Sizde ki akordiyon kapaklı dolap mı acaba bende almak istiyorum dediğiniz gibi ortası akordiyon yanları kapaklı ama emin olamadım şimdi internetten alıcamstoplulara bak canım. mesela benim çekmecelerim öyle. kapatıyorsun kapanmaya yakın yavaşlayıp kendi kapanıyor. o zaman tak diye çarpmaz. benim de ortası akordiyon yanları kapaklı. ama akordiyon kısmı takılıyor. 2 kere taşındık her kurmada terslik oluyor
Merhaba benim de o tip ortası raylı yanları normal kapak memnunum ama şu an alacak olsam modüler alırdım istediğiniz kısımları ayırabiliyorsunuz ev değişimlerinde sığmazsa. Benimki her eve olmuyor mesela alan darlığı yaşatıyor. Foto ekliyorum her mobilyacı da vardırSizde ki akordiyon kapaklı dolap mı acaba bende almak istiyorum dediğiniz gibi ortası akordiyon yanları kapaklı ama emin olamadım şimdi internetten alıcam
İyi analiz etmişsin cnm . Yerinden çıkıyor birde kapının altına kıyafet vs takıldığı zaman kıyafeti kesiyor . Yer sıkıntın yoksa normal kapılı foldplari tercih etmen kesinlikle daha güvenli ve rahatkızlar bir konuda fikirinize ihtiyacım var
yatak odası bakıyorum ama her yerde sürgülü dolaplar var ve açıkçası o hantal kapılar hiç hoşuma gitmedi,
baktığım bir yerdeki satış görevlisi sürgülü kapakların daha çok tercih edildiğini söyledi
Herşeyden önce çok kocaman çok hantallar...
dükkanlarda dolaşırken o ağır kapakları açsam açamadım kapatsam kapatamadım,
yarın öbürgün çocuk olsa o kapılarla oynayacağı tutsa o kapılar yerinden çıksa elini kafasını sıkıştırsa çok tehlikeli valla..
ayrıca bazı modeller öyle ki arka taraflarında hiçbir önlem yok gibi böyle sinirli bir anında insan biraz hızlı çekse kapı diğer tarafından çıkar valla
bu kadar kullanışsız görünen bir ürün türü nasıl bu kadar tercih edilebilir ki gerçekten daha mı iyi?
kapaklı modeller daha iyi değil mi ki?
Benim alıcağım modüler tarzda 5 kapaklı alan darlığı yok ama akordiyon da sıkıntı olur diye endişe ediyordum sadeceMerhaba benim de o tip ortası raylı yanları normal kapak memnunum ama şu an alacak olsam modüler alırdım istediğiniz kısımları ayırabiliyorsunuz ev değişimlerinde sığmazsa. Benimki her eve olmuyor mesela alan darlığı yaşatıyor. Foto ekliyorum her mobilyacı da vardır
Hım siz deyince akerdeon kapağa baktım. Aynı şeyden bahsediyormuşuz. O zaman kesinlikle sürgülü kapı tercih etmeyin. Ben çocuklara sürgüsüz aldım çok memnunumBenim alıcağım modüler tarzda 5 kapaklı alan darlığı yok ama akordiyon da sıkıntı olur diye endişe ediyordum sadece
Çocuklar için mi diyorsunuz yoksa pişmanlık var mı ben 7 senedir sürgülü kullandım çok şükür Bi sıkıntı olmadı bu sefer akordiyon farklı geldi hoşuma gitti hem çocuklar da açamaz biraz zor açılan birşey çünküHım siz deyince akerdeon kapağa baktım. Aynı şeyden bahsediyormuşuz. O zaman kesinlikle sürgülü kapı tercih etmeyin. Ben çocuklara sürgüsüz aldım çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?