- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
Arkadaşlar yardımcı olun lütfen çok üzgünüm
Durumum iyi olmadığı için sıfır alamayınca letgodn iPhone baktım .buldum bi ilan adam ankrada bnde İstanbul dayim.Ben ilk kez boyle bir şey yaşıyorum normlde akıllı biriyim ne bilim bi boşluğa geldi sanirim adam kimligini falan yolladi merak etmeyin falan diye .neyse anlaştık adam yurtici kargoya kargo verip fatura bana attı,faturadada ordaki personel kontrol ettigi ve icinde iPhone cihazın sorunsuz bir sekilde paketlendigi yaziyordu bende sonra 5 bin havale yaptım iki binde elime ulaştığında vericektim.Havaleden sonra adam kargoyu iptal edip benide engelldi .ben o parayı kac ay biriktirdim 10 aylık bebegim 4 yaşında kizimla evde çalıştım.Bir ümit savcılığa gittim. Buna benzer durum yaşayan varmi ?
Ben çocuk için bir yatak almıştım, internet siteleri, İnstagram hesapları vs vardı. Normalde de çok bilinen siteler dışında asla almam ama çok beğenmiştim. Aldıktan sonra İnstagramda …. Mağdurları diye bir hesap gördümArkadaşlar yardımcı olun lütfen çok üzgünüm
Durumum iyi olmadığı için sıfır alamayınca letgodn iPhone baktım .buldum bi ilan adam ankrada bnde İstanbul dayim.Ben ilk kez boyle bir şey yaşıyorum normlde akıllı biriyim ne bilim bi boşluğa geldi sanirim adam kimligini falan yolladi merak etmeyin falan diye .neyse anlaştık adam yurtici kargoya kargo verip fatura bana attı,faturadada ordaki personel kontrol ettigi ve icinde iPhone cihazın sorunsuz bir sekilde paketlendigi yaziyordu bende sonra 5 bin havale yaptım iki binde elime ulaştığında vericektim.Havaleden sonra adam kargoyu iptal edip benide engelldi .ben o parayı kac ay biriktirdim 10 aylık bebegim 4 yaşında kizimla evde çalıştım.Bir ümit savcılığa gittim. Buna benzer durum yaşayan varmi ?
Lüks düşkünlüğü insanın elindekini de kaybetmesine neden oluyor işte. 7 bin liraya sıfır gayet iyi bir telefon alabilirdiniz. Hatta sıfır iphone se bile alabilirdiniz. Ama illa son modeli olmalı tabi ki.Arkadaşlar yardımcı olun lütfen çok üzgünüm
Herkes, neden aldın, neden para gönderdin, o telefonu alacağına başka alsaydın gibi konu ile alakasız yorumlar yapmış, herkes aldatılabilir konu o mu? Yazık!Arkadaşlar yardımcı olun lütfen çok üzgünüm
Parayı havale ederken açıklamasına şu ürün için diye yazdınız mı?Arkadaşlar yardımcı olun lütfen çok üzgünüm
Benim arkadaşım 1000 liraya çakma çanta falan alıyor. Yahu 1000 liraya bütçenin yettiği orijinal al diyorum yok onlar fakir dururmuş dkfkfkfkf aynı hesap gerçekten.Lüks düşkünlüğü insanın elindekini de kaybetmesine neden oluyor işte. 7 bin liraya sıfır gayet iyi bir telefon alabilirdiniz. Hatta sıfır iphone se bile alabilirdiniz. Ama illa son modeli olmalı tabi ki.
Kafayı yemiş insanlar marka diye. Kuş mu konuyor acaba marka oluncaBenim arkadaşım 1000 liraya çakma çanta falan alıyor. Yahu 1000 liraya bütçenin yettiği orijinal al diyorum yok onlar fakir dururmuş dkfkfkfkf aynı hesap gerçekten.
Letsgo ya şikayette bulunun durumu anlatın yardımcı olacaklardır. Her zaman internet alışverişlerinde kapı da ödeme tercih edin , zaten kargolar pos cihazı ile ödeme alıp karşı tarafa iletiyorlar. Çok geçmiş olsun yine de bir karakola gidip şikayet dilekçenizi vermenizi tavsiye ederim.Arkadaşlar yardımcı olun lütfen çok üzgünüm
ankarada boyle bir adam var hem de referansli musteri aliyor kdkdjddk yani yoldan gecerken gidip adamdan hadi ben canta alicam diyemiyorsun, once belli bi seviyede zengin misin ona bakiyor sonra cevrene vs. cakma hermes birkine 30 bin civari vereni gordum. kafayi yemis.Benim arkadaşım 1000 liraya çakma çanta falan alıyor. Yahu 1000 liraya bütçenin yettiği orijinal al diyorum yok onlar fakir dururmuş dkfkfkfkf aynı hesap gerçekten.
