Yani biri telini ortada bıraksa başkası alıp dırt dırt bağış yapsa o telden paşa paşa ödenecek miAynen öyle olmuş ispatlanmış memleketinde bağış yapmış ama hat kuzenimn adına olduğu için mecbur ödeyecekmiş, tazminatıda kendi için 1 aylıkken gittydi bir daha haber yok sadece mahkemeye avukatları gelecek,konuşmaları da çıkmış zaten benim kafam hala basmıyor nasıl böyle bişey yaparsın ya 1 aylık kıcan ne yapmış olabilir bu kadar kin güdecek.
Bu gelin düğününde çok sıkıldım sizin bir da düğünler ne zaman biter demişti bana , o kadar güzel evi eşyaları vadi ki kıymetini bilmedi, söylediklerinizde çok haklısınız gelinin bütün foyası çıkıyor ortaya zaten, 1 ayda kuzenim ne yapabilir ya bu adam o yasa kadar insan evladı olsun geç olsun diye beklemiş evlenmemiş biri, off of siz anladınız anlatmak istediğimi bı yuva kurmak için değil başka maksatla yapılan bir evlilik bunu herkes biliyor zaten çok teşekkür ederim bakıym konularaBak şimdi herkes gelip buraya, "adam bir şey yapmadıkça kadın dediğin o sürede bırakıp gitmez." diye zırvalayıp, suçu sizin kuzene yüklemeye çalışacaklar. Oysaki dolandırmak maksadıyla evlenip, ilk ayda eften püften bir kavgayla boşanma davası açan ve yüklü miktarda tazminat isteyen bir çok kadın var ve bu kişiler yuva kurmak için değil, dolandırmak için evleniyor, bunu bu sitede bir türlü anlatamadım. Bu duruma benzer bir olayı @Esra210 yaşadı, istersen bir bakın konularına.
Benim memleketinde yasıycaz demiş gelin, kuzenimde ikimizde gurbetteyiz işimi bırakıp nasıl senin memleketine geliym demiş arada uçurumlar var memleketler arası sen gelmezsen ben giderim demiş ve gitmiş bundan tartışma çıkmış.
Kadın aldatsa erkek tazminat ödemek zorundaymıs herhalde böyle bi olaya şahit olmuştum kadın aldattı kocasını ve tazminat almıştı.Yani biri telini ortada bıraksa başkası alıp dırt dırt bağış yapsa o telden paşa paşa ödenecek mi
Yukarda bi arkadas demiş zorla bağış olmaz tek tek dilekçe verin diye.dikkate alın derim
Bir aylık evli biri sevgili yaptıysa ispatı varsa ki evveli de vardır o sevgilinin pat diye zor.asıl o zaman kuzeniniz madur o açsın tazminat davası
1 ayda neyin kini olabilir ki kuzenim gerçekten çok efendiydi ütü bulaşık yemek herşeyi yapıyordu karısına gerçekten kıyamıyordu.4 duvar arasinda ne yasandi bilemeyiz. Ama tekrar ediyorim bagislara itiraz edilebilir. Odese de geri alir, keza o firmalara telefonla konuyu aktarmis mi? Bilisim sektöründeyim bizim musterilerimize yüklü para gelse hemen müşteriyi ararlar bir sorun mu var diye ? Dolandırmak degil bu baska bir sey, kin gütmek gibi.
Olur mu oyle sey arkadasim? O zaman her kotu niyetli kadin eşini aldatsin tazminati kapsinKadın aldatsa erkek tazminat ödemek zorundaymıs herhalde böyle bi olaya şahit olmuştum kadın aldattı kocasını ve tazminat almıştı.
