resmı nıkahları olmadıgından hala bızım soy ısmımızı tasıyor oyuzden benzedıgı ıcınde bana zaten o kendı kımlıyle gıtmıyor benım kendı kımlıgımle gıdıyorKimlikle size benziyorsa bile adınız soyadınız başka ?.
Imza taklit etmekle olmaz.
Kimliğinizi mi onlardaydi, konuda eksiklikler var ..
resmı nıkahları olmadıgından hala bızım soy ısmımızı tasıyor oyuzden benzedıgı ıcınde bana zaten o kendı kımlıyle gıtmıyor benım kendı kımlıgımle gıdıyor
kımlıgımı haberım olmadan almıslar zaten ,aıleme durumu anlattıgımda onun cocugu var hapısemı dussun 10 bın tl ıcın ne vıcdansızsın ablanımı sıkayet edıceksın gıbı psıkolojık baskı aldım ve gercekten suan çok kötü bi durumdayım cunku arkamda duran bı aılem yok.. benı destekleyen herkes dıger kızını dusunuyor kı ben en zararsız kısıyken kendı halımde bırıyım yanı kımseyle tartısmam ısım olmaz saygısızlık yapmam.. fakat gördümki insan en yakınından darbe alıyor ve suanda evde degılım ve hepsı bana psıkolojık baskı yapmak ıcın ustume gelıp sıkayet etmemem ıcın eve cagrıyorlar..Konu bölük pörçük konu sahibesi bir zahmet konuyu ayrıntıları ile anlat. O kadar kişi yazıyor , kimliğin onlarda ne işi var. Ayrıca ailen öyle söyleyince ne tepki verdin ? Tek taraflı yorum yapıyoruz sonuçta ! Bilmeden etmeden insanları yargılıyoruz ve sen sustukça arap saçına döndü konu .
resmı nıkahları olmadıgından hala bızım soy ısmımızı tasıyor oyuzden benzedıgı ıcınde bana zaten o kendı kımlıyle gıtmıyor benım kendı kımlıgımle gıdıyor
Ablaniz evli değil, dolayısıyla beyefendi eşi değil.resmı nıkahları olmadıgından hala bızım soy ısmımızı tasıyor oyuzden benzedıgı ıcınde bana zaten o kendı kımlıyle gıtmıyor benım kendı kımlıgımle gıdıyor
ne olursa olsun bn kesınlıkle ablamı enıstemı ve ustume gelen herkesı ınan sıldım.. hıc bısey kaybetmıceme ınanıyorum kendı basıma da calısır okuluma devam edebılırım oyuzden aılen olsa nolur olmasa nolur sana kotuluk yapmıslar banada ınan daha beterı yaptılar ve susmamı ıstıyorlar ben hepsını sıldım hıc bısey kaybetmedım..Aynısı 6 yıl once basıma geldi. Babam yıllar once adıma ek kart çıkarmış kendi kart borcunu ödemeyince borç bana kalmis ikamet değiştirdi adreste de bulunamiyo bende avukatlık olmusum sansa bakın ki bunu da babamlar icin kredi çekmeye gittiğimde öğrendim hemen babami arayıp söyledim inkar etti kredi cekmemek icin bahane arıyosun dedi hattaartık bi baban yok dedi cikti isin icinden kısacası reddetti beni ölür musun öldürür musun.. Annemde ondan yana oldu. Çalışıyordum oğluma bakiyodu annem cocuğu esyalariyla birlikte kapının önüne koydular 2 yıl konuşmadılar benimle sonra bi sekilde barıştık ana baba iste ne yaparsın ha eskisi gibi seviyor muyum tartışılır..
kımlıgımı haberım olmadan almıslar zaten ,aıleme durumu anlattıgımda onun cocugu var hapısemı dussun 10 bın tl ıcın ne vıcdansızsın ablanımı sıkayet edıceksın gıbı psıkolojık baskı aldım ve gercekten suan çok kötü bi durumdayım cunku arkamda duran bı aılem yok.. benı destekleyen herkes dıger kızını dusunuyor kı ben en zararsız kısıyken kendı halımde bırıyım yanı kımseyle tartısmam ısım olmaz saygısızlık yapmam.. fakat gördümki insan en yakınından darbe alıyor ve suanda evde degılım ve hepsı bana psıkolojık baskı yapmak ıcın ustume gelıp sıkayet etmemem ıcın eve cagrıyorlar..
Ailene hayret ettim. 10 bin az para diil icralık olmuşsan o para faizi ile katlanmış veya katlanacaktır ! Annenin babanın cebinden çıkmıyor o yüzden 10 bin nedir. Aslında mesele para bile diil , mesele ailenin tutumu ablanın eniştenin tutumu ! Seni yok saymaları enayi yerine koymaları ! Ne iş yapıyorsunuz çok merak ettim ?
bu olaylardan dolayı ısten ayrıldım yarım kalan unıversıtem ıcın okuluma devam edıcem bu sene
ne olursa olsun bn kesınlıkle ablamı enıstemı ve ustume gelen herkesı ınan sıldım.. hıc bısey kaybetmıceme ınanıyorum kendı basıma da calısır okuluma devam edebılırım oyuzden aılen olsa nolur olmasa nolur sana kotuluk yapmıslar banada ınan daha beterı yaptılar ve susmamı ıstıyorlar ben hepsını sıldım hıc bısey kaybetmedım..
eve geldıgınde almıs ve benım hıc haberım olmadı
kımlıgımı haberım olmadan almıslar zaten ,aıleme durumu anlattıgımda onun cocugu var hapısemı dussun 10 bın tl ıcın ne vıcdansızsın ablanımı sıkayet edıceksın gıbı psıkolojık baskı aldım ve gercekten suan çok kötü bi durumdayım cunku arkamda duran bı aılem yok.. benı destekleyen herkes dıger kızını dusunuyor kı ben en zararsız kısıyken kendı halımde bırıyım yanı kımseyle tartısmam ısım olmaz saygısızlık yapmam.. fakat gördümki insan en yakınından darbe alıyor ve suanda evde degılım ve hepsı bana psıkolojık baskı yapmak ıcın ustume gelıp sıkayet etmemem ıcın eve cagrıyorlar..
OZaman sende deki. Madem sikayet etmemi istemiyorsunuz. Madem hepiniz haksizdan yanasiniz hepiniz onun yanindasiniz. Ozaman o kucumsediginiz 10.000 tl yide hepiniz bir araya getirip borcu kapatin.kımlıgımı haberım olmadan almıslar zaten ,aıleme durumu anlattıgımda onun cocugu var hapısemı dussun 10 bın tl ıcın ne vıcdansızsın ablanımı sıkayet edıceksın gıbı psıkolojık baskı aldım ve gercekten suan çok kötü bi durumdayım cunku arkamda duran bı aılem yok.. benı destekleyen herkes dıger kızını dusunuyor kı ben en zararsız kısıyken kendı halımde bırıyım yanı kımseyle tartısmam ısım olmaz saygısızlık yapmam.. fakat gördümki insan en yakınından darbe alıyor ve suanda evde degılım ve hepsı bana psıkolojık baskı yapmak ıcın ustume gelıp sıkayet etmemem ıcın eve cagrıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?