Dolandırıldım

Bilindik site derken?

Isim verirseniz bizde dikkatli oluruz.

Sitelerin genelde kendi cagri merkezi oluyor onlara itirazda bulunup urunu faturanin iade nushasini doldurup kargo ile karsi odemeli geri gonderin.

Paranız yatmazsa geri gonderdiginiz kargo evrakı ve elinizde kalan fatura kismiyla kaymakamliklarda bulunan tüketici hakem heyetine gidin. Isiniz en kisa surede çozulur.
Aşkmoda t.ederim bilgilendirme için

Iade edin gitsin,kabul etmeme gibi bi durum soz konusu bile degil.

Kac gun oldu alali?
Faturanin arkasinda iade sartlari yaziyordur.

Ama diyorsaniz ki siteyi sikayet edecegim sahte urun gonderdikleri icin o zaman yuz yuze bi avukata danisin.

Aşkmoda diye bir site ilk defa duydum. o_O

O değil de o ve başka fake ürünlerden kaç kişiye kakaladılar kim bilir ve çoğu habersiz giyiyor belki de.

Bu tür siteleri ifşa edelim, şikayet var sitesine yazın hemen. Gerçi sitenin adı çıkana kadar kaç kişiyi söğüşleyecek kitapsızlar, kaldıracaklarını kaldıracaklar.

Önce firmaya iade dilekçesi yaz. Ger dönüş olmazsa veya olumsuz sonuç olursa e-devlet e şifrenle girip tüketici portalı bölümünden ilgili firmayı fatura adresi, e-mail adresi, internet sitesi, telefon gibi bütün bilgilerini içeren şikayet dilekçeni doldurup çıktı al imzala. Wp yazışmalarının da olduğunu belirt. Ardından bağlı olduğun kaymakamlığın tüketici hakem heyetine git ve fatura fotokopisiyle birlikte teslim et. Gerisini onlara bırak.

msmoda mı? orası zaten replika satıyor ..
şikayet vara yazın .tekrar tekrar dönüp ilgilendiler arkadaşımla.. iade alıp parasınıda geri verdiler..

Tozludan 2 ürün aldım 2 Side göründüğünden kötü duruyor bi kere sokmadım üstüme
Daha tövbe dedim geçen ig Eceninbutiğinden 2 slipper aldım onlardan memnunum fiyatları gayet iyi ama Ondada kargocudan kazık yedim 7 yerine 10 tl aldı satın aldığım yere ilettim hala ilgilencekler:işsiz:
Daha internetten satış yapmıyorum.
Zaten internette moda olan ne varsa önüme gelen mağazalardan bulabiliyorum.
Bende netten fikir edinip çıkınca alıyorum:KK14:
Netten güvenip kartla alışveriş yaptıgım tek site Çiçeksepeti acayip dakik ve güvenilir başkada yapmam.:KK51:

O değil de o ve başka fake ürünlerden kaç kişiye kakaladılar kim bilir ve çoğu habersiz giyiyor belki de.

Bu tür siteleri ifşa edelim, şikayet var sitesine yazın hemen. Gerçi sitenin adı çıkana kadar kaç kişiyi söğüşleyecek kitapsızlar, kaldıracaklarını kaldıracaklar.
ben de cilt ürünü almıştım sahte la prairie marka
mizu.com dan
cilt ürününün sahtesi ne kadar tehlikeli siz tahmin edin
ambalajdan anladım bir de kabul etmediler ben de gittim ürünün isviçre firmasına mail attım da o kodlu ürünümüz yok dediler öyle geri kabul ettiler var mı böyle bişey yoksa kabul da etmiyorlardı :sinirli::sinirli:

Tozludan 2 ürün aldım 2 Side göründüğünden kötü duruyor bi kere sokmadım üstüme
Daha tövbe dedim geçen ig Eceninbutiğinden 2 slipper aldım onlardan memnunum fiyatları gayet iyi ama Ondada kargocudan kazık yedim 7 yerine 10 tl aldı satın aldığım yere ilettim hala ilgilencekler:işsiz:
Daha internetten satış yapmıyorum.
Zaten internette moda olan ne varsa önüme gelen mağazalardan bulabiliyorum.
Bende netten fikir edinip çıkınca alıyorum:KK14:
Netten güvenip kartla alışveriş yaptıgım tek site Çiçeksepeti acayip dakik ve güvenilir başkada yapmam.:KK51:
Tozlu zatn pazar malı satıyo :KK70:şans işi birax da.. ben şimdiye kadar markfoni ve bikaç siteden aldm ii geldi hepsi de..

O değil de bu sikayetvar sayesinde kaç kişiyi yola getirdim ben ya. Allah akıl edip uygulayanlardan razı olsun.. :dondurma:

Yalnız şikayetvar da aşkmoda sitesinin adı yok. Adı olmayan bir firmayı şikayet edemiyorsun zaten. Kurumsal firmalar genelde şikayetvar'da yer alıyor. Bu adamların adı bile olmadığına göre şikayetlerden epey tırsıyor olmalılar :işsiz:

Kesinlikle

Back
X