kesınlıkle haklısın ve suan gözlerınde ablasını sıkayet edıcek vıcdansız olarak ben haksız oldumbaşta ablam ve eniştem olmak üzere herkesi silerdim.
olay çıkartıyorsun diyenlerin ağzına da kürekle vururdum.
gerizekalı mı sana bunu diyebilenler hem adına arkandan iş çeviriyolar hemde 10 bin için olay çıkarma deniyor.
olayı büyütebildiğim kadar büyütür dava açardım sonra birde manevi tazminat davası açardım.
hiç kimseyi dinlemez rezil ederdim o abla ve enişteyi.
anne baban diye çok bişey demek istemiyorum ama ben olsam çok pis kavga ederdim gidip diğer kızlarına kızmaları gerekirken senin üstüne gelmeleri saçmalık ötesi.
butun belgelerı cıkardımOha.
Ablan ve eşi ne diyor?
Mahkemeye ver, kredi belgelerinde insan falan yok sonuçta. bankada kamera vs vardır. Kanıtlanır diye düşünüyorum.
ımzanımı taklıt etmıs ve bana cok benzıyor kapandıgı ıcın kımlıkte sonradan kapandım demıssenin adina nasil kart cikarip kredi cekmis?
Ya borcu bir kaç gün kapatın yada şikayet ediyorum de.merhaba arkadaslar ablamın eşi üzerime kredi kartı çıkartmıs ve kredi cekmıs ödenmeince gelen telefonlar sonunca ogrendım ve aıleme durumu anlattım avutkatlık bıle olmusum haberım yok.. zor durumda kaldım ve odenmense ablamıda esınıde sıkayet edıcemı dıle getırdım ve aılemde herkes ustume geldı 10 bın tl lık kredi ıcın olay cıkartıyorsun dedıler hıc bırı yanımda olmadı bole bı durumda sız napardınız hem ustume kredi cekılıyor hemde benım arkamda durmayıp dıger kızlarını tutuyorlar
ablan yapmis yani.. madem ailen rezalet ciksin istemiyo odesinler onlar. yanasmiyorlar mi bunaımzanımı taklıt etmıs ve bana cok benzıyor kapandıgı ıcın kımlıkte sonradan kapandım demıs
aaa nasıl bi aieln var.merhaba arkadaslar ablamın eşi üzerime kredi kartı çıkartmıs ve kredi cekmıs ödenmeince gelen telefonlar sonunca ogrendım ve aıleme durumu anlattım avutkatlık bıle olmusum haberım yok.. zor durumda kaldım ve odenmense ablamıda esınıde sıkayet edıcemı dıle getırdım ve aılemde herkes ustume geldı 10 bın tl lık kredi ıcın olay cıkartıyorsun dedıler hıc bırı yanımda olmadı bole bı durumda sız napardınız hem ustume kredi cekılıyor hemde benım arkamda durmayıp dıger kızlarını tutuyorlar
ımzanımı taklıt etmıs ve bana cok benzıyor kapandıgı ıcın kımlıkte sonradan kapandım demıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?