amin cnm inşallahinş. canım o gün çok uzak değil
rabbim en kısa zamanda vericek inanıyorum ben
hmm vildan 59 kiloben 5 teyken 50 küsür kilodaydım ama boyumda yaşıtlarıma göre hep uzundu
hep en arkada oturmak zorunda kalırdım
evet dengesiz çok maalesef beyinleri sadece dış görünüşe çalışstığı için
onun dahaküçüçük bi kız oldugunun farkına varmıyolar
ben kaçar yemek yapıcam divim sana rafet el romandan yanımda kal şarkısını hediye edip
bide fıkra yazıp kacarım öpüldünüz
canım ben ilk önce ameliyat olucam tiroitlerim alınacak ilk önce ondan sonra çocuk için tedavi olacam ozaman söylediğin doktorları araştırım tşk ederimselam canım yorumunu okudum ben sana izmirde 2 dr önerebilirim dr levent erkan veya dr ömer südekan ikiside izmirin en iyi dr larından benim aşılamamı ömer südekan yaptı doğumumu levent beye geçtim o yaptırdı...
kız tabiki öyle bir yasak yok ama yinede dikkatli olmak gerek mikrop felan kapmamak için allah sana güzellikler versin emi güldürdün beniya hamileyken denize niye girilmiyo :26:
30 seneden sonra bulmuşum hemen kaybetmek istemiyom :84:valla öyle bi yasak gelsin şekeri elinden alınmış çocuk gibi üzülürüm
ben gene duramam en azından ayaklarımı sokarım
saol canım tşk ederim ayşecim iyi bir cerrah bulduğumda ameliyat olucam işte bakalım hayırlısı artıkilter çakır en doğru kararı sen verirsin canım ama ihmale gelmez biliyosun inşallah o bahsettiğin değildir ismini yazmak bile istemiyom hakkında hayırlısı olsun
selam canlarım nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir kızlar bana küsmeyin olurmu inanın bilgisayarı elime aldığım anda ilk buraya giriyorum zaten açtığımda yokya.ben iyi sayılırım kızlar bulantılarım geçti gibi nerdeyse ama şimdide grip oldum onunla uğraşıyorum.bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bi sorun yok çok şükür oğluşumda çok ilaç içmiştim çünkü biliyorsunuz ağır ilaçlardı hepsi korkuyordum ama şükür rabbime.kızlar nolur umudunuzu kaybetmeyin allahım o kadar büyükki hepimize bu duyguyu yaşatacak inşallah neler çektik hepimiz ne uğraşlar verdik halada veriyoruz.bugün oğlumu öyle hareket edrken görünce sizlerede çok dua ettim hiç aklımdan çıkmıyorsunuz bizi en iyi biz anlarız canlarım sizi çok seviyorum
ok cnm bende yasak sandım valla panik yaptım:18:canım ben ilk önce ameliyat olucam tiroitlerim alınacak ilk önce ondan sonra çocuk için tedavi olacam ozaman söylediğin doktorları araştırım tşk ederim
kız tabiki öyle bir yasak yok ama yinede dikkatli olmak gerek mikrop felan kapmamak için allah sana güzellikler versin emi güldürdün beni
hemşerim naberselam canlarım nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir kızlar bana küsmeyin olurmu inanın bilgisayarı elime aldığım anda ilk buraya giriyorum zaten açtığımda yokya.ben iyi sayılırım kızlar bulantılarım geçti gibi nerdeyse ama şimdide grip oldum onunla uğraşıyorum.bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bi sorun yok çok şükür oğluşumda çok ilaç içmiştim çünkü biliyorsunuz ağır ilaçlardı hepsi korkuyordum ama şükür rabbime.kızlar nolur umudunuzu kaybetmeyin allahım o kadar büyükki hepimize bu duyguyu yaşatacak inşallah neler çektik hepimiz ne uğraşlar verdik halada veriyoruz.bugün oğlumu öyle hareket edrken görünce sizlerede çok dua ettim hiç aklımdan çıkmıyorsunuz bizi en iyi biz anlarız canlarım sizi çok seviyorum
bu günlerde fazla ağır işler yapma hakseverBen iyiyim ben iyiyim
Baya temislige verdim kendimiiiii
herkese günaydın umarım herkes iyidir.dün girememiştim sayfalar baya ilerlemiş maaşallah hep böyle olur inşallah.
sadece smiley mesajına smileyli cevap
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
günaydın herkese benim akşama misafirim gelicek sabah onun hazırlıklarıyla ugraştım
öğleden sonrada ben gidicem geziyom anca
herkese hayırlı cumalarrr
bizde sabah serdarı kontrole götürdük tahlil yapıldı öğleden sonra çıkacak sonuçları birde pipi kontrolü oldu pipisi bitikmiş oğluşumun:18:
acele sünnet olması gerekiyormuş haftaya sünnet olucak paşam
hayırlı cumalar citosum
geçmiş olsun cnm..şimdi sünnet ettirin birkaç sene sonra düğün yaparsınız herkes öyle yapıyor
sağol cnm
bizde öyle düşündük düğününü de 4 beş yaşına geldiğinde yaparız inşllah
sende gelirsin demi düğüne
gelirsin gelir bende vildoşumun düğününe gelicem sivasa tabi çağırırsaninşallahkısmet işleri bu işler
günaydın canım nasılsın?Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına en yakın zamanda inşallah.
dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?