kızlar herkese merhba umarım herkes iyidir.
bircancım sağlıkla bebişini kucağına alman dileğile.
divinity canım sen nasılsın.vildan ve bebişimiz nasıl???
diğer hamile arkadaşlarımız ve anneler,anne adayları sizler nasılsınız???
hepinizi çok özledi çokkkkkk...
canım okula alışmış olması çok güzel inşallah hep böyle giderberyalcim yazdıklarını okudum allahın izniyle yılbaşından itibaren aynı maratona gireceğim benim ne annemler ne de kayınvalidemler burada değil oğlum okula alışma aşamasında kendi diyor gidelim gene diyor evde çok sıkılıyordu şimdi orada oynuyor arkadaşları var enerjisini harcıyor eve gelince o kadar hareketli olmuyor yemekti falan derken akşam erken yatmaya başldık. okul uykusunuda yemesini düzene sokmaya başladı.
bugün şeker yüklemem vardı kan verene kadar 1saat öldüm öldüm dirildim kanı verdikten sonra içtiğim bütün şekerli suyu çıkardım arabayla gitmiştim eve dönerken arabayı nasıl kullandım hatırlamıyorum eve zor attım kendimi yarın sonuçlarımı almaya gideceğim bakalım ne çıkacak.
bircan inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alır bebişini o doğum yaptıktan sonra ilk sırada ben olacağım
saolun canlarım benim allahım isteyen herkese versin inşallah...bende sevgi üzüntü heyecan hepsi karışık şuan...
canım böyle yapmaeskişehirden geldik..kavus gb 6gün yüüzümde bi maske..içim çok dolu ..öyle kötüyümki yanlız kalmak istedikçe onalrlayımm..huzurum kalmaıı kendi kendime yapıyorumm.offffffffff
görümcem ve 2 cocuk hayat onların etrafında dönüyo artık ...kıskanmak sa kıskanmak çekemezlikse çekememezlikk yoruldum artık hüngür hüngür ağlamak istiyorum uzak durun az benden nefes almak istiyorum dmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün psikologtan randövü aldım ağlaya ağlaya gittim yolda iki gram moralimde altüst oldu,9bucuktaki ranövüm toplantı var bekleyin 11bucukta dendi bekeldim 1bucukta dendi sinir oldum ağlaya ağlaya çıktım geldimherşey bana karşı hayat bana karşı psikologa bile gremiyorumm bu kadarmı olur yaa
adette olmadım halaa cok kötüyüm
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar allahım sen hakkımızda ne hayırlısı ise onu ver yarabbim (amin)
canım bende serdarda iyiyiz çok şükür sabah bi ara girmiştim ben çıktım sen msj yazmışın kusura bakma şimdi cevaplayabildimcitos canım nasılsın?serdar paşamız nasıl?zun zaman oldu görüşmeyeli aşağıda gördüm hemen yazayım dedim.eylül uyanmadan bir merhaba demek istedim hekese.
neslişim seni merak ediyorum cnm
nerdeyse 1 hafta oldu 2. operasyon olalı ..gelip hiçbişey yazmadın :26:
günaydın beryal
maşallah yazdıklarını okudum hayran kaldım
izmir sıcak günde 2 kere banyo normal ama sen gel sivasta banyo yaptır hemen hastalanırlar ..bende günde 1 kere yaptırıyordum vildanı ..malum sivas soğuk
bıktım bende yaz memleketlerini gördükçe sivasın kara kışındancennet gibi yerde yaşıyorsunuz kıymetini bilin valla
Son adet tarihim 11 haziran
valla isim konusuna gelince eğer kaynatam karışmazda bize bırakırlarsa ben şimdilik kız ismi düşündüm ..ama karışır ve kendi dediğini koyar adım gibi eminimHer ne kadar itiraz etsemde itirazlarım sonuç vermez bu konuda..öyle bir yapıları var
"pelin" ismine taktım kafayı ama sen yinede yazma listeye
Erkek ismi hiç düşünmedim
CANIM TOPRAĞIM SAĞOL HABER VERDİĞİN İÇİNiyi akşamlar kıslar nasılsınız bircan doğum yaptıKızını aldı kucağına şükür bugün saat 11de eda hanım teşrif etti dünyamıza 3400 doğmuş maşallah haber vereyim dedim ben giremem selam söyle kızlara dedi ee hep o mu haber verecek benden bak şimdide ben ondan haber getirdim size
öpüyorum hepinizi gene gelirim ben
beryalim canım merhaba geçmişi okumadm sadece son sayfaya baktım. Tek kelimeyle müthiş,süper,şahane,sabırlı,güzel bir annesin.herzamanda söylerim.
