dolandırıldım

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
merhaba arkadaslar ablamın eşi üzerime kredi kartı çıkartmıs ve kredi cekmıs ödenmeince gelen telefonlar sonunca ogrendım ve aıleme durumu anlattım avutkatlık bıle olmusum haberım yok.. zor durumda kaldım ve odenmense ablamıda esınıde sıkayet edıcemı dıle getırdım ve aılemde herkes ustume geldı 10 bın tl lık kredi ıcın olay cıkartıyorsun dedıler hıc bırı yanımda olmadı bole bı durumda sız napardınız hem ustume kredi cekılıyor hemde benım arkamda durmayıp dıger kızlarını tutuyorlar

başta ablam ve eniştem olmak üzere herkesi silerdim.

olay çıkartıyorsun diyenlerin ağzına da kürekle vururdum.
gerizekalı mı sana bunu diyebilenler hem adına arkandan iş çeviriyolar hemde 10 bin için olay çıkarma deniyor.

olayı büyütebildiğim kadar büyütür dava açardım sonra birde manevi tazminat davası açardım.
hiç kimseyi dinlemez rezil ederdim o abla ve enişteyi.

anne baban diye çok bişey demek istemiyorum ama ben olsam çok pis kavga ederdim gidip diğer kızlarına kızmaları gerekirken senin üstüne gelmeleri saçmalık ötesi.

böyle bir şey olabilir mi ya? Ailenizde normal değil o zaman.Sizin haberiniz olmadan nasıl yapıldı bilemedim ama buna büyütme diyen birileri gerçekten var olabilir mi? hiç düşünmeden edin şikayetinizi.

Nasıl sizin adınıza kredi çekiliyor yahu?
Ne olursa olsun bi suç işlenmiş şikayet edin, yapmasaydı.

kesınlıkle haklısın ve suan gözlerınde ablasını sıkayet edıcek vıcdansız olarak ben haksız oldum

Senin imzan olmadan nasıl kredi çekiliyor ben anlamadım. Ben şu an kredi çekme sürecindeyim ve bırak kendi imzamı eşimin rızasını bile arıyor banka, bin tane yere imza attırıyor. .. Sahte imza ile çekilmişse kesinlikle dava edilmeli. Sahte imzanın tespiti çok kolay yapılıyor adli tıpta.

Ya borcu bir kaç gün kapatın yada şikayet ediyorum de.
Ve et.
Ne demek üzerine kredi çekmek. Nereye kadar saklayacaklarini dusunmusler.
10 bin lira sizin için ne ifade ediyor bilmiyorum, açıkçası bana göre ablam istese verebileceğim bir miktar. Ona rağmen şikayet ederdim.

Bunu nasıl yapmışlar ya.
Senin yerinde olsam olayda çıkartırım gerekirse bütün sulalemide karşıma alırım.sikayettede bulunurum.ablan bile olsa arkandan iş çevirip seni zarara uğratıyor. 10 lira için olay çıkartıyorsun diyenler odesin parayı.

aaa nasıl bi aieln var.
bu resmen suç.
nasıl savunurlar onları.
ablanın tepkisi ne oldu.
borcu kim ödeyecek.
annene babana yapılsa yine yutarlarmıymış acaba böyle bi sormak lazım.

Tovbe Yarabbimm.
Niye yaptin bunu diye ablaya kizmak yerine sizi niye susturmaya calisiyo aileniz?Ablanizla araniz nasildi?
Madem oyle anne-babaniz kredi cekip verselermis?
Krediyle ne yapmislar?
Aileniz odesin krediyi cok heveslilerse!
Bu isin sonu kotu biter Aman dikkatli olun.

ımzanımı taklıt etmıs ve bana cok benzıyor kapandıgı ıcın kımlıkte sonradan kapandım demıs

Ben hem bankayı hem ablamları sikayet ederdim.... ailende ayrı bi tuhaf 10 bin az bir mebla değil.. ha onlar az buluyosa hemen odeyip kapatsinlar o zamam .... ama muhakkak sikayetini et ablan bile olsa dolandırıcıların cezasını cekmesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…