• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolar alsam geç mi kalırım

Gareysar

Hayırlısı
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
1.485
En iyi cevaplar
1
1.624
83
Bir yakınım 17 den dolar alacak zarar eder miyiz? Dolar daha da yükselir mi? Tahmini olan var mi?

Dolar 20 cikicak gibi görünüyor uzun vadede altın kazandırır hemen bozmiyacaklarsa hayırlısı olsun

Bugün elime bir yerden para geçse hiç tereddüt etmeden altın yada döviz alırım. Kur yüksek diye almamazlık yapmam. Bugün müdahale edip düşürseler yarın yine artar. Tabiki hep böyle artmayacak ama para TL de durdukça zaten değer kaybediyor. Özellikle uzun vadeli yatırım düşünüyorsam kesinlikle TL de tutmam.

Bugün elime bir yerden para geçse hiç tereddüt etmeden altın yada döviz alırım. Kur yüksek diye almamazlık yapmam. Bugün müdahale edip düşürseler yarın yine artar. Tabiki hep böyle artmayacak ama para TL de durdukça zaten değer kaybediyor. Özellikle uzun vadeli yatırım düşünüyorsam kesinlikle TL de tutmam.
Tamam aldık bakalım 17 den. Çok yüksek bir sey değil ama zarara girmek istemeyiz

Ben almazdım, Merkez bankası kura müdahale etti diye haber okudum bugün. Bence almakta geç kalmış.
17 gün içinde 5 defa müdahale edildi. Bir taraftan faiz indirip dövizi yükseltirken diğer taraftan merkez bankası döviz satıp düşürmeye çalışıyor. Size de komik gelmiyor mu bu durum?
Ben alma taraftarıyım. ( Yatırım tavsiyesi değildir)

Back
X