ne güzel canım valla en 2 gündür dozunu çok kötü kaçırdım ama akşam bişey yemedim
2 gündür misafirlerim var e haliyle kek pasta poğaca türü yapılıor epeydir yapmıyordum ama buğün akşam yemedim suyumuda çok az içtim sağlık olsun
napalım veririz inşallah azmin elinden bişey kaçmaz ama eğer ölmessem bi daha diyeti yaza bırakmıycam yazın çok zor oluyor bana gezmeler gelen giden veremiyom yani allahım misafiri eksik etmesin ama dediğim gibi çok yeniyor işte kızlar benim alıntım başladı karnımda bi sancı sormayın bu arada allahım kabul etsin namazada başladımm:44::44::44:
divinity canım benim beklenen bu bebişler aylar değil yıllara dönüştüğünde 9 değil 9999 doğuruyoruz vallaRabbim hepimize güç kuvvet bol sabır versin inşallah bu yılın bereketli olduğuna inanıyorum inşallah hepimiz tez zamanda mucizelerimize kavuşuruz hamişler ve anneler sayımız artsın hepimize ayrı sevinelim inşallah canlarım dualarımdasınız hepiniz
amin canım Rabbim hepimizden razı olsun tabi gelirimm seve seve inşallah her geldiğimde hamiş müjdesi alırımmmsaol cnm Allah razı olsunhoşgeldin topiğimize
her zaman bekleriz
günaydın kızlar
beloş sabah sabah duygulandırdın beni yazını okuyunca ağladım
hepimizde ayrı ayrı şeyler yaşadık ama hepimizin ortak noktası bi bebek sahibi olmaktı çok şükür ben kavuştum senin kavuşmana sayılı günler kaldı inşllah burdaki bütün arkadaşlarımda en kısa zamanda kavuşurlar meleklerine rabbim isteyen kullarının kucağını boş bırakmasınbende bugün regl oldum çok duygulasım ota çöpe ağlıyasım var
hiç gülecem yoktu güldürdün nan benihayırdır 2. bebeğimi düşünüyodun yoksa bize haber vermedenadet oldun diye niye üzülüyon iyi bişey değilmi düzenli adet olmak
canım benim kıyamam sana çok geçmiş olsun allah beterinden korusunmerdivenlerden yuvarlandım elimin üstüne düştüm..çıkan seslerden ben kırıldı sandım ama kırılmamış et eziğiymiş
dr alçıya aldı 10 gün alçıda kaldı
çıkardım şimdi alçıyı bandaj sarılı ..çok şükür iyileşmeye başladı elim
morluklarda az kaldı ağrıda azaldı
ilk gün ilaç içtiğim halde ağrısı kesilmemişti
benim acı eşiğim çok düşük en ufak bir acıya bile dayanamam ..Ne çektim kaç gündür
canım ya süper bir liste bu nasıl dayanıyorsun yaaz olsun kalıcı olsun cnm sıkma canını
hızlı verilen kilolar çok çabuk geri geliyor biliyorsun
almamışsındır dedin gaza geldim tartıldım tok karnıma 69 geldim 1 kilo yediğimden ,içtiğim çaydan ,kıyafetlerimden düştüm 68im diyelimalmışım tabiki
greyfurtu elim alçıdayken sıkamadım 1-2 sefer kocik sıktı sonra onada demedim
şimdi ilaç kullanıyorum içemem istesemde 1 hafta..
