- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
- 23
- Konu Sahibi melisece123
Msmoda değil aşkmoda doğrudur evetmsmoda mı? orası zaten replika satıyor ..
şikayet vara yazın .tekrar tekrar dönüp ilgilendiler arkadaşımla.. iade alıp parasınıda geri verdiler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Msmoda değil aşkmoda doğrudur evetmsmoda mı? orası zaten replika satıyor ..
şikayet vara yazın .tekrar tekrar dönüp ilgilendiler arkadaşımla.. iade alıp parasınıda geri verdiler..
Oooff ya çok kötü bi durumYalnız şikayetvar da aşkmoda sitesinin adı yok. Adı olmayan bir firmayı şikayet edemiyorsun zaten. Kurumsal firmalar genelde şikayetvar'da yer alıyor. Bu adamların adı bile olmadığına göre şikayetlerden epey tırsıyor olmalılar![]()
Ayy hiç demeyin dolandırılmak bi yana mankende güzel durup üstte vasat durması da felaketBelli zaten pazar malı olduğu
Ağzı burnu ayrı elbiseyle eteğin
Halbuki mankenin üstünde ne kadar zengin duruyordu![]()
![]()
Evet450 tl hangi ayakkabıymış bu merak ettim resmini atabilirmisin
anlamadigim su neden kandirmaya calisiyolar adam akilli alisveris yapsakben de cilt ürünü almıştım sahte la prairie marka
mizu.com dan
cilt ürününün sahtesi ne kadar tehlikeli siz tahmin edin
ambalajdan anladım bir de kabul etmediler ben de gittim ürünün isviçre firmasına mail attım da o kodlu ürünümüz yok dediler öyle geri kabul ettiler var mı böyle bişey yoksa kabul da etmiyorlardı![]()
Evet :/Aşkmoda mı![]()
En dogrusu ben duramıyorum heralde:)Tozludan 2 ürün aldım 2 Side göründüğünden kötü duruyor bi kere sokmadım üstüme
Daha tövbe dedim geçen ig Eceninbutiğinden 2 slipper aldım onlardan memnunum fiyatları gayet iyi ama Ondada kargocudan kazık yedim 7 yerine 10 tl aldı satın aldığım yere ilettim hala ilgilencekler
Daha internetten satış yapmıyorum.
Zaten internette moda olan ne varsa önüme gelen mağazalardan bulabiliyorum.
Bende netten fikir edinip çıkınca alıyorum
Netten güvenip kartla alışveriş yaptıgım tek site Çiçeksepeti acayip dakik ve güvenilir başkada yapmam.![]()
T.ederim kafam karıştı ama herkes ayrı telden öneriÖnce firmaya iade dilekçesi yaz. Ger dönüş olmazsa veya olumsuz sonuç olursa e-devlet e şifrenle girip tüketici portalı bölümünden ilgili firmayı fatura adresi, e-mail adresi, internet sitesi, telefon gibi bütün bilgilerini içeren şikayet dilekçeni doldurup çıktı al imzala. Wp yazışmalarının da olduğunu belirt. Ardından bağlı olduğun kaymakamlığın tüketici hakem heyetine git ve fatura fotokopisiyle birlikte teslim et. Gerisini onlara bırak.
hiç duymadım eğer bilindikse şikayet var bu işi çözerEvet :/
450 tl hangi ayakkabıymış bu merak ettim resmini atabilirmisin
T.ettim kızlar,ablalar:)Dilekçe ile tüketici hakem heyetine gidin. Kargo numarası vs var ekleyin ekine. Tüketici halleder. Yönlendirir dert etmeyin.
aldığı 10 tl lik sahte malı 100 tl ymiş gibi satıyor 90tl kar bana diyor insanların sağlığıymış konforuymuş fasa fisoEvet
anlamadigim su neden kandirmaya calisiyolar adam akilli alisveris yapsak
Aynen dedim ya normalden farkli bende fark etmistim sonra dedim ki belki elit kesim fln tercih ediyodur bilmem ne ole oldu bi sekildeVuhuuuuu fiyatlar 3 bin 5 bin
3 bin 5 bin
Kör oldum
Eki Görüntüle 1836843
Sen yine ucuza almışsın sanki![]()
Canim bunlar superstarin ozel koleksiyonlari pahali degil yani bende iki tane daha var zaten fiyatlari ayni hatta kuzenimde de var ilk onda gormustm zaten o ilk ciktiginda 500e almistiSüperstar gold
Ama tatlım bunları bende alcakım çok araştırdım fiyaları 300 civarında bunların.
Keşke biraz araştırsaydın![]()
Yatacak yerleri yok.aldığı 10 tl lik sahte malı 100 tl ymiş gibi satıyor 90tl kar bana diyor insanların sağlığıymış konforuymuş fasa fiso
Hım bilmiyorum o Zaman Can'ım gold rengi özelse farklı olabilir ben beyazına bakmıştım.Canim bunlar superstarin ozel koleksiyonlari pahali degil yani bende iki tane daha var zaten fiyatlari ayni hatta kuzenimde de var ilk onda gormustm zaten o ilk ciktiginda 500e almisti