Dolandırıldım

melisece123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
570
408
23
iyi günler arkadaşlar derdim şu ki adı belli herkesçe bilinen bir alışveriş sitesinden bir ayakkabı sipariş ettim ayakkabı çakma geldi.wp konuşmaları var elimde kabul etmiyorlar çakma olduğunu bu işi bilen yahut avukat vs. Bir bayan var mı aranızda ne yapmam hangi yolları izlemem lazım yasal olarak birşeyler yapmak istiyorum..az uz bir meblağ değil yani

bilisim suclari ilgileniyor diye biliyorum
yinede daha bilgi sahibi bi arkadas yorum yapicaktir geçmis olsun

Once firmaya bir mail atin. Urunun sahte oldugunu ve para iadesi talep ettiginizi belirtin. Geri donus olmaz ise mailin ciktisini alin ve bulundugunuz yerin tüketici hakem heyetine bir dilekce ile basvurun.

Wp konuşmaları varmış o olur mu?
Ayrica, para iadesi yapilmazsa tuketici hakem heyetine basvuracaginizi ihtaren bildiririm diyin.
Bir de su var. Siz urunu aldiktan sonra 15gun icinde zaten iade etme hakkiniz var. Begenmedim deyip bile iade edebilirsiniz. Kanun tuketiciden yana. Firmalarin biz iade almiyoruz deme luxleri yok.
Eger ayakkabiyi kullanmadiysaniz kargoyla tekrar yollayip iade talep edebilirsiniz.

Ayrica, para iadesi yapilmazsa tuketici hakem heyetine basvuracaginizi ihtaren bildiririm diyin.
Bir de su var. Siz urunu aldiktan sonra 15gun icinde zaten iade etme hakkiniz var. Begenmedim deyip bile iade edebilirsiniz. Kanun tuketiciden yana. Firmalarin biz iade almiyoruz deme luxleri yok.
Eger ayakkabiyi kullanmadiysaniz kargoyla tekrar yollayip iade talep edebilirsiniz.
Hemen halletmeye çalışacağım

Bilindik site derken?

Isim verirseniz bizde dikkatli oluruz.

Sitelerin genelde kendi cagri merkezi oluyor onlara itirazda bulunup urunu faturanin iade nushasini doldurup kargo ile karsi odemeli geri gonderin.

Paranız yatmazsa geri gonderdiginiz kargo evrakı ve elinizde kalan fatura kismiyla kaymakamliklarda bulunan tüketici hakem heyetine gidin. Isiniz en kisa surede çozulur.

Sikayet var sitesine bir yazın derim bide iade için başvurun gecmis olsun

Tam adını yazmadan aradaki sesli harfleri yıldız simgesiyle :bicak::confused:yaz biz anlaruk

Back
X