Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet müdahale etti 40 kuruş düştü yine yükseldiBen almazdım, Merkez bankası kura müdahale etti diye haber okudum bugün. Bence almakta geç kalmış.
Uzun vade değil.Dolar 20 cikicak gibi görünüyor uzun vadede altın kazandırır hemen bozmiyacaklarsa hayırlısı olsun
Tamam aldık bakalım 17 den. Çok yüksek bir sey değil ama zarara girmek istemeyizBugün elime bir yerden para geçse hiç tereddüt etmeden altın yada döviz alırım. Kur yüksek diye almamazlık yapmam. Bugün müdahale edip düşürseler yarın yine artar. Tabiki hep böyle artmayacak ama para TL de durdukça zaten değer kaybediyor. Özellikle uzun vadeli yatırım düşünüyorsam kesinlikle TL de tutmam.
Yazdıklarını şimdi gördüm.Tahmini olan yok mu?
Bakalım ne olacak. Hayırlısı teşekkür ederim cevabın içinYazdıklarını şimdi gördüm.
Keşke erken görseydim.
Hayırlı olsun almışsın
17 gün içinde 5 defa müdahale edildi. Bir taraftan faiz indirip dövizi yükseltirken diğer taraftan merkez bankası döviz satıp düşürmeye çalışıyor. Size de komik gelmiyor mu bu durum?Ben almazdım, Merkez bankası kura müdahale etti diye haber okudum bugün. Bence almakta geç kalmış.