Dokuz Doğuranlar

canım ameliyatmı olcan ne ameliyatı.rabbim şifalar versin inşallah
bilgisayarınıda güle güle kullan canım

divinty hemşom gelimde kar topu oynayalım kıs kar yağıyormuş galiba
canım kar yemek istiyorrrr

canım bende senin gibi bi ebeye gitmiştim o kadar çok övmüşlerdiki dayanamadım gittim iyikide gitmişim allah razı olsun ondan önce rabbim ol dedi oda vesile oldu bebişim geldi
inşallah sende güzel haberlerle dön canım oda vesile olsun inşallah

beryal canım nasılsın defne nasıl doruk napıyor küçük abi.kıskançlık varmı

inşallah yaa inşallahhhhhhhhh

selm alr kızlar bizimde cenazemiz vardı kaç gündür giremeidm hem teyzemin hem amcamın yani kardeşim yerinde olan kuzenimin bebeği girdiği ameliyat masasından kalkmadı acı ama gitti işte allah anasına babasına bol sabır versin
neslihan seninde başınsaolsun eşin içinde geçmiş olsun allah yardımcın olsun cümlemizin

bende inanıyorum ebeye
bizim buranında var meşhur bi ebesi ama benim kocik hayatta göndermez
hiç çocuğum olmasa yine göndermem diyo hiç kimse ikna edemez onu
sen inşallah şifa bulursun
bak hemşerim dyd bizim meşhur ebe sayesinde bebişine kavuştu
yalnız dozu fazla ayarlayamamış heralde hemşom mide bulantısından sürüm sürüm süründü
divinty hemşom gelimde kar topu oynayalım kıs kar yağıyormuş galiba
canım kar yemek istiyorrrr
1 paket yapıp gönderiyim cnm
dün kar yağdı bugün okullar tatil oldu
buda karmıki eski günlere göre
eskiden biz kardan yürüyemezdik yinede okula giderdik şimdi hemen okulları tatil ettiler

başınız saolsun cnm
Allah ailesine sabır versin
en zor ölüm insanın evladını kaybetmesiymiş
ne acıdır kim bilir anne ve babası için

tşk ederim canım benim saol
inşallah canım herşey yolunda gider ama bu gün gittiğimiz devlet hastanesi nisan mayıs gibi gün verebiliriz dedi en erken çok moralim bozuldu bıraktık geldik bakalım ne olacak
canım ameliyatmı olcan ne ameliyatı.rabbim şifalar versin inşallah
bilgisayarınıda güle güle kullan canım
evet canım ameliyat olucam tiroidlerimde nodül varmış ve çok büyükmüş o yüzden ameliyat olmam gerekiyor kanser riski taşıyormuş tiroitlerim alınacak işte

canım başınız saolsun çok üzüldüm allah yakınlarına sabır versin çok zor

canım başınız sağolsun allah sabır versin

toprağım biraz önce buraya yağdı tek tük ağzıma düştü işte buna şükür
senin eşin göndermiyor ebeye inşallah hiçte gerek kalmaz onlara canım
ebe bana bi buhar kürü demişti yazmışmıydım acaba buraya unuttum ben yine yazıyımda canım yaparsınız belki
şimdi 2 litre sütü tencereye koy kaynat ocaktan indirmeden içine 4 5 tane kuru soğanı 4 e böl at bikaç dakika kaynat sonra altını kapat içine 2 bağ maydonoz at sonra bunu kova gibi bişeyin içine al buharı senin oturabileceğin sıcaklıkta olunca suyun buharına otur battaniyeyle her tarafını sar iyice terle alttan buhar vursun demişti.ben tam yapcakken hamile olduğumu öğrendim kızlar siz belki denersiniz

canım rabbim şifalar versin inşallah niye o kadar geç randevu vermişlerki kaç ay sonrasına ya

kızlarrrrrrrrr

bugün gittim ebeye anam bi sosyetik bi sosyetikk kocaman lüks bi ev hizmetçisi bilem vardıı

