Dokuz Doğuranlar

az olsun kalıcı olsun cnm sıkma canını
hızlı verilen kilolar çok çabuk geri geliyor biliyorsun

almamışsındır dedin gaza geldim tartıldım tok karnıma 69 geldim 1 kilo yediğimden ,içtiğim çaydan ,kıyafetlerimden düştüm 68im diyelim almışım tabiki
greyfurtu elim alçıdayken sıkamadım 1-2 sefer kocik sıktı sonra onada demedim
şimdi ilaç kullanıyorum içemem istesemde 1 hafta..
gözüm greyfurta düşüyor gidip gelip bakıyorum
meyve niye kilo aldırsın gıı
bak ben kendime bi düzen yaptım sabah kociki işe yollarken
06:30 elma sirkeli ballı su
10:00 kahvaltı
12:00 elma veya portakal
15:00 öğle yemeği (ya sebze yemeği yada nesfit)
18:30 akşam yemeği
20:00 neskafe fincanıyla 2 fincan yeşil çay
21:00 meyve
23:00 1 kase keten tohumlu yoğurt
genelde saat düzenine uyuyorum ama bazen 10-15 dakika ileri veya geri geldiğide oluyor

bimde ekmekcik markalı minik galetalar var
ondanda aldım açlık krizine girersem diye ama hiç acıkmıyorum saatlere uyarsam acıkmaya zaman kalmıyor
zayıflayıp hamile kalacam ben artık yeter 2 ay sonra 33 yaşımı bitirecem 2. bebek için yaşlanıyorum zamanım azalıyor

selam kızlar eşim evde cok giremem bugün bende yediğim şeyleri yazayım
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
veya evde varsa 1 tane kuru pasta
yeşil çay
ÖĞLE
sebze yemeği az
1 kase yoğurt
ve bol yeşillik

ikindi meyve
yeşil çay

AKŞAM
1 kase special k

yeşil çay ve 1 veya 2 çeşit meyve

slm kızlar hayırlı cumalar hepinize Allahım gönlünüzden geçeni hayırlısıyla versin inşllah
beryalim iyiyim kuzum evde kuzu dolmamla yuvarlanıp gidiyoz iştesizde hasta olmuşunuz doruk paşayla geçmiş olsun cnm defne hanım nasıl öpüyorum üçünüzüde
ayşe kız sen verdikçe banada hırs geldi anacım sabah sporumu yaptım geldim yeşil çayımı yudumlarken bi bakıyım dedim sizlereben henüz tartılmadım gözle görülür bi incelik olsun öyle tartılcem şimdi tartı morelimi bozuyor motivasyonum düşüyor

çok güzel gidiyorsun
maşallah topiğimize baya hareketlendik

seninde hayırlı cumaların olsun cnm
demek sanada hırs geldi
kaç kiloyla başladığını nerden bilecez tartılmazsan
ben mesela 5 ay önce 74 le başlamıştım
şu an hiçbir kıyafetim olmuyor..hepsi bol geliyor ..fermuarlarını açmadan giyip çıkarabiliyorum
2-3 parça olan elbiselerimi giyiyorum biryere giderken
kocişim kilonu sabitle belli bir kiloda kal sana yeni kıyafetler alalım dedi daraltabildiğimi daralttım ..daraltamadıklarım kaldı onlarıda şutlarım evden gitsin geniş kıyafetler gelsin yeni ciciler

geçen gün yazdım ya cnm 80 kgyum tamı tamına şuanbenimde kıyafetlerim olmuyor hepsi dar geliyor şuan

valla bende günah gitti gidiyom ..bu saate kadar bekledim
pazartesi görüşürüz

Eklentiler

• $Fotoğraf0360.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $Fotoğraf0361.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrrrrr nerelerdesiniz ayolll
ben buğün tartılmadım şunu farkettim bu işide kafaya çok takınca beceremedim en iyisi azar azar yiyip yürüyüş yapmak yoksa taksanda gitmeyecek

günayın arkadaşlar nasılsınız.misafirim var.eskişehirden bekar olan kaynım geldi perşembeye kadar bizde.malum koşuşturmaktan giremedim..maşallah kilolar veriliyo.ayşecim harikasın.bende dakka başı tartıya çıkanlardanım baktım olmuyo bıraktım haftada bir bakayım dedim.iki gün önce falan 69.7çıktım.yıllar sonra 69yazısını görmek bile yetti bana.75le başladım biliyosunuz.ama spor yapamıyorum yürüyüşe başlamam lazım belimden korkuyorum valla..dün eşim bi bitki çayı almış çok iyiye benziyo herşey var içinde mısır püskülü kiraz sapı,biberiye,..vs.bakalım işe yarıycakmı bugün başlarım onada...gitsin kilolar....hepinizi öpüyorum...

Belenay canım özel mesaj kutun dolu canım özel mesaj kutuyu boşaltırsan sana mesaj yollacağım

nasılsınız canlar maşallah kilolar veriliyor verin verin gelsin bebişler bende iyiki hamile kalmadan liko vermişim diyorum hamileliğimde çok rahat ettim öle çıtı pıtı olmadım ama 15 kiloda az değil hamileliğimin 9.ayındayım ve sadece 5 kilo aldım onuda doğumda verirsem inşallah kaldığım yerden çıtır olmaya devam etmek istiyorum size naçizane önerilerim olacak öğün atlamayın mutlaka 6 öğün beslenin sabah kahvaltınızı mutlaka yapın ara öğünlerde fındık ceviz badem kayısı incir tüketirseniz kabızlık sorunuda kalmıyor en az iki litre su için akşam 7den sonra yeme içme alışkanlığını kaldırın gece çok acıkırsanız küçük bir elma yiyin elme midenin suyunu alıyormuş ve yağ yakıcı özelliği var uyurken yakarsınız yağları veeee eğer sıkılmazsanız callenetics yapın derim ben çok faydasını gördüm özellikle basenleri süper eritiyor
bu arada yarın kesin gün verecek doktorumuz heyecan dorukta biz mayıs bir derken doktor o kadar beklemeyiz dedi hadi hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin bizden

kızlarr üç misafirim daha geliyo .yoldalar.eşimin halası,eşi bide kızları var hemşire onlar geliyomuş istanbuldan...arada girmeye çalışcam.by

ne güzel canım valla en 2 gündür dozunu çok kötü kaçırdım ama akşam bişey yemedim
2 gündür misafirlerim var e haliyle kek pasta poğaca türü yapılıor epeydir yapmıyordum ama buğün akşam yemedim suyumuda çok az içtim sağlık olsun
napalım veririz inşallah azmin elinden bişey kaçmaz ama eğer ölmessem bi daha diyeti yaza bırakmıycam yazın çok zor oluyor bana gezmeler gelen giden veremiyom yani allahım misafiri eksik etmesin ama dediğim gibi çok yeniyor işte kızlar benim alıntım başladı karnımda bi sancı sormayın bu arada allahım kabul etsin namazada başladımm:44::44::44:

maşallah canım az almışsın ya ne güzel şu anda kaç kilosun o zaman 74 felansındır sanırım çünkü hamile kalmadan önce 69 dun sanırım

zorlu ve sabırlı koskoca 6 yıl ama mucize bebişle noktalandı şükürler olsun ben daha bir umutlandım umuduma umut kattın tatlım Yaradanımız dilerse ortada engelmi kalır vakti saati geldimi işte Yüce RABBİM inanıyorum ki tüm evlat hasreti çeken kaderdaşlarıma ve içinde banada mucize bebişleri yollayacak çok çok sağol yazın için dualar müşterek Rabbim kabul buyursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…