Gözüm greyfurta düşüyor gidip gelip bakıyorum
Meyve niye kilo aldırsın gıı
bak ben kendime bi düzen yaptım sabah kociki işe yollarken
06:30 elma sirkeli ballı su
10:00 kahvaltı
12:00 elma veya portakal
15:00 öğle yemeği (ya sebze yemeği yada nesfit)
18:30 akşam yemeği
20:00 neskafe fincanıyla 2 fincan yeşil çay
21:00 meyve
23:00 1 kase keten tohumlu yoğurt
genelde saat düzenine uyuyorum ama bazen 10-15 dakika ileri veya geri geldiğide oluyor
bimde ekmekcik markalı minik galetalar var
ondanda aldım açlık krizine girersem diye ama hiç acıkmıyorum saatlere uyarsam acıkmaya zaman kalmıyor
Zayıflayıp hamile kalacam benArtık yeter 2 ay sonra 33 yaşımı bitirecem 2. Bebek için yaşlanıyorum zamanım azalıyor
canımya sende diviş gibi süpersin ben çok fazla şeyler yiyorum ama yaaaaaaa kilo veremiycem galibaselam kızlar eşim evde cok giremem bugün bende yediğim şeyleri yazayım
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
veya evde varsa 1 tane kuru pasta
yeşil çay
öğle
sebze yemeği az
1 kase yoğurt
ve bol yeşillik
ikindi meyve
yeşil çay
akşam
1 kase special k
yeşil çay ve 1 veya 2 çeşit meyve
selam canım yerim senin kuzu dolmanı benim dolmalar da uyudu sizlere yazim dedim hemenslm kızlar hayırlı cumalar hepinize allahım gönlünüzden geçeni hayırlısıyla versin inşllah
Beryalim iyiyim kuzum evde kuzu dolmamla yuvarlanıp gidiyoz iştesizde hasta olmuşunuz doruk paşayla geçmiş olsun cnm defne hanım nasıl öpüyorum üçünüzüde
Ayşe kız sen verdikçe banada hırs geldi anacımSabah sporumu yaptım geldim Yeşil çayımı yudumlarken bi bakıyım dedim sizlere ben henüz tartılmadım gözle görülür bi incelik olsun öyle tartılcem şimdi tartı morelimi bozuyor motivasyonum düşüyor
geldim yaaaaaaaaaavalla bende günah gitti gidiyom ..bu saate kadar bekledim
pazartesi görüşürüz
canlarım hepinize güzel hafta sonları diliyorum
günaydın canımgünayın arkadaşlar nasılsınız.misafirim var.eskişehirden bekar olan kaynım geldi perşembeye kadar bizde.malum koşuşturmaktan giremedim..maşallah kilolar veriliyo.ayşecim harikasın.bende dakka başı tartıya çıkanlardanım baktım olmuyo bıraktım haftada bir bakayım dedim.iki gün önce falan 69.7çıktım.yıllar sonra 69yazısını görmek bile yetti bana.75le başladım biliyosunuz.ama spor yapamıyorum yürüyüşe başlamam lazım belimden korkuyorum valla..dün eşim bi bitki çayı almış çok iyiye benziyo herşey var içinde mısır püskülü kiraz sapı,biberiye,..vs.bakalım işe yarıycakmı bugün başlarım onada...gitsin kilolar....hepinizi öpüyorum...
gelsinler ne güzel kalabalık oluyorsunuz ben bayılırım misafire .kızlarr üç misafirim daha geliyo .yoldalar.eşimin halası,eşi bide kızları var hemşire onlar geliyomuş istanbuldan...arada girmeye çalışcam.by
sakın bırakma dietine güzel canım valla en 2 gündür dozunu çok kötü kaçırdım ama akşam bişey yemedim
2 gündür misafirlerim var e haliyle kek pasta poğaca türü yapılıor epeydir yapmıyordum ama buğün akşam yemedim suyumuda çok az içtim sağlık olsun
Napalım veririz inşallah azmin elinden bişey kaçmaz ama eğer ölmessem bi daha diyeti yaza bırakmıycam yazın çok zor oluyor bana gezmeler gelen giden veremiyom yani allahım misafiri eksik etmesin ama dediğim gibi çok yeniyor işte kızlar benim alıntım başladı karnımda bi sancı sormayın bu arada allahım kabul etsin namazada başladımm:44::44::44:
