatörde hergün arıyor nasılsın kızım bir isteğin varmı diyor
ayy çocuk doğurunca pek bir kıymetli oldum kaynanamın gözünde
günaydın canlar nasılsınız giremedim birkaç gündür işler yoğun bu aralar eve zor atıyorum kendimi dün doktora gittik rabbim ne mucizeler yaratıyor şok oldum bebişimi gördüm ilk defa ellerini ayaklrını kafasını kıpır kıpır maşallah artık dayanamadım ağladım muhteşem bişey öle çok dua ettimki rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu doktor kızmı erkekmi diye sordu hiç farketmez dedim yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin dedim doktorda içinden ne geçiyor söyle bakalım dedi bende kız gibi dedimerkeğe benziyor ama çok erken dedi aman ne farkeder kız erkek benim bebişim ya rabbimin emaneti ya kuzum benim işte böle bizden haberler geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir çok fazla yazmıyorumda geçende söylemiştim bilgisayar aşağıda kaıyor eğilip yazmak zor oluyor belim ağrıyor ama yazdıklarınızı okuyup güzel haber varmı diye bakıyorum hep öpüyorum hepinizi
Allah belalarını versin inşallah eli kanlı katillerinKızlar başımız saolsun evlatlarımızı kaybettik içim yanıyo
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben cok aşırı etkilendim ağlamaktan gözümde yaş kalmadı eşimin asker olması beni artık okadar cok korkutmaya basladıki onu işe bile gönderesim gelmiyo hep dizimin dipinde otursun gözümün önünden ayrılmasın istiyorum 1 günde psikolojim okadar bozulduki ne yapacağımı sasırdım
selam kızlar nasılsınız ben ve kızım iyiyiz çok şükür taşınma telaşımız başlıcak...kızlar sizlere bişey sölücem adetim gecikti zaten gecikiodu hep ama gliforu içiorum gelmesi lazımda yanlız bu ay bi kaza oldu ve bende psikolojikmi bilmiorum ama sabahları mide bulantısı var ve sık idrara çıkma var bakalım bikaç gün beklicem test yapcam varmı yokmu öğrencem...
nie kimse girmio ev kuşu olarak iyiyim ben :)) çalışmalr başladı start verdik bıreeeeeee bismillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
vatan sağ olsun mehmetcik yerinde rahat uyusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
onlar cennette olucaklar en güzel mertebede ne mutlu onlara,kalanlara allah sabır versin................
nie kimse girmio ev kuşu olarak iyiyim ben :)) çalışmalr başladı start verdik bıreeeeeee bismillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?