- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
ımzanımı taklıt etmıs ve bana cok benzıyor kapandıgı ıcın kımlıkte sonradan kapandım demıs
Ablanız mı çıkartmış eşi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ımzanımı taklıt etmıs ve bana cok benzıyor kapandıgı ıcın kımlıkte sonradan kapandım demıs
Ablanda isin icinde yani. Ohaa diyorum. O Aileyi katlederim sinirimden. Hem arkamdan is cevirecekler, hemde ben suclu olacagim.ımzanımı taklıt etmıs ve bana cok benzıyor kapandıgı ıcın kımlıkte sonradan kapandım demıs
ablam deme şuna bi de ya bu ne? Ne demek taklit etmek. Alenen suçlular dava aç kesinlikle kazanırsın. Bi de eşe dosta yay bunları. Ben olsam haberlere çıkardım destek vermeyenlere inatımzanımı taklıt etmıs ve bana cok benzıyor kapandıgı ıcın kımlıkte sonradan kapandım demıs
Senin imzan başvurun vs. olmadan nasıl kart çıkarır yada kredi çekebilirler. Önce eniştenizden sonrada bankadan şikayetçi olun. Onlar çocuklarıda siz nesiniz üvey evlat mı ? Ben sizin yerinizde olsam başlarım aileye der ciğerini sökerim karşı tarafın.merhaba arkadaslar ablamın eşi üzerime kredi kartı çıkartmıs ve kredi cekmıs ödenmeince gelen telefonlar sonunca ogrendım ve aıleme durumu anlattım avutkatlık bıle olmusum haberım yok.. zor durumda kaldım ve odenmense ablamıda esınıde sıkayet edıcemı dıle getırdım ve aılemde herkes ustume geldı 10 bın tl lık kredi ıcın olay cıkartıyorsun dedıler hıc bırı yanımda olmadı bole bı durumda sız napardınız hem ustume kredi cekılıyor hemde benım arkamda durmayıp dıger kızlarını tutuyorlar
agzima gelen hakareti ederdim demekki bu isin icinde sizde varsiniz derdim gider sikayetimi ederdim yuh ya ailende masallah 10bin az para sanki odesinler ozaman o parayi sanamerhaba arkadaslar ablamın eşi üzerime kredi kartı çıkartmıs ve kredi cekmıs ödenmeince gelen telefonlar sonunca ogrendım ve aıleme durumu anlattım avutkatlık bıle olmusum haberım yok.. zor durumda kaldım ve odenmense ablamıda esınıde sıkayet edıcemı dıle getırdım ve aılemde herkes ustume geldı 10 bın tl lık kredi ıcın olay cıkartıyorsun dedıler hıc bırı yanımda olmadı bole bı durumda sız napardınız hem ustume kredi cekılıyor hemde benım arkamda durmayıp dıger kızlarını tutuyorlar