canım arkadaşlarım nasılsınız herkez iyidir umarım,
ben pazartesi randevu aldım birtane genel cerrahtan bakalım bu ne diyecek ameliyat tarihi alabilirsek sizlere haber veririm bakalım ne olacak
bu arada eşim bana dizüstü bilgisayar aldı çok istiyordum nezamandır demekki hasta olmak lazım mı
slm kızlariyi pazarlar
misafirlerim var gelemiyorum şuanda var ama duramadım
size haber vereyim dedim bursada çok eski bi ebe varmış
rahim tersliği felan olursa düzeltiyomuş çok tüp bebek yaptırıp olmayanalr gitmiş olmuş kayın valdemle görümcem bizde kayın validem söledi bakalım kadını aradık tüplerin acıkmı dedi sperm varmı yumurta varmı dedi bende herşey çok mükemmel deniyo hatta çogul gebelik riski var deniyo olmuyo dedim 4 kez aşılama denedim dedim
sonrada gel bi bakalım dedi yarın gidiyoruz size yazarım belli mi olur rabbim şifamı onun eline vermiştir kim ne dese yapıyorum kayınvaldemi kırmamak için bile giderim onun duası yeter bana canım benim kırılcam diede sıkıla sıkıla söledi daha lafı başlarken giderim anne dedim ohh bee dedi rahatca söledi
eşime dedik pek olumlu bakamdı ama beni biliyo gitte aklında kalmasın dedi
yarın gidiyoruz bakalım ne dicek çok heycanlandım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım bende senin gibi bi ebeye gitmiştim o kadar çok övmüşlerdiki dayanamadım gittim iyikide gitmişim allah razı olsun ondan önce rabbim ol dedi oda vesile oldu bebişim geldi
inşallah sende güzel haberlerle dön canım oda vesile olsun inşallah
bende inanıyorum ebeyeslm kızlariyi pazarlar
misafirlerim var gelemiyorum şuanda var ama duramadım
size haber vereyim dedim bursada çok eski bi ebe varmış
rahim tersliği felan olursa düzeltiyomuş çok tüp bebek yaptırıp olmayanalr gitmiş olmuş kayın valdemle görümcem bizde kayın validem söledi bakalım kadını aradık tüplerin acıkmı dedi sperm varmı yumurta varmı dedi bende herşey çok mükemmel deniyo hatta çogul gebelik riski var deniyo olmuyo dedim 4 kez aşılama denedim dedim
sonrada gel bi bakalım dedi yarın gidiyoruz size yazarım belli mi olur rabbim şifamı onun eline vermiştir kim ne dese yapıyorum kayınvaldemi kırmamak için bile giderim onun duası yeter bana canım benim kırılcam diede sıkıla sıkıla söledi daha lafı başlarken giderim anne dedim ohh bee dedi rahatca söledi
eşime dedik pek olumlu bakamdı ama beni biliyo gitte aklında kalmasın dedi
yarın gidiyoruz bakalım ne dicek çok heycanlandım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
1 paket yapıp gönderiyim cnmdivinty hemşom gelimde kar topu oynayalım kıs kar yağıyormuş galiba
canım kar yemek istiyorrrr
selamlar kızlar bizimde cenazemiz vardı kaç gündür giremeidm hem teyzemin hem amcamın yani kardeşim yerinde olan kuzenimin bebeği girdiği ameliyat masasından kalkmadı acı ama gitti işte allah anasına babasına bol sabır versin
neslihan seninde başınsaolsun eşin içinde geçmiş olsun allah yardımcın olsun cümlemizin
tşk ederim canım benim saolhee çağırırım tabi niye çağırmayım
sende facesi olmayan ender insanlardansın demek
ablam geçmiş olsun cnm
ne kadar bünyen zayıfmış bi düzelemedin gitti
biz iyiyiz çok şükür asayiş berkemalsende inşallah bir an önce düzelir sağlığına kavuşur hamileliğin tadını çıkarırsın
cnm başın saolsun..mekanı cennet olsun teyzenin inşallah
eşine annene ve amcanada çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin
senin iyi olmana sevindim
hayırlı olsun laptopun güle güle kullan cnm