Ben çakma ve ikinci el almam. İkinci eli içim almaz, sadece bebekler için ana kucagı oto koltuk gibi şeyler için mantıklı buluyorum az kullanılıyor insanlar fazla para vermesin diye.Kafayı yemiş insanlar marka diye. Kuş mu konuyor acaba marka olunca
İkinci el marka şeylere de dünyanın parasını sayan var.
Aynen benim bahsettiğim de referanslı alıyor. Giriyorsun normal çantacı, beni x gönderdi diyince gizli merdivenden alt kata indiriyor flgöglfl bulunduğum en illegal ortam oyduankarada boyle bir adam var hem de referansli musteri aliyor kdkdjddk yani yoldan gecerken gidip adamdan hadi ben canta alicam diyemiyorsun, once belli bi seviyede zengin misin ona bakiyor sonra cevrene vs. cakma hermes birkine 30 bin civari vereni gordum. kafayi yemis.
konu sahibi paraniza uzuldum ama akillanmaniz icin iyi olmus bence. cok zor durumda degilmissiniz ki boyle bir sey yasanmis. zor durumda olan insan 7 bine ikinci el iphone alacagina 3 bin xiaomi alip kalanini da cocuguna falan harcardi. gecmis olsun.
İmzamı atarım altına. Ortamlarda zengin desinler diye yapılıyor hep.Ben çakma ve ikinci el almam. İkinci eli içim almaz, sadece bebekler için ana kucagı oto koltuk gibi şeyler için mantıklı buluyorum az kullanılıyor insanlar fazla para vermesin diye.
yoksa ikinci el ysl ürüne binler vermem asla. Kendi bütçeme göre alırım. Param 1000 liralık çantaya yetiyorsa onu alırım 10.000lik çantayı alıp öyleymiş gibi göstermek çok aşağılık kompleksli gibi geliyor bana.
Benim arkadaşım 1000 liraya çakma çanta falan alıyor. Yahu 1000 liraya bütçenin yettiği orijinal al diyorum yok onlar fakir dururmuş dkfkfkfkf aynı hesap gerçekten.
Bekarsa zengin koca tavlamak için diyeceğim. Evli olanların sebebini bilmiyorum. Statü kazanmaya çalışıyor olabilirler bir ihtimal.İnsanin kendi cevresi fakir mi zengin mi oldugunu biliyor zaten ne giyerse giysin, ne alirsa alsin. Kime zengin gorunmeye calisiyorlar onu anlamiyorum işte.Ben cevremdeki herkesin asagi yukari maddi durumlarini biliyorum elindeki telefondan, kiyafetten veya cantadan bagimsiz olarak kimin neyi ne sekilde alabilecegini veya alamayacagini biliyorum yani
Zengin koca bulmaya çalışma ve kendi etraflarında kendini ezik gördüğü insanlara kendini kabullendirmeye çalışma. 1000e çakma çanta alan kız mesela aşırı zengin erkeklerle görüşüyordu ama 2. Görüşme olmuyordu.İnsanin kendi cevresi fakir mi zengin mi oldugunu biliyor zaten ne giyerse giysin, ne alirsa alsin. Kime zengin gorunmeye calisiyorlar onu anlamiyorum işte.Ben cevremdeki herkesin asagi yukari maddi durumlarini biliyorum elindeki telefondan, kiyafetten veya cantadan bagimsiz olarak kimin neyi ne sekilde alabilecegini veya alamayacagini biliyorum yani
Zengin koca bulmaya çalışma ve kendi etraflarında kendini ezik gördüğü insanlara kendini kabullendirmeye çalışma. 1000e çakma çanta alan kız mesela aşırı zengin erkeklerle görüşüyordu ama 2. Görüşme olmuyordu.
Erkekler temsili:
Eki Görüntüle 2991095
Ben de 30binlik Prada çanta istiyorum mesela kredi çekip almıyorum… çünkü çevrem çakma zanneder kredi ödediğimle kalırımkdfmmfmgöfBirileri soylesin oyleyse etraftaki durumunu bildigimiz insanlar elmali telefon veya butcesinin ustunde seyler alinca "aaa ne zenginmiş, statusu goklere cikti artik" demiyoruz.
Adamlar da saf degilse anliyorlarmiş işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?