• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doldum taşıyorum..

siz eşinizle olayları büyütmemişken hayatınızla ilgili herşeyden kaynananıza ne acaba?

Büyüktür yol gösterir ona lafım yok. Ama dediği lafları bakar mısın maddi olamasa da manevi yanımızda ol. Ama hiçbiri yok maalesef birde bana bağıra bağıra konuşuyor.

Hic vicdan yapma konusmaya gelince mangalda kül bırakmıyolar.
Maddi ve manevi destege gelince ortada yoklar.
Ogullarına hicbisey demeyip gelinlere allah ne verdiyse sayıyolar.
Senin yaptıgın fedakarligi gormelerini saglasın esin bi zahmet.

Fedakarlık olarak görmüyorlar söylemediğin sürece görevin görüyorlar

Fedakarlık olarak görmüyorlar söylemediğin sürece görevin görüyorlar
Konuş yüzüne o sana bisey derse sende iki söyle.
Saygını bozmadan çok fazla laçkalaşmadan söyle gitsin
Kötu gününde yanında olmