hayırlı akşamlar kıslar sabah bayram yolculuğum başlıyor,ay çok erken saatte çıkacağız şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun inşallah bayram dönüşünde güzel haberler alırız sizi çok sevdiğimi unutmayın.ayşem canım rüyan hara çıkar inşallah bir değil iki melek birden gelsin inşallah
SENİNDE BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN CANIMselam kızlar nasılsınız bayramınız şimdiden mübarek olsun inşallah kızlar sizlere bişey sorucam adetim 5gün geçmişti 24ekimde test yaptım çıkmadı bende hapımı içeyim adet olayım dedim içtim yine gelmedi mümkün değil gelmemesi mutlaka hap bitince 4.gün sabahı olurdum ama hap biteli yarın 1hafta olucak yok dr umu aradım 3gün daha bekle test yap tekrar dedi sizce varsa bişey testte çıkmamaış olabilirmi anamadımkızımda 1gün geçince çıkmıştı...
gülüyorumyuppiiii
kaç gündür gülemiyordum
Allah kimseyi gülmekten geri koymasın
2 insan yüzü gördüm sıkıntılarım dağıldı azıcık
kışın sosyalleşecez kocikle
akrabaları gezecezonlarda bana gelecekler
canlarım nasılsınız hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum bana bu bayram 4gün tatil yaşasın dinlenirim dicem ama köye gideceğiz orada ne kadar dinlenirim oda ayrı bir soru 5 tane kurban kesilecek eh ben hamileyim diye köşeyede çekilemeyiz geliniz yakendimi yormadan ucundan ucundan dokunurum artık kızlar bayram sonrası hepinizden bir atak bekliyorum halay çekmeyeli uzun zaman oldu ben ağırlaşmadan çekelim şu halayları bugün arefe bol bol dua edelim inşallah bu arada benim bebiş maşallah teyzeleri kıpır kıpırdı ellerini yüzüne koyuyordu utanıyormuş gibi kızmı olacak ne gerçi doktor erkeğe yakın dedi bir ay sonra belli olurmuş ama ne bileyim hayırlısı olsun artık içimde kıpır kıpır oynuyor zıplıyor ama ben daha hissedemiyorum rabbim ne büyük bir mucize bu rabbim isteyen hrkese nasip etsin inşallah
vale divi
neslihan
ayşe
haksever kızlar bayram sonu güzl haberer bekliyorum sizden inşallah
hamişler nasıl hamişler toprağım dyd siz nasılsınız beryalim snin nasıl olduğun belli zati eşin geliyormuş bayram üstüne bayram nasıl olacaksınki demi gözün aydın canım
hepinize tekrar hayırlı bayramlar kızlar
seninde bayramın kutlu mutlu huzurlu geçsin inşallahberyal , vale , neslihan , ayşe , citos , haksever , cmrm , bircan , belenay , tatlıbebek , eliftimureren , okyanus , :44: Başka varmıydı :44:
Neyse hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum canlarım benim
ben daha giremem bugün bile bu saate kadar işim bitmedi ancak girip yazabildim
daha nice bayramlara birlikte gireriz inşallah :125::13:
Bayramdan sonra görüşürüz :119:
(dipnot)galiba yumurtladım
belirtiler onu gösteriyor
off bu kadar yorgunluğun üstüne birde yumurtayı kaçıramam
mesaiye devam
Nesliş hızlıca yazdığını okudum tüyolarını bende yapacam
kadının biri beni kışın tül çorapla görmüştü
çocuk istiyosan kendini sıcak tutman lazım , yoğurt bile sıcakta mayalanıyor demişti
bende kendimi mayalıycam bugünBelki tutar
herkese selam arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum
daha nice güzel bayramlar geçirmek dilegiylee
mutlu bayramlarrrrrr
herkesin bayramı kutlu olsun
bayram dönüşü topikte halay çekelim artık
neslihancım tşk ederim inşllah rabbim sizede nasip eder
valla keyfinize bakın gezin eğlenin doğmdan snr bişey yapamıyonuz yakında kafamda huniyle gezicem
güzel dileklerin için teşekkür ederim beryalcim inşallah allahım banada 2.meleğimi yollamıştır 2si birden büyür gider ne güzel...
merhaba canlarım nasılsınız bayramınız mübarek olsun rabbim daha nice bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah
hepinizi çok özledim sizi unuttum artık topiğe gelmiyorum diye düşünmeyin olurmu hep aklımdasınız hep dualarımdasınız
çok kötü günler geçirdim kızlar 2 gündür biraz iyiyim çok şükür 10 kilo verdim su bile içemedim ölü gibi yattım günlerce serumlardan kollarım delil deşik oldu
boğazım yara oldu ne uyku ne bişey hayatımda böyle bişey görmedim ben bebeğime bişey olcak diye öldüm öldüm dirildim şimdilik iyi yavrum 12 haftalık olduk teyzeleri ikili testimiz normal çıktı çok şükür.neyse kızlar başınızı ağrıtmayım bende durumlar böyle iyi olusam biraz hergün aranızdayım artık.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
SELAM CANCAĞAZLARIMMM....
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLARRR...
mALUMM BTÜNÜ AKRAABAALR VS. HEPSİ AYNI YERDE OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK YOĞUN GEZMELİ BİR BAYRAM OLUYORR...
ÇOK YORULDUM ŞİMDİDENN...
ANNEMLERDEYİMMM...BİRAZDAN GİDECEĞİMM..PC BULMUŞKEN GİRİM DEDİMM...
HEPİNİZİNN BAYRAMINI KUTLUYORUMMMM...HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ ÖPÜYORUMMMM...
KIZLARR 2 GÜN REGL OLACAK GİBİ KASIĞIM SANCIYORRR...GERÇİ DR. 16.SINDAN SONRA KAN TESTİ YAPABİLİRSİN DEDİ...
RABBİM HAKKIMDA HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAHHH..
SELAM CANCAĞAZLARIMMM....
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLARRR...
mALUMM BTÜNÜ AKRAABAALR VS. HEPSİ AYNI YERDE OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK YOĞUN GEZMELİ BİR BAYRAM OLUYORR...
ÇOK YORULDUM ŞİMDİDENN...
ANNEMLERDEYİMMM...BİRAZDAN GİDECEĞİMM..PC BULMUŞKEN GİRİM DEDİMM...
HEPİNİZİNN BAYRAMINI KUTLUYORUMMMM...HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ ÖPÜYORUMMMM...
KIZLARR 2 GÜN REGL OLACAK GİBİ KASIĞIM SANCIYORRR...GERÇİ DR. 16.SINDAN SONRA KAN TESTİ YAPABİLİRSİN DEDİ...
RABBİM HAKKIMDA HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAHHH..
beryal canım benim tickeri düzeltebilirmisin 15 haftalık gözüküyor ama 12+5 haftalık aslında geç döllenme olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?