Dokuz Doğuranlar

inş. canım o gün çok uzak değil
rabbim en kısa zamanda vericek inanıyorum ben
amin cnm inşallah
hmm vildan 59 kilo
boyuda uzun
Allah onuda öyle yaratmış napalım
ilerde liseye falan geçince kendiliğinden zayıflamak ister heralde
şimdi dünya umurunda değil

ben kaçar yemek yapıcam divim sana rafet el romandan yanımda kal şarkısını hediye edip
bide fıkra yazıp kacarım öpüldünüz

tşkr ederim cnm ben hep yanındayım merak etme
kolay gelsin sana görüşürüz

Son düzenleme:
canım ben ilk önce ameliyat olucam tiroitlerim alınacak ilk önce ondan sonra çocuk için tedavi olacam ozaman söylediğin doktorları araştırım tşk ederim
kız tabiki öyle bir yasak yok ama yinede dikkatli olmak gerek mikrop felan kapmamak için allah sana güzellikler versin emi güldürdün beni

ilter çakır en doğru kararı sen verirsin canım ama ihmale gelmez biliyosun inşallah o bahsettiğin değildir ismini yazmak bile istemiyom hakkında hayırlısı olsun
saol canım tşk ederim ayşecim iyi bir cerrah bulduğumda ameliyat olucam işte bakalım hayırlısı artık

selam canlarım nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir kızlar bana küsmeyin olurmu inanın bilgisayarı elime aldığım anda ilk buraya giriyorum zaten açtığımda yokya.ben iyi sayılırım kızlar bulantılarım geçti gibi nerdeyse ama şimdide grip oldum onunla uğraşıyorum.bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bi sorun yok çok şükür oğluşumda çok ilaç içmiştim çünkü biliyorsunuz ağır ilaçlardı hepsi korkuyordum ama şükür rabbime.kızlar nolur umudunuzu kaybetmeyin allahım o kadar büyükki hepimize bu duyguyu yaşatacak inşallah neler çektik hepimiz ne uğraşlar verdik halada veriyoruz.bugün oğlumu öyle hareket edrken görünce sizlerede çok dua ettim hiç aklımdan çıkmıyorsunuz bizi en iyi biz anlarız canlarım sizi çok seviyorum

Ben iyiyim ben iyiyim
Baya temislige verdim kendimiiiii

herkese günaydın umarım herkes iyidir.dün girememiştim sayfalar baya ilerlemiş maaşallah hep böyle olur inşallah.

günaydın canım nasılsın?Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına en yakın zamanda inşallah.
dikkat et kendine...

bugün şansıma kimsecikler yok.bende çıkıyorum biraz işlerim var halledeyim.görüşmek üzere...

günaydın herkese benim akşama misafirim gelicek sabah onun hazırlıklarıyla ugraştım
öğleden sonrada ben gidicem geziyom anca

ok cnm bende yasak sandım valla panik yaptım:18:
netten falan araştırdım..kocik bişey olmaz götürürüm girersin dedi :)
hemşerim naber gözün aydın cnm herşeyin yolunda gitmesine sevindim
çok yordu seni bebiş
hem gelene kadar yordu hemde geldikten sonra yormaya devam etti..geldikten sonrasını düşünmek bile istemiyom

çok küstüm ben sana bizi bıraktın gittin gelmiyon topiğe dermişim
ne küsecez cnm..mazeretin var
ama eğerki buraya gelmeyip faceye takılıyosan o zaman küserim
yani faceye girmeye zaman bulup buraya girmeye bulamayana da küsmem aman ne küsecem milleti zorla getirecek halimiz yokya
dileyen buyurur gelir açık kapı bi laf ettin bin ah işittin hemşom
sen iyi ol bebiş iyi olsun gerisi teferruat
gelirsen kendini iyi hissettiğin zaman biz burdayız
Ben iyiyim ben iyiyim
Baya temislige verdim kendimiiiii
bu günlerde fazla ağır işler yapma haksever
sende duruyon duruyon tam yumurtlama zamanında temizlik yapıyon
adetliyken yap canım benim tedbiri elden bırakma
bakarsın körün taşı gelir spermin biri yumoşu deler nolur nolmaz
herkese günaydın umarım herkes iyidir.dün girememiştim sayfalar baya ilerlemiş maaşallah hep böyle olur inşallah.

günaydın hakca
hep topik boşken geliyon sende de amma şans varmış

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sadece smiley mesajına smileyli cevap
:89: :99: :95: :101: :127: :128:

günaydın herkese benim akşama misafirim gelicek sabah onun hazırlıklarıyla ugraştım
öğleden sonrada ben gidicem geziyom anca

günaydın cnm hayırlı cumalar
bugün bende yokum alt komşuya oturmaya gidecez

beryal naber cnm defne nasıl sen nasılsın daha iyi oldunmu
ameliyat yerin nasıl

cnm sen ovitrelleden sonra 3 gün birliktelik demiştinya..doktorlar hep gün aşırı diyor
hergün denesekmi şansımız daha çok olur yoksa gün aşırımı
valla ben senin dediğini yaptım 3 gün denedik..şimdiye kadar doktorun sözünden çıkmıyoduk bu seferde senin dediğini deneyim dedim

herkese hayırlı cumalarrr
bizde sabah serdarı kontrole götürdük tahlil yapıldı öğleden sonra çıkacak sonuçları birde pipi kontrolü oldu pipisi bitikmiş oğluşumun:18:
acele sünnet olması gerekiyormuş haftaya sünnet olucak paşam

hayırlı cumalar citosum
geçmiş olsun cnm..şimdi sünnet ettirin birkaç sene sonra düğün yaparsınız herkes öyle yapıyor

hayırlı cumalar citosum
geçmiş olsun cnm..şimdi sünnet ettirin birkaç sene sonra düğün yaparsınız herkes öyle yapıyor

sağol cnm
bizde öyle düşündük düğününü de 4 beş yaşına geldiğinde yaparız inşllah
sende gelirsin demi düğüne

iyi akşamlar kıslar bugün biraz daha iyiyim sanki ilaçta içemiyorum anca kuşburnu ıhlamur falan içiyorum işte.

günaydın canım nasılsın?Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına en yakın zamanda inşallah.
dikkat et kendine...

iyi sayılırım canım sen nasılsın hüma nasıl.aminnnnnn darısı isteyen herkesin başına canım amiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…