• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolandırıcılık mı?

BBlues

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
55
84
88
Merhaba arkadaşlar
Az önce telefonum özel bir numaradan arandı ve arayan kişi Bblues hanımla mı görüşüyorum diye sordu. Evet buyrun dedim. Direk Youtube hesabınıza bir bildirim geldi mi dedi ben de siz kimsiniz diye sordum siz soruma cevap verin dedi. Ben de ne münasebet siz bana önce kim olduğunuzu söyleyin dedim böyle dediğimde sert bir şekilde öncelikle bana sesinizi yükseltmeyin dedi ben aa bu ne böyle deyip kapattım telefonu. Başına böyle bir şey gelen var mı? Yeni bir dolandırıcılık yöntemi midir ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar
Az önce telefonum özel bir numaradan arandı ve arayan kişi Bblues hanımla mı görüşüyorum diye sordu. Evet buyrun dedim. Direk Youtube hesabınıza bir bildirim geldi mi dedi ben de siz kimsiniz diye sordum siz soruma cevap verin dedi. Ben de ne münasebet siz bana önce kim olduğunuzu söyleyin dedim böyle dediğimde sert bir şekilde öncelikle bana sesinizi yükseltmeyin dedi ben aa bu ne böyle deyip kapattım telefonu. Başına böyle bir şey gelen var mı? Yeni bir dolandırıcılık yöntemi midir ne dersiniz?
Olabilir kuvvetle muhtemel. Artık nerden tuttururlarsa. Sizi işletmeye çalışan birileri de olabilir. Çok iyi yapmışsınız kapatmakla. Konuştukça insanı hipnoz ediyorlar.

Bir bildirim görünmüyor şu anda zaten. Ordan girip başka şeylere getirecekti heralde konuyu. Bir daha aramadı. Bir süredir twitter ve instagram hesabım da çalınmaya çalışıyor anlamadım ne oldu öyle önemli bir insan da değilim kii :-)

Merhaba arkadaşlar
dolandırıcı

Bence biri dalga geciyor dolandkrici olsa terslemezdi diye dusunuyorum;)
Tanidik biridir numarayi gizleyip aklinca kafa bulmis

Back
X