Evet çocuk bakmak sabır gerektiriyor birde sen iki çocuk bakıyorsun.allahım sağlık versin bütün çocuklarımıza.bu arada hepinizi çok özledim.aklım sizlerde.
selam canımmm..
Gündüzleri çok yoğunumm akşamlarııda pc.yi açamadım bu son haftaa..
Merakta bıraktı isem hakkını helal et canım yaaa..
Aslında çok stresli bir operasyon oldu ben çok stres yaptım ama uyutulduğum
için hiçbirşey hissetmedimm..
Herşey iyi gitmiş ve yolundaymış..temizmiş ve rahim toparlanmış çok şükür..
Perdede yokmuş artık..kendime geldiğimde hüngür hüngür ağladım resmen..
bu arada herkesler iyidir umaımmm...
Valem senin adına çok sevindimm..inş. Herşey böyle dha iyi olur ama gelemeyecen için üzüldüm..
Ayşecim haksevercim belenay ablacım beryalimm firdevsim yarencim hakçacımm çitoscum sizlerde iysinizdir inşş..
Bircancım gözün aydınnn.. Kurtulmuşsun çok şükürrr...
Kızlar ben pek iyi deiğil tedavi çok iyi gidiyor herşey sıa ile yolua giriyor amaa ben iyi değilim..
Inş. Iyi olsun inş iyi olacakkk.
herşeyin iyi gitmesine çok sevindim cnmSelam canımmm..
gündüzleri çok yoğunumm akşamlarııda pc.yi açamadım bu son haftaa..
Merakta bıraktı isem hakkını helal et canım yaaa..
Aslında çok stresli bir operasyon oldu ben çok stres yaptım ama uyutulduğum
için hiçbirşey hissetmedimm..
Herşey iyi gitmiş ve yolundaymış..Temizmiş ve rahim toparlanmış çok şükür..
Perdede yokmuş artık..Kendime geldiğimde hüngür hüngür ağladım resmen..
günaydın canım
cennet gibi gerçekten buralar bende çok alışkınım. Bodrumda da yaşadım ama insanın memleketi gibisi yok
izmiri değişmem hiçbir yere
bu arada buralar halen sıcak çocuklar bunalıyorlar.
Birde doruk kıpır kıpır koşturuyor oynuyor defnede yerde emeklemekten kan ter içinde kalıyorlar mecburen banyo yapılıyor gün içinde
akşamda mutlaka yaptırıyorum rahat uyusunlar diye
ama serin olur bu aydan sonra günde bir yada 2 günde 1 yıkanacaklar o zaman.
Bu arada isim konusunda fazla taviz verme senin fikrin önemli olan .
Tatlılıkla bunu eşine atlat .sen ne istiyorsan o isim olsun
sen taşıyorsun karnında sen büyüteceksin en çok sen ona ismiyle hitap edeceksin bence senin fikrin % 70 önemli.
Sen bir isim bul ve hiç değiştirmeden bu ismi eşine söyle
göbeğini o isimle sev eşinde karşı çıkmaz bence
bu arada pelin güzel bir isim .
Bir arkadaşımda defnemin ismini çok beğendi ama aklı pelinde de kaldı o yüzden defne pelin koydu.
Bence de güzel pelin ismi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?