selam canım ohh ne güzel bayramın güzel geçmiş alllah içine sindirsin.nice güzel bayramlar yaşayın inşallahselamlar canlarım
çok şükür bayram bitti
bu bayramı evde geçirdik güzel geçti ilk defa bir bayramım
vale cnm hayırlı haberlerle gel inşallah
kız 1 senemi oldu sen dış gebelik yaşayalı :26:
zaman su gibi akmış gitmiş :18: vay be
herkese slm
herkesin bayramı güsel geçmiş ne güsel
neslihancım inşallah testin pozitif çıkar
tatlıbebek rabbim kolay doğum nasip etsin ikinci doğum daha kolay olur demişlerdi bana öle oldu 2 saate berenimi kucağıma aldım sabaha karsı 4 te gittim 6 da kucağımdaydı yavrum inşallah sizin bebişlerde kolay gelir beryalcim senin içinde sölüyom ne kadarlık bebiş kız hemde adıda güsel benim yiğenimin adıda defne isimleriyle yaşasınlar inşallah uzun ömürlü olsunlar
divinim face kapatmışsın sen açsana yine ordanda görüşürük yawwözledim senin muhabbetini
bircancım inşallah seninde 2.hamiş haberini alırız tez zamanda ama ikisi birden çok zor oluyo benim büyük kız 26 aylık küçüğü ısırıyo dövüyo parmağını gözüne sokuyo neleryapıyo garibim oda ablasına gülcem diye uğraşıyo bişey olcak diye ödüm kopuyo vallaaynen böle yapıyooo
neyse kimse yok yine ben kaçiim çok öpüyrum hepinizi bebişlerinizi
selam kızlar nasılsınız ben hala hastalanmadm biraz önce test aldım yaptım negatif çıktı elimi yıkadım bdaha baktım böle ilk bakışta görülen bi gölege oluşmuş ama çizgi değil hatta eşimde baktım yok ya dedigölge sadece çizgi değil dedi ilk bakışta görülüo sonra bakınca yok gibi anlamadım biraz daha beklicem kan testi yaptırcam ya
kızlar herkese iyi aksamlar ben iyiyim bugün dr herşey normal dedi hamile kalmam için hiç bi neden kalmamıs
hadi hayırlısı bakalım ilk adımı attık dr olumsuz bişe söylemedi adetimin ilk 3 gününden birinde gel dedi bakalım
dua edin kızlarrrr rahim filmimde temiz cıktı cok şükür
toprağım geçmişi okuyup gelesiye gitmişsin benden başka kimsecikler kalmamış:18:
nasılsınız bakalım kıslar bu bayram yatarak geçirdim grip yine takıldı peşime 4 gün boyunca yattım kaynanam gelin oldu ben kaynanacanım benim sağolsun hiç iş yaptırmadı ama başağrısı delirtti beni hamilelikle ilgili hiç şikayetim yok maşallah ah bide grip peşimi bıraksa sabredeceğiz artık
bircan canım hakkkında hayırlısı olsun hamileysen ne güzel rabbim tekrar aratmadan göndermiş olur her bebek kısmetiyle gelirmiş
neslihan güzel haberler ver inşallah canım sonuç ne olursa olsun şunu unutma bundada vardır bir hayır ama her zaman olumlu düşünelim bebişimiz gelsin
divicim sen nasılsın vildana bi kardeş gelir inşallah hakkınızda hayırlısı canım
okyanus hoşgeldin canım maşallah kızlar büyüyor rabbim nazardan saklasın
ayşeeeee kuzuuum sen nasılsın bayram nasıl geçti bayram
vale canım benim zaman ne çabuk geçiyor demi inşlalah en kısa zamanda kavuşursun meleğine bende kürtajdan sonra 3 yıl bekledim geriye dönüp baktığımda ne çabuk geçmiş diyorum şimdi ama o zaman öe demiyordum zaman geçmek bilmiyordu ama bak rabbim büyük sabrın sonu selamet sende kavuşacaksın meleğine inşallah
dyd canım geçmiş olsun senin bebiş baya yramaz çıktı desene aman nazar değmesin annesi hepsi geçecek bunların sabırlı ol kucağımıza aldığımızda çektiklerimizin hepsini unutacağız inşlalah
crm sen nasılsın cimcime nasıl maşallah ona rabbim nazardan saklasın
tatlıbebek rabbiim sanda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
dilnur,yaren,bilgen,sinemis,hakça,elifve daha uzun zamandır uğramayan annişer arada bi cee deyin iyi olduğunuzu bielim tamam bebişler rahat vermiyor ama bizide unutmayın
senin yazını okudum pko varmış ve arkuat raahim.
Bende de aynı şeyler var...
22 haftalık erken doğum yaptım 2 ay önce çok kahroldum. O yüzden korkuyorum. Aynı iki rahatsızlığımız var diye senle tanışmak istedim. özelden mesaj yazamıyorum. 100 mesaj olmadı benim.
şimdi rıza madazlıya gidicem haftaya bakalım ne diyecek...
günaydın canımmmmmm
çok sevindim rahim filmin temiz çıkmış
şimdi ikinci aşamaya geçin yumurta büyütme ve çatlatma
inşallah yumurtaların için hap yede iğne verir doktorun ama sende bir konuş istersen beklemek istemediğini anlat ama daha önceki düşüğünüde anlat ki çözüm olabilir belki sana .
herşeyin hayırlısı canım.
canım dr bastan sona yasadıgım herseyi anlattım düşüklerimin sebeblerinin perde oldugunu onuda aldıgını söyledi
artık diğer hamileler gibi yüzde 20 düşük riskim olucağını söyledi allahın izniyle hamile kalırsın 1 senenin içinde dedi
bizde önümüzdeki hazüran tayinimiz cıkıcağını ve baska dr da zaman kaybetmek istemediğimizi söyledik
o zaman hamile kalmayı hızlandıralım dedi adetim ilk 3 gününden herhangi bi günde gel dedi tamam dedik
tek kalan tüpüm yumurtalıklarım ve rahimin genel durumu iyiymiş artık calışmalara baslayın dedi
dr umdan cok memnunum iyice arastırdıktan sonra basvurduk bölgenin en iyi dr imiş hatta senin cocuğun olmaz diyen bi çok kişiye çare olmus
gidenler kesinlikle bırakma diyor hastaları hep hamilelikle ilgili sorunlu kişiler adam cok iyi arastırmacıymış inşallaaaaahhh banada şifa olur
türkiyenin bi ucundan gelenler var hayret edersiniz
dün hastaneye bi kadın geldi 1 aylık hamileymiş eşinden cok eziyet görüyomuş bebeğini aldıracakmış
okadar cok üzüldümki kadına dedimki biz o bebeğe sahip olmak için nelerimiz feda etmeye hazırız kıyma dedim aglayacaktım nerdeyse
elimden gelse kadına yalvaracaktım rabbim büyüksün sen darda kalan kullarına şifa ver kucağımızı doldur güzel rabbim
bence hiç bekleme kan testi yaptırselam kızlar nasılsınız ben hala hastalanmadm biraz önce test aldım yaptım negatif çıktı elimi yıkadım bdaha baktım böle ilk bakışta görülen bi gölege oluşmuş ama çizgi değil hatta eşimde baktım yok ya dedigölge sadece çizgi değil dedi ilk bakışta görülüo sonra bakınca yok gibi anlamadım biraz daha beklicem kan testi yaptırcam ya
saol beryalcimselam canım ohh ne güzel bayramın güzel geçmiş alllah içine sindirsin.nice güzel bayramlar yaşayın inşallah
çok teşekkür ederim canım
benim yine sezeryan olucak ama ben yinede korkuyorum yawwww :18::18::18:
doğumdan sonra ebeler gelip ayağa kaldırmaya çalışmıyorlarmı takatım olsa bir yumrukta baymak istiyorum onları.
geçen sefer eşim zorla kaldırmıştı bin nazla kalktım
ama çok fena bişey sezeryandan sonra hemen ayağa kalkmak oyyyy düşündükçe içim fena oluyor
allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
ben doğumu ve doğum sonrasını çok rahat geçirdim ama doğum sonrası ayağa ilk kalmak zorladı beni.
çok sevindim cnm gözün aydınkızlar herkese iyi aksamlar ben iyiyim bugün dr herşey normal dedi hamile kalmam için hiç bi neden kalmamıs
hadi hayırlısı bakalım ilk adımı attık dr olumsuz bişe söylemedi adetimin ilk 3 gününden birinde gel dedi bakalım
dua edin kızlarrrr rahim filmimde temiz cıktı cok şükür
aramıza hg nizsenin yazını okudum pko varmış ve arkuat raahim.
bende de aynı şeyler var...
22 haftalık erken doğum yaptım 2 ay önce çok kahroldum. o yüzden korkuyorum. aynı iki rahatsızlığımız var diye senle tanışmak istedim. özelden mesaj yazamıyorum. 100 mesaj olmadı benim.
şimdi RIZA MADAZLIYA GİDİCEM HAFTAYA BAKALIM NE DİYECEK...
valla hafızana hayranım beloşumtoprağım geçmişi okuyup gelesiye gitmişsin benden başka kimsecikler kalmamış:18:
nasılsınız bakalım kıslar bu bayram yatarak geçirdim grip yine takıldı peşime 4 gün boyunca yattım kaynanam gelin oldu ben kaynanacanım benim sağolsun hiç iş yaptırmadı ama başağrısı delirtti beni hamilelikle ilgili hiç şikayetim yok maşallah ah bide grip peşimi bıraksa sabredeceğiz artık
bircan canım hakkkında hayırlısı olsun hamileysen ne güzel rabbim tekrar aratmadan göndermiş olur her bebek kısmetiyle gelirmiş
neslihan güzel haberler ver inşallah canım sonuç ne olursa olsun şunu unutma bundada vardır bir hayır ama her zaman olumlu düşünelim bebişimiz gelsin
divicim sen nasılsın vildana bi kardeş gelir inşallah hakkınızda hayırlısı canım
okyanus hoşgeldin canım maşallah kızlar büyüyor rabbim nazardan saklasın
ayşeeeee kuzuuum sen nasılsın bayram nasıl geçti bayram
vale canım benim zaman ne çabuk geçiyor demi inşlalah en kısa zamanda kavuşursun meleğine bende kürtajdan sonra 3 yıl bekledim geriye dönüp baktığımda ne çabuk geçmiş diyorum şimdi ama o zaman öe demiyordum zaman geçmek bilmiyordu ama bak rabbim büyük sabrın sonu selamet sende kavuşacaksın meleğine inşallah
dyd canım geçmiş olsun senin bebiş baya yramaz çıktı desene aman nazar değmesin annesi hepsi geçecek bunların sabırlı ol kucağımıza aldığımızda çektiklerimizin hepsini unutacağız inşlalah
crm sen nasılsın cimcime nasıl maşallah ona rabbim nazardan saklasın
tatlıbebek rabbiim sanda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
dilnur,yaren,bilgen,sinemis,hakça,elifve daha uzun zamandır uğramayan annişer arada bi cee deyin iyi olduğunuzu bielim tamam bebişler rahat vermiyor ama bizide unutmayın
hayırlı cumalar beryalcimGünaydın canlarım
hayırlı cumalar herkese
canım dr bastan sona yasadıgım herseyi anlattım düşüklerimin sebeblerinin perde oldugunu onuda aldıgını söyledi
artık diğer hamileler gibi yüzde 20 düşük riskim olucağını söyledi allahın izniyle hamile kalırsın 1 senenin içinde dedi
bizde önümüzdeki hazüran tayinimiz cıkıcağını ve baska dr da zaman kaybetmek istemediğimizi söyledik
o zaman hamile kalmayı hızlandıralım dedi adetim ilk 3 gününden herhangi bi günde gel dedi tamam dedik
tek kalan tüpüm yumurtalıklarım ve rahimin genel durumu iyiymiş artık calışmalara baslayın dedi
dr umdan cok memnunum iyice arastırdıktan sonra basvurduk bölgenin en iyi dr imiş hatta senin cocuğun olmaz diyen bi çok kişiye çare olmus
gidenler kesinlikle bırakma diyor hastaları hep hamilelikle ilgili sorunlu kişiler adam cok iyi arastırmacıymış inşallaaaaahhh banada şifa olur
türkiyenin bi ucundan gelenler var hayret edersiniz
dün hastaneye bi kadın geldi 1 aylık hamileymiş eşinden cok eziyet görüyomuş bebeğini aldıracakmış
okadar cok üzüldümki kadına dedimki biz o bebeğe sahip olmak için nelerimiz feda etmeye hazırız kıyma dedim aglayacaktım nerdeyse
elimden gelse kadına yalvaracaktım rabbim büyüksün sen darda kalan kullarına şifa ver kucağımızı doldur GÜZEL RABBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?