Aynen öyle çoğu bağış askeriye ve kızılaya gitmiş faturaya yansımış o daYani biri telini ortada bıraksa başkası alıp dırt dırt bağış yapsa o telden paşa paşa ödenecek mi
Yukarda bi arkadas demiş zorla bağış olmaz tek tek dilekçe verin diye.dikkate alın derim
Bir aylık evli biri sevgili yaptıysa ispatı varsa ki evveli de vardır o sevgilinin pat diye zor.asıl o zaman kuzeniniz madur o açsın tazminat davası
Yok canım ya başka bişey vardır o davadaKadın aldatsa erkek tazminat ödemek zorundaymıs herhalde böyle bi olaya şahit olmuştum kadın aldattı kocasını ve tazminat almıştı.
Ben bir kez bu olaya şahit oldum adalet bu mu demiştim hatta kafam basmıyor artıkOlur mu oyle sey arkadasim? O zaman her kotu niyetli kadin eşini aldatsin tazminati kapsin
Boyle adamcagizlara da hep kotu insanlar denk geliyor. Adaletin batsin dünya1 ayda neyin kini olabilir ki kuzenim gerçekten çok efendiydi ütü bulaşık yemek herşeyi yapıyordu karısına gerçekten kıyamıyordu.
Ben anlıyorum; çünkü bu olaya çok rastlıyorum. Kuzeninizden sonra yine aynı şekilde biriyle evlenip, tazminatla boşayacaktır. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız o zaman. Evlen-boşa şeklinde, birilerinin kanını emerek hayatlarını sürdürüyor bu tipler maalesef.Bu gelin düğününde çok sıkıldım sizin bir da düğünler ne zaman biter demişti bana , o kadar güzel evi eşyaları vadi ki kıymetini bilmedi, söylediklerinizde çok haklısınız gelinin bütün foyası çıkıyor ortaya zaten, 1 ayda kuzenim ne yapabilir ya bu adam o yasa kadar insan evladı olsun geç olsun diye beklemiş evlenmemiş biri, off of siz anladınız anlatmak istediğimi bı yuva kurmak için değil başka maksatla yapılan bir evlilik bunu herkes biliyor zaten çok teşekkür ederim bakıym konulara
O iste baska bir sey vardir. Gerci bizim yasalar da malumBen bir kez bu olaya şahit oldum adalet bu mu demiştim hatta kafam basmıyor artık
Eşi aldatan bir erkek arkadaşım vardı, bundan kaç yıl önce eşine 10 bin lira tazminat ödemişti sordum neden ödedin hakim nafaka yerine 10 bini ver kurtul demişti bende sacmala demiştim o da aynen öyle aldatan kadınada veriliyomus demişti böyle bişey olabilir mi yaYok canım ya başka bişey vardır o davada
Aldatan kadına ödül mü verilir
Aynen öyley evlerine gittiler kuzenim evde kimse yok tasınmıslar komşuları bile bıkmıslarBen anlıyorum; çünkü bu olaya çok rastlıyorum. Kuzeninizden sonra yine aynı şekilde biriyle evlenip, tazminatla boşayacaktır. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız o zaman. Evlen-boşa şeklinde, birilerinin kanını emerek hayatlarını sürdürüyor bu tipler maalesef.
Bende inanmadım basta ama gerçekten öyleymiş faizide var içindebagıs rakamından emınmısınız ? 60 bın ıcınde baska seyler var
altın zaten gelının
evet kuzenınız rakamı odemek zorunda odeyıp karsı dava acacak
gecmıs olsun
O iste baska bir sey vardir. Gerci bizim yasalar da malum
Hat üzerinden sağa sola msj atmış memlekete gidince o da faturaya yansımış her geçen günde faiz binmiş, hırslanma sebebi benim memlektimde yasayacaz demiş kuzenim işimi gücümğ atıp nasıl gidiyim demiş zaten zor iş bulmuştu başka bi şehirde o da gelmezden giderim demiş saka yapıyor sanmış kuzenim ve işteyken gitmişMerhaba, bağışlara itiraz edebilir
Hic bir bağış zorla yaptirilamaz
Her firmaya ayri ayri ve operatör firmasina da ayri olmak uzere dilekce iletmesi yeterlidir
Lavga konuları neydi acaba cok merak ettim, bu kadar hirslanma sebebi neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?