bizde kayın valdemle bi süzüldük i süzüldük görmeyin

anlatıyorum:)))
tabi beni başbaşa odaya aldı yokladı oramı buramı sonra giyindim konuştu uzun uzun kadın resmen profösör gbydi... küçük evlendiğim için rahmim küçük kalmış gelişmemiş,kistlerin var dedi:)) hadi canım dicektim:)) sonra çok intihabın var dedi akıntın var dedi dedim altı aydır mantarım ,nie doktora gitmedin dedi:)) fitil verdi merhem verdi yazdı yani aldım bugün kullanıcam:))) sonra şimdi şöle yapıcaz dedi önce mantaırın bi aksın sonra 12 tane iğne yazdı bu iğneler yumurtalarımı geliştircekmiş, sonra antibiyotik yazdı bu dedi kistlerini eritecek:)))sonra krem verdi:)) bide bi tane doğar ilaç verdi onu sadece bi eczane yapıyomuş ona gidicez yaptırıcaz bakalım ay çok umutlandırdı beni 4-5 aya olur dedi hiç bişiyin yok sadece rahmin küçük kalmış erken evlenmişsin ondan dedi bide mantar için papatya suyuyla yıkayın hep dedi misafirlikte bile lavabolara elleme toplu yerlerde bişeye elleme dedi bünyen hassas dikkat et dedi üşütme dedi hamur işi kızartma yeme kilo alma dedi baya bi konuştu bide 40 lira aldı:))

işte böle ama eve geldim çok mutluydum sanki hamilesin dedi

olucak olucak benimde bebeişim olucakkkkkkkkkkkk

saolun canlarım allahım ciğer acısnı düşman başına vermsein tarifi acısı çok zor yani daha 5 aylıktı ama küçük olmayınca büyükte olunmuyor tabi allahım bol sabırrr versin çok saolun ben bile etkisinden gülücüklerini hiç unutamıyom onları düşünemiyom bile onlara daha çok zor
benim dayım vardı kapıcılık yapıyor 1.5 yaşında bi oğlu vardı bunlar apartmanın çöpünü toplamaya giderken sen kalk balkonun kapısını aç aşağıya nasıl düşmüş bi görseniz kızlar dayım anlatıyor belki yaşardır diye merdivenlerden 3 er 5 atladım diyor hatırlamıyor tabi yengemle dayım onu uyutmuşlar hemen geliriz diye ama malsef oda öldü bu arada şimdiki kapıcılar evin apartmaını en üst katında kalırmış yani düşünün 14 üncü kat çok zor kızlar dayım hem ağladı hem onlara teselli verdi ama dedimya tarifi yok yok

tşk ederim canım benim saol
inşallah canım herşey yolunda gider ama bu gün gittiğimiz devlet hastanesi nisan mayıs gibi gün verebiliriz dedi en erken çok moralim bozuldu bıraktık geldik bakalım ne olacak
ya cnm durumunun aciliyeti yokmuymuş
bu devlet hastaneleride allahlık ..oraya sağlam gitsen hasta geliyon
Allah yardım etsin cnm..özel hastanelere baktınızmı
inşallah gerek kalmaz cnm
senin bu süt buharı kürü adetliyken falanmı yapılıyo
birde buharmı temas edecek yoksa süte biyerlerimiz değecekmi
küveti sütle doldurup içine giresim geldi ohh sıcak sıcak
ama bunun için önce küvt lazım ..

cnm gözün aydın inşallah bu ebe şifa olur sana sende özlemini çektiğin minnak bebişine kavuşursun
bu arada kaç yaşında evlendin merak ettim :26:

canım rabbim şifalar versin inşallah niye o kadar geç randevu vermişlerki kaç ay sonrasına ya
saol canım randevuyu geç vermelerinin sebebi araştırma hastanesi ee izmirde çok kalabalık o yüzden öyleymiş canım size yazdıktan sonra eşimle kuşadasındaki özel hastane gittik ve cuma günü ameliyat olucam burda uğraşamıyacam yaa ne oacaksa olsun

ya cnm durumunun aciliyeti yokmuymuş
bu devlet hastaneleride allahlık ..oraya sağlam gitsen hasta geliyon
Allah yardım etsin cnm..özel hastanelere baktınızmı

canım acil olduğunu doktorda farkında ama malesef dedi başka şeylerde dedide konuşmayacam artık
orası öyle olunca öğleden sonra eşimle özel hastaneye gittik cuma günü sabah ameliyat olucam bakalım canım

neslihan canım benim başınız sağolsun mekanı cennet olsun teyzenin.Allah geride kalanlara sağlıklı ömürle versin. eşine ve annenede acil şifalar canım.sende güçlü ol kendine dikkat et herkesin sana ihtiyacı var.

canı hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz sonuç güzel olacak merak etme

xaysex başınız sağolsun Allahım kimseye evlat acısı göstermesin.kuzeninede Allah sabır versin.tüylerim diken diken oldu offff yaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…