dolandırıldım

Nasıl sizin adınıza kredi kartı çıkarıp , kredi çekebiliyor? Orayı anlamadım. Kredi kartı çıkarırken bile onlarca evrak imzalanıyor, kredi çekerken imzalanan evraklar ise onun 3 katı.

Nitelikli dolandırıcılığa girer. Hemen savcıya git suç duyurusunda bulun. Eğer bunu yapmayacaksan da bizi burada yorma boşuna. Ben sana yapılacakları anlattım. Senin imzan olmadan hiçbir iş yürümez. Ben az önce çok basit bir işlem için ta kalktım şubeye gittim. Dağ başı mı burası? Beni yorma şurada.. Kalk git savcıya.

Sizin haberiniz olmadan kredinin cekilmesi nasil oluyor yahu?? O 10 bin Tl'lik parayi az görenler ödesin o zaman o krediyi. Enistenizin yaptigi buyuk terbiyesizlik. Ben olsam kesinlikle sizin söylediginizi yaparim. Dünyada kimseye güven kalmadi arkadas ya..

Nasil ya senin onayin olmadan keredi cekmek kart cikartmak.cetemi olmus bunlar.
Derhal odeainler yoksa git sikayet et

Yuh yani. Ailede sizden başka aklı başında kimse yok mu yahu? Bu nasıl iş? Damatlarının, kızlarının dolandırıcılığı, düzenbazlığı değil de, sizin haksızlık karşısında ses çıkarmanız mı olay oldu? Pes. Sakın geri adım atmayın, gidin açın davanızı, sürünsünler. Neredeyse ailesine dokunmayan sahtekarlar sevimli görünecek gözüme. İnsan en yakınına, kardeşine böyle bir kötülüğü nasıl yapar ya? :KK57:

:oha:
Sen bunlara hala ailem mi diyosun?
Bankayı da ablanları da şikayet et. şimdi yaptılar bi daha yapmayacaklarını nereden biliyosun?

ımzanımı taklıt etmıs ve bana cok benzıyor kapandıgı ıcın kımlıkte sonradan kapandım demıs
ablam deme şuna bi de ya bu ne? Ne demek taklit etmek. Alenen suçlular dava aç kesinlikle kazanırsın. Bi de eşe dosta yay bunları. Ben olsam haberlere çıkardım destek vermeyenlere inat

Bence ablanızı şikayet etmeyin, çünkü bu dolandırıcılık ve sicillerine işler. Neticede kardeşiniz.

Borcu ödesinler. Ve sizi şu şekilde zor duruma düşürmüşler, borcu ödemeyi geciktirdikleri için bundan sonraki kredi çekiminizde bu karşınıza çıkacaktır, yani borcu ödemediğiniz. Çünkü bütün bankalarda görünüyor diye biliyorum.

ailenizin tutumu çok tuhaf
mesele 10.000 meselesi değil ki burada, yapılış şekli çok çirkin
bunu neden ve nasıl görmezden gelip örtbas etmeye çalışırlar
başka birşey var gibi bu olayın içinde

merhaba arkadaslar ablamın eşi üzerime kredi kartı çıkartmıs ve kredi cekmıs ödenmeince gelen telefonlar sonunca ogrendım ve aıleme durumu anlattım avutkatlık bıle olmusum haberım yok.. zor durumda kaldım ve odenmense ablamıda esınıde sıkayet edıcemı dıle getırdım ve aılemde herkes ustume geldı 10 bın tl lık kredi ıcın olay cıkartıyorsun dedıler hıc bırı yanımda olmadı bole bı durumda sız napardınız hem ustume kredi cekılıyor hemde benım arkamda durmayıp dıger kızlarını tutuyorlar
Senin imzan başvurun vs. olmadan nasıl kart çıkarır yada kredi çekebilirler. Önce eniştenizden sonrada bankadan şikayetçi olun. Onlar çocuklarıda siz nesiniz üvey evlat mı ? Ben sizin yerinizde olsam başlarım aileye der ciğerini sökerim karşı tarafın.

1.si hemen parayı ödemelerini isteyin. 2.si neden kendi adına çıkartmamışta senin adını kullanmış.3. 10000 lira bence az değil ama sorun burda para da değil 10 lira bile olsa sorun. 4. Hadi enişten neyse desek bile ablan sana bunu nasıl yapar. Muhakkak şikayet et öncesinde 1 hafta mühlet vet nasılsa 3 kuruşluk bi mebla

Oha o.O Ben şok, ben iptal.
Ablaya bile güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? İnsanı kardeşi nasıl dolandırır?!
Ailenin tutumu ayrıca şaşırtıcı. Madem 10 bin lira için olay çıkarmak onlara saçma geliyor ödesinler o zaman.
Peki ablanızla, eniştenizle konuştunuz mu? Ne dediler size? Bi açıklamaları, özürleri oldu mu, borçları ödeyeceklerine dair söylemleri vs?

merhaba arkadaslar ablamın eşi üzerime kredi kartı çıkartmıs ve kredi cekmıs ödenmeince gelen telefonlar sonunca ogrendım ve aıleme durumu anlattım avutkatlık bıle olmusum haberım yok.. zor durumda kaldım ve odenmense ablamıda esınıde sıkayet edıcemı dıle getırdım ve aılemde herkes ustume geldı 10 bın tl lık kredi ıcın olay cıkartıyorsun dedıler hıc bırı yanımda olmadı bole bı durumda sız napardınız hem ustume kredi cekılıyor hemde benım arkamda durmayıp dıger kızlarını tutuyorlar
agzima gelen hakareti ederdim demekki bu isin icinde sizde varsiniz derdim gider sikayetimi ederdim yuh ya ailende masallah 10bin az para sanki odesinler ozaman o parayi sana

Back
X