- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Hangileri onlar özelden yazarmısınız burada yazmanız yasaksaO markanın çoğu ürünü sahte. Belli dolaplar var orjinal ürün satan . 350 ye etiketli mümkün değil zaten.
Dolap’a ilan yüklenip marka seçildiğinde böyle büyük markalarda orjinallik kodu istiyor, sözde o ürün orjinallik incelemesine gidiyor ama o yöntemde fazla güvenilir değil taklit ürün çok fazla ne yazık ki. Ya da sizden orjinal marka ürünü alıp kendi elindeki taklitiyle değiştirip iade kabul edilsin diye ürüne zarar verip sahtesini size gönderebiliyorlar.Arkadaşlar ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Mesela Vakko çanta 350 TL diyor yani orjinal etiketli ürünü o fiyata neden versin. Sizden gaza gelip dolap indirdim, daha önce de hiç bir şey almadığım için karar veremedim ürün satın almaya
Valla sister 27 tl'ye ürün koydum, 24 liraya teklif atmazsın ama ya.O kadar da değil. Dolap zaten 7 lirayı kesiyor. İnsan utanır 3 lira indirmek için teklif atmaya.
Bazı şeylerin suyunu çıkarmakta üstümüze yok. Bir de Gardrops'ta mesaj atıp acındıranlar var. Banka hesabının bakiyesinin fotoğrafını atıyor kadın. Şu kadarım var, lütfen diye bildiğiniz yalvarıyor ya.Daha bugün 50₺ilk bir ürünüme 35₺ teklif geldi reddettim. Almak isteyen kişi 36₺ teklif yolladı. Sanki 1₺ yükseltince tamam diyeceğim
Bazı şeylerin suyunu çıkarmakta üstümüze yok. Bir de Gardrops'ta mesaj atıp acındıranlar var. Banka hesabının bakiyesinin fotoğrafını atıyor kadın. Şu kadarım var, lütfen diye bildiğiniz yalvarıyor ya.
Bazı şeylerin suyunu çıkarmakta üstümüze yok. Bir de Gardrops'ta mesaj atıp acındıranlar var. Banka hesabının bakiyesinin fotoğrafını atıyor kadın. Şu kadarım var, lütfen diye bildiğiniz yalvarıyor ya.
İşte bu yüzden satıcınin beni engellemesine sinir oldum. Yani benim gibi alıcı bulunmaz ki. Ne soru sordum, ne pazarlık yaptım, ne de gönder diye darladim.Gardropsu sırf özel mesajlaşma yüzünden aktif kullanmıyorum, aynıları benim başıma geldi. En anlam veremediğim kitle öğrenciler. Sanki defter kitap alıyor gibi nolluurrrr indirim yapın öğrenciyim yazıyorlar. Bir keresinde patladım 60₺lik ürüne 20 olur mu öğrenciyim yazan kişiye öğrencilikle ne alakası var ihtiyacın varsa daha uygun bir marka bakabilirsin diye. Gelen cevabı söylüyorum haklısın abla 25 olur mu
Yani anlamıyorum ki son kalan 20 lirasını da aydınlatıcıya falan mı ayırmış?Gardropsu sırf özel mesajlaşma yüzünden aktif kullanmıyorum, aynıları benim başıma geldi. En anlam veremediğim kitle öğrenciler. Sanki defter kitap alıyor gibi nolluurrrr indirim yapın öğrenciyim yazıyorlar. Bir keresinde patladım 60₺lik ürüne 20 olur mu öğrenciyim yazan kişiye öğrencilikle ne alakası var ihtiyacın varsa daha uygun bir marka bakabilirsin diye. Gelen cevabı söylüyorum haklısın abla 25 olur mu
İlgisiz satıcılar var. Ürünü yüklemiş ama ilgilendiği yok, satıldı mı duruyor mu hiç umrunda değil. Ben her gün maillerimi kontrol ediyorum, zaten satılınca mail geliyor. Kimisi açıp bakmıyordur işte.İşte bu yüzden satıcınin beni engellemesine sinir oldum. Yani benim gibi alıcı bulunmaz ki. Ne soru sordum, ne pazarlık yaptım, ne de gönder diye darladim.
3 iş günü+ 24 saat sonra iptal etme hakkınız oluyor ve para iadesi oluyor. Paranız da 4 iş günü içinde bankanız tarafından hesabınıza atılıyor.İlk defa dolap uygulaması kullandım, 5 gün önce sipariş verdim. Kargoya verilmedi, satıcıya biraz önce ilk defa mesaj attım, siparişimi gönderecek misiniz acaba? Yoksa iptal edeceğim şeklinde. Ama mesajım gitmedi, engellemiş galiba beni. Sinir oldum,madem gondermeyeceksin göndermeyecegim de, engellemek ne?. Ya da bu dolandırıcılık mi? Ben bu elemanın altına yorum da yapamıyorum şimdi. Şimdi de ürünün fiyatini indirmiş, şaka gibi ben anlamadım bu işi.
Şimdi tekrar sipariş vermek istiyorum bu sefer satıcı ne yapacak acaba diye. Riskli mi bu?
Tabiki de orjinal değil saf misiniz Vakko nun replikalari o fiyat zatenArkadaşlar ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Mesela Vakko çanta 350 TL diyor yani orjinal etiketli ürünü o fiyata neden versin. Sizden gaza gelip dolap indirdim, daha önce de hiç bir şey almadığım için karar veremedim ürün satın almaya
Arkadaşlar ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Mesela Vakko çanta 350 TL diyor yani orjinal etiketli ürünü o fiyata neden versin. Sizden gaza gelip dolap indirdim, daha önce de hiç bir şey almadığım için karar veremedim ürün satın almaya
Otomatik onayı uzatabilirsiniz , o sizin elinizde olan bir durum.Kargo geç geldi için otomatik onaylandı. Paramı da alamadım. Farklı elbise gönderdiği açık adresi de vardı şikayet etmeyi düşündüm. Bulunduğu ildeki emniyete bildirip kapısına polis göndermeyi düşündüm ama lanet olsun diye vazgeçtim. O kişi de üyelik ismini değiştirmiş satış yapmaya yani dolandırmaya devam ediyor.
Bacth kod oluyor kozmetikte falan ama diğer ürünlerde de orjianllik sorgulanabiliiniyor.Arkadaşlar ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Mesela Vakko çanta 350 TL diyor yani orjinal etiketli ürünü o fiyata neden versin. Sizden gaza gelip dolap indirdim, daha önce de hiç bir şey almadığım için karar veremedim ürün satın almaya
Başkasına satacaktır.Engellediğini anlayınca ettim. Ben iptal edince fiyat düşürmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?