Çok teşekkür ederim bunları söylerim onlara ben yapabileceğimiz bişey var mı diye bir de tazminatı ödemek zorunda mıHukuki olarak neyi danışıyorsunuz tam olarak anlamadım, anladığım kadarı için şunu söyleyebilirim; yengenizin hattı kuzeniniz üzerine ise maalesef ödemek zorunda çünkü yasal olarak sms bağlayıcılığı konusu oldukça zor ispat konusunda ancak denenebilir, kaybedilecek birşey yok. Kuzeniniz bu borcu ödeyecek durumda olmadığını belirtebilir,o saatlerde iş yerinde olduğunu ispat edebilir, evlilik birliği içerisinde gerçekleştirilmiş bir harcama olarak sunabilir ve en azından yarısını talep edebilirsiniz.
Altın konusu için eğer kuzeninizin birikmiş parası,şahsına ait değerli eşyaları da alınmış ise ancak talebi ve ispatı mümkün gözüküyor
Tavsiye üzerine doğuluydu uzak mesafe diye hiç atastırmadılar direk gittiler istediler herkes kızmıstı ama işte kimseyi dinlemeiştilerMüge Anlı ya çıkıyordu buna benzer konular.
Nerden buldunuz kadını tavsiye mi aşk mı
Aslında vericen tv kanallarina rezil edicen
Bize geldiğinde kuzenim anneme yemek yapar bulaşık yıkardı annem kızardı ben yaparım ayıp olur öyle diye, kuzenimde teyze ben alışkınım sen otur derdiBoyle adamcagizlara da hep kotu insanlar denk geliyor. Adaletin batsin dünya
O kadar çok sey söyleniyorki bizde sadece düğünde görmüştük çok sıkıldım düğün ne zaman biter diyip duruyordu, kimileride hasta bayılıp bayılıp düşüyor demiştiAklıma birşey geldi kız hasta olabilir mi? Bipolarda çılgın para harcama dönemleri olurmuş mesela, ani kararlar, enerji patlaması, çoklu partnerler vs. Belki öyle birşeydir.
Mesafe uzak diye çok kısa 3 ay gibiNe kadar süre nişanlı kaldılar?
Korkmayın tazminat meselesi öyle kolay işler değil, hele ki sizin ki manevi tazminat talebi kapsamına sokulabilir. Maddi olarak tazminini talep edebileceği bir zararı yok zira kendisi zarara sokmuş, siz açın asıl.Çok teşekkür ederim bunları söylerim onlara ben yapabileceğimiz bişey var mı diye bir de tazminatı ödemek zorunda mı
Her şey olabilir bize söylenilen bir sürü sağa sola msj atmış envokta kızılaya askeriyeye birde TL yüklemesi ne de yapmısBağış adı altında kendi tanıdığı bir yere para gönderiyor ve bunu tahsil ediyor olabilir mi?
Yani bağışı tahsil ediyordur belki
Ya da sadece can yakmak için göndermiştir .
Çok geçmiş olsun
İnşallahh dediğiniz gibi olur tesekkür ederim ya teyzem ameliyatlı , kuzenim stresten mide kanaması geçirdi off çok zor durumdalar off bir de bişey sorcaktıö aldatan kadına tazminat ödenir miKorkmayın tazminat meselesi öyle kolay işler değil, hele ki sizin ki manevi tazminat talebi kapsamına sokulabilir. Maddi olarak tazminini talep edebileceği bir zararı yok zira kendisi zarara sokmuş, siz açın asıl.
Manevi tazminat bilakis aynı şekilde sizin lehinize talebi daha mümkün, çünkü genel olarak kişilik hakları ve değerleri için manevi tazmin söz konusu olabilecektir e burada şahsına yapılan ağır bir müdahale yok insanları mağdur edip,psikolojik olarak ve fiziki olarak zarara uğratan kendisi. Siz gidip talep edin, hastane giderlerini de belirtin. Bir tansiyon çıkması sebebiyle gidilen hastane kaydı bile yeter. Şu an onun eli çok güçsüz, arsız hırsız muhabbeti ben pek ihtimal vermiyorum hakimler manevi tazminata kolay kolay karar vermez
Ahh ahh devir iletisim devri ulaşmak daha kolay bilgilere.araştırılmaz mı hiç ama olacağı varmış isteTavsiye üzerine doğuluydu uzak mesafe diye hiç atastırmadılar direk gittiler istediler herkes kızmıstı ama işte kimseyi dinlemeiştiler
Belki özel hayatın gizliliğini ihlal eden delil sunmuştur bende böyle bi şey Hatırlıyorum yoksa normal bi durumda olmaz yaniBen bir kez bu olaya şahit oldum adalet bu mu demiştim hatta kafam basmıyor artık
Nasıl bir delil sunabilir kiBelki özel hayatın gizliliğini ihlal eden delil sunmuştur bende böyle bi şey Hatırlıyorum yoksa normal bi durumda olmaz yani
Sağlık raporu istediler zaten ,kuzenimde beni aldatmış isteyken başkalarıyla konuşmuş felan dedi , birde mahkeme onların memlekette açıldığı için oranın avukatlarıyla hakimin arası iyiymiş o yüzden hakim o tarafı haklı görüyormusAhh ahh devir iletisim devri ulaşmak daha kolay bilgilere.araştırılmaz mı hiç ama olacağı varmış iste
Akli dengesinin yerinde olmadığını iddia edin bari
Aracı olanlarında ümüğünü sıkmak lazım tövbe tövbe
Bagis olayini anlamadim ama altinlar gelinin hakki zaten. Ayrica kadin dolandirici olsa neden bagis yaosin? Kensine harcar. Normal bir insan bir ayda evini birakip kacmaz. Teyzenizin oglunda sikinti olmadigina emin misiniz?
1 ayda dünyanın yükü bindi demi sırtına? Yemeği yapan kuzenim iş yapan kuzenim geline bir laf diyen yok ama haklı olan da gelin demi istediği yere kadar yolu var ama giderken arkasında bir ton olay bırakmadan gitseydi , bu sitede bile yıllarca kocasının kahrını çekenler var onlar gitmiyorda bu gelin 1 ayda ne oldu da gidiyor , dayak yok şiddet yok her dediği yapıldı sorun ne? Şimdide yeri yurdu belli değil.Zaten hep gelinler kötü! Niye yapmış niye gitmiş sordunuz mu? Yok. Niye sorasınız ki? Siz anca eleştirirsiniz, hakaret edersiniz. Vardır bir sebebi! Kimse evlendikten 1 ay sonra gitmek istemez. Bide kendisiyle ailesiyle konuşmayı deneyin yeri yurdu bellidir sonucta aldığınız yerdedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?