AAvukatı var onlarda mahkemeyi bekliyorlar acaba bu durumda ne yapılabilir?Acilen avukata gidin . Beklemeye gelmez bu
Tabiki eminim kuzenim çok uysaldır, bu gelin başka memleketten orada nişan attı dediler ona kaçtı gitti dediler gelinden şuan haber yok, intikam almış oluyor 1 ayda neyin intikamını alcakBagis olayini anlamadim ama altinlar gelinin hakki zaten. Ayrica kadin dolandirici olsa neden bagis yaosin? Kensine harcar. Normal bir insan bir ayda evini birakip kacmaz. Teyzenizin oglunda sikinti olmadigina emin misiniz?
Valla ben onu hep diyorum teyzeme bir de bana bak ne haldetim kıymetimi bilmediler diyeböyle gelinler varken gül gibi gelinleri olup kıymet bilmeyen kaynanalara okutmak lazım bu konuyu
Kocasından gizli hırsızlık olmuyor mu bu bagısmı oluyorBagis olayini anlamadim ama altinlar gelinin hakki zaten. Ayrica kadin dolandirici olsa neden bagis yaosin? Kensine harcar. Normal bir insan bir ayda evini birakip kacmaz. Teyzenizin oglunda sikinti olmadigina emin misiniz?
Bizde inanmamıştık ama gercek maalesef avukatlar bile inanamıyır zaten neresi abartılmış gibi tvdeki askeri birliklere bağış yapmak içim bir msj yetiyor kızılaya ne hep mesj atmış60 bin tl lik bagis bana inandirici gelmedi. 10 tllik iki kere interneti paketi alindiginda bile kimlikten emin olmak icin musteri hizmetleri ariyor... olay fazla abartilmis gibi.. yine de gecmis olsun..
Vallahi bizde aynısını diyoruz düşünüyorum akıl işi değil kızılaya bağış sitelerine msj atmış oradan kesilmiş paralar.Şeytanın aklina gelmez yaa.. keske su gelininin yarısı kadar dik durabilse gercektem mazlum olan kızlarımız...
Kızılaya 10 bin liralık bağış yapmak istiyorum diye msj attığınız zaman faturaya işliyor olay bu.60 bin tl lik bagis bana inandirici gelmedi. 10 tllik iki kere interneti paketi alindiginda bile kimlikten emin olmak icin musteri hizmetleri ariyor... olay fazla abartilmis gibi.. yine de gecmis olsun..
Aynen öyle olmuş ispatlanmış memleketinde bağış yapmış ama hat kuzenimn adına olduğu için mecbur ödeyecekmiş, tazminatıda kendi için 1 aylıkken gittydi bir daha haber yok sadece mahkemeye avukatları gelecek,konuşmaları da çıkmış zaten benim kafam hala basmıyor nasıl böyle bişey yaparsın ya 1 aylık kıcan ne yapmış olabilir bu kadar kin güdecek.Dünyanın çivisi çıkmış fırlamış uzayın derin boşluklarında kaybolmuş
Belki bağış yapılan şehir belirlenir gsm şirketinden.kendi yapmadığı ispat olur
İhanet varsa o da çıkar.tazmiat davası ne içinmiski
Benim memleketinde yasıycaz demiş gelin, kuzenimde ikimizde gurbetteyiz işimi bırakıp nasıl senin memleketine geliym demiş arada uçurumlar var memleketler arası sen gelmezsen ben giderim demiş ve gitmiş bundan tartışma çıkmış.Şimdi çok şık değil bunu size sormak aslında farkındayım ama 60.000tllik bağış yapacak kadar hırslandıran kavga sebebini ben çok merak ettim. Kızın derdi para kazanmak değil, karşısındakinin canını yakmak çünkü. Ne yaşandı acaba aralarında 1 aylık gelini bu kadar çıldırtacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?