nasılsınız canlar maşallah kilolar veriliyor verin verin gelsin bebişler bende iyiki hamile kalmadan liko vermişim diyorum hamileliğimde çok rahat ettim öle çıtı pıtı olmadım ama 15 kiloda az değil hamileliğimin 9.ayındayım ve sadece 5 kilo aldım onuda doğumda verirsem inşallah kaldığım yerden çıtır olmaya devam etmek istiyorum size naçizane önerilerim olacak öğün atlamayın mutlaka 6 öğün beslenin sabah kahvaltınızı mutlaka yapın ara öğünlerde fındık ceviz badem kayısı incir tüketirseniz kabızlık sorunuda kalmıyor en az iki litre su için akşam 7den sonra yeme içme alışkanlığını kaldırın gece çok acıkırsanız küçük bir elma yiyin elme midenin suyunu alıyormuş ve yağ yakıcı özelliği var uyurken yakarsınız yağları veeee eğer sıkılmazsanız callenetics yapın derim ben çok faydasını gördüm özellikle basenleri süper eritiyor
bu arada yarın kesin gün verecek doktorumuz heyecan dorukta biz mayıs bir derken doktor o kadar beklemeyiz dedi hadi hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin bizden
canım benim kıyamam sana çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
canım ya süper bir liste bu nasıl dayanıyorsun ya
bana 3 yıldan sonra çok zor geldi diet yapmak 2 hamilelik loğusalık derken her istediğimi yedim ama şimdi boğazımı kısmak çok fena
heleki ben damak tadına çok düşkünüm
hiç unutmama rahmetli babamla adanaya gidip kebap yiyip üzerine dondurma yemek için adanadan kahramanmaraşa gittik oradanda gaziantepe gidip baklava yemiştik.1 hafta babamla sırf yemek yemek için konya adana kayseri gaziantep kahramanmaraş mardin urfa gezzmiştik.hem tatil hem boğaz için heheeeeeee.nerede ne güzelse onu orada yiyeceksin ben onu öğrendim babamdan .dönüştede hatay antakyada künefe yemiştik süperdi oyyyyyyy ağzım sulandı yawww
kızlar bugün enerjim cok düşük hiç keyfim yokkk
diyet iyi gidiyo ama kilo vermem durdu sanki
günaydınn güzellerrrrr nasılsınız yafff:44::44::44:
ben eh idare eder sizlerde iyiseniz ben gayet iyiyim sayılırırım
evim allaha çok şükr 4 gündür hiç boş kalmadı bakalım bugün kimler gelecek allah hayırlı misafirler göndersin(amin)
kızlar kızıma yelek alacaktım pembişcene ama benim kızım yok dedim olduğu yere koydum yeleği napayım sağlık olsun dedim yutkundum sadece allahım hayırlısı neyse na zaman hayırlı vakitse evladımı o zaman gönder zaten bu aralar olsada istemiyom
rabbim ihmal değil imtihan eder buda imtihan bacım sabredip kazananlardan etsin inşllah senin şuan yaşadığın sıkıntılar yaşayacağın güzel günlerin habercisi unutma gökkuşağı bile gökgürültülü fırtınalı yağmurların arkasından açar
bizlerde ne sıkıntılar yaşadık gelip burda paylaştık kah ağladık kah güldük halimize çok şükür yaradan dualarımıza cevap verdi inşllah seninde dualarına en kısa zamanda cevap verirüzme kendini demiycem çünkü ben nekadar teselli etmeye çalışsamda içindeki fırtınalar buna müsade etmiycek Allahım yardımcın olsun inşllah bu çektiklerinin mükafatını hem bu dünyada hemde ahirette karşılığını alırsın
haksever sen fazla yaşamazsın bu kafayla
etrafına bir bak herkesin derdi sıkıntısı var
ben 2001 yılında krizde aynı senin gibi düşünüp kendimi hasta ettim cilt hastası oldum
aylarca ilaç içtim geçmedi
ne zaman kafayı düzelttim hayatı sevmeye başladım ondan sonra iyileştim
kendini bu kadar bunaltma
etrafındakileri bile uzaklaştırırsın kendinden
sürekli ağlayan hiçbirşeyden zevk almayan biriyle bir arada durmayı kimse ister
bir süre sonra sana normal bir insan gibi bile davranmazlar
şahsen benim kocik benim bunalımlı hallerimde ilk zamanlar uğraştı teselli etti beni mutlu etmek için herşeyi yaptı ama son zamanlarda oda usanmıştı
ben ağladığım zaman evden gidiyordu ..
üzme kendini..kısmetinde varsa anne olmak olacaksın
ama yoksa sürekli isyan ederek ömür geçmez cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?