inşallah her işin yolunda gider ameliyatınıda olur şifa bulursun cnm benim
evet canım ameliyat olucam tiroidlerimde nodül varmış ve çok büyükmüş o yüzden ameliyat olmam gerekiyor kanser riski taşıyormuş tiroitlerim alınacak iştecanım ameliyatmı olcan ne ameliyatı.rabbim şifalar versin inşallah
bilgisayarınıda güle güle kullan canım
selm alr kızlar bizimde cenazemiz vardı kaç gündür giremeidm hem teyzemin hem amcamın yani kardeşim yerinde olan kuzenimin bebeği girdiği ameliyat masasından kalkmadı acı ama gitti işte allah anasına babasına bol sabır versin
neslihan seninde başınsaolsun eşin içinde geçmiş olsun allah yardımcın olsun cümlemizin
selm alr kızlar bizimde cenazemiz vardı kaç gündür giremeidm hem teyzemin hem amcamın yani kardeşim yerinde olan kuzenimin bebeği girdiği ameliyat masasından kalkmadı acı ama gitti işte allah anasına babasına bol sabır versin
bende inanıyorum ebeye
bizim buranında var meşhur bi ebesi ama benim kocik hayatta göndermez
hiç çocuğum olmasa yine göndermem diyohiç kimse ikna edemez onu
sen inşallah şifa bulursun
bak hemşerim dyd bizim meşhur ebe sayesinde bebişine kavuştu
yalnız dozu fazla ayarlayamamış heralde hemşom mide bulantısından sürüm sürüm süründü
1 paket yapıp gönderiyim cnm
dün kar yağdı bugün okullar tatil oldu
buda karmıki eski günlere göre
eskiden biz kardan yürüyemezdik yinede okula giderdikşimdi hemen okulları tatil ettiler
başınız saolsun cnm
Allah ailesine sabır versin
en zor ölüm insanın evladını kaybetmesiymiş
ne acıdır kim bilir anne ve babası için
tşk ederim canım benim saol
inşallah canım herşey yolunda gider ama bu gün gittiğimiz devlet hastanesi nisan mayıs gibi gün verebiliriz dedi en erken çok moralim bozuldu bıraktık geldik bakalım ne olacak
evet canım ameliyat olucam tiroidlerimde nodül varmış ve çok büyükmüş o yüzden ameliyat olmam gerekiyor kanser riski taşıyormuş tiroitlerim alınacak işte
canım başınız saolsun çok üzüldüm allah yakınlarına sabır versin çok zor
inşallah yaa inşallahhhhhhhhh
ya cnm durumunun aciliyeti yokmuymuştşk ederim canım benim saol
inşallah canım herşey yolunda gider ama bu gün gittiğimiz devlet hastanesi nisan mayıs gibi gün verebiliriz dedi en erken çok moralim bozuldu bıraktık geldik bakalım ne olacak
inşallah gerek kalmaz cnmtoprağım biraz önce buraya yağdı tek tük ağzıma düştü işte buna şükür
senin eşin göndermiyor ebeye inşallah hiçte gerek kalmaz onlara canım
ebe bana bi buhar kürü demişti yazmışmıydım acaba buraya unuttum ben yine yazıyımda canım yaparsınız belki
şimdi 2 litre sütü tencereye koy kaynat ocaktan indirmeden içine 4 5 tane kuru soğanı 4 e böl at bikaç dakika kaynat sonra altını kapat içine 2 bağ maydonoz at sonra bunu kova gibi bişeyin içine al buharı senin oturabileceğin sıcaklıkta olunca suyun buharına otur battaniyeyle her tarafını sar iyice terle alttan buhar vursun demişti.ben tam yapcakken hamile olduğumu öğrendim kızlar siz belki denersiniz
kızlarrrrrrrrr
bugün gittim ebeyeanam bi sosyetik bi sosyetikk kocaman lüks bi ev hizmetçisi bilem vardıı
bizde kayın valdemle bi süzüldük i süzüldük görmeyin
anlatıyorum:)))
tabi beni başbaşa odaya aldı yokladı oramı buramı sonra giyindim konuştu uzun uzun kadın resmen profösör gbydi... küçük evlendiğim için rahmim küçük kalmış gelişmemiş,kistlerin var dedi:)) hadi canım dicektim:)) sonra çok intihabın var dedi akıntın var dedi dedim altı aydır mantarım ,nie doktora gitmedin dedi:)) fitil verdi merhem verdi yazdı yani aldım bugün kullanıcam:))) sonra şimdi şöle yapıcaz dedi önce mantaırın bi aksın sonra 12 tane iğne yazdı bu iğneler yumurtalarımı geliştircekmiş, sonra antibiyotik yazdı bu dedi kistlerini eritecek:)))sonra krem verdi:)) bide bi tane doğar ilaç verdi onu sadece bi eczane yapıyomuş ona gidicez yaptırıcaz bakalım ay çok umutlandırdı beni 4-5 aya olur dedi hiç bişiyin yok sadece rahmin küçük kalmış erken evlenmişsin ondan dedi bide mantar için papatya suyuyla yıkayın hep dedi misafirlikte bile lavabolara elleme toplu yerlerde bişeye elleme dedi bünyen hassas dikkat et dedi üşütme dedi hamur işi kızartma yeme kilo alma dedi baya bi konuştu bide 40 lira aldı:))
işte böle ama eve geldim çok mutluydum sanki hamilesin dedi
olucak olucak benimde bebeişim olucakkkkkkkkkkkk
saol canım randevuyu geç vermelerinin sebebi araştırma hastanesi ee izmirde çok kalabalık o yüzden öyleymiş canım size yazdıktan sonra eşimle kuşadasındaki özel hastane gittik ve cuma günü ameliyat olucam burda uğraşamıyacam yaa ne oacaksa olsuncanım rabbim şifalar versin inşallah niye o kadar geç randevu vermişlerki kaç ay sonrasına ya
ya cnm durumunun aciliyeti yokmuymuş
bu devlet hastaneleride allahlık ..oraya sağlam gitsen hasta geliyon
Allah yardım etsin cnm..özel hastanelere baktınızmı
Selam Kızlarrr....
Herkes iyidir umarımmmm...
Bayağıdır vakit bulup giremiyorummmm..Araya zaman girincede insan buraya ne yazacağınıda bilemiyor...
Ben çok kötü günler geçiriyorummm...Büyük Teyzemi Kaybettik..
Annem ve eşim çok hastalar halen iyileşemediler...ÖZellikle eşimden korkuyorum..Çünkü yıllar önce geçirdiği tiberrküloz rahatsızlığına yakalanmaması lazım..1998 yılından 2004 yılına kadr tedavi olarak iyileşmişti..Yenilenirse çok zor günler bizi bekler...O yüzden sürekli eşimle ilgilenmek zorunda idim..İşede gelsem aklım hep onda..Neyseki biraz daha iyiye gidiyor ama tam atlatmadıı...Zatüre olmasına ramaak kalmış Zatürede vereme çevireceği için çok korktuk anlayacağınız..
Sonra amcam tekrar kalp krizi geçirdi ve bizi korkutuu..Biz çok bağımlı küçük bir aileyiz..Baba tarafımda çok akrabamız yok...Oda öyle olunca çok üzüldük geçen haftada onun yanında olmaya çalıştım...
Bu arada bir ay oldu tedaviye ara vereli bakalım reglim ne zmn gelecek...Bu ayda tedaviye gitmeyi düşünmüyorum..Eşimle ilgilenmem lazım...Vardır her işte bir hayır kızlar...
Çok özledim sizleri geçmişi okudum biraz herkes çok şükür iyi İlterim sende inş. hay. ile ameliyatını olursun ve hay. ile bir an önce iyileşirsin...
Bernacığm defneme geçmişler olsun çok üzüldüm birtanemm çok öpüyorum..
Divişim bir sen merak etmişsin beni zatenn çok şükür canım daha iyiyimmm...
Kızlar iyiki varsınız hepiniz...Çok seviyorum sizi...
İşlerde zaten çok yoğun bugün c.tesi diye rahat rahat girip yazabiliyorum şimdi..Normalde çok işim var ama kimse yok biraz daha rahatım bugün...
saol canım randevuyu geç vermelerinin sebebi araştırma hastanesi ee izmirde çok kalabalık o yüzden öyleymiş canım size yazdıktan sonra eşimle kuşadasındaki özel hastane gittik ve cuma günü ameliyat olucam burda uğraşamıyacam yaa ne oacaksa olsun
canım acil olduğunu doktorda farkında ama malesef dedi başka şeylerde dedide konuşmayacam artık
orası öyle olunca öğleden sonra eşimle özel hastaneye gittik cuma günü sabah ameliyat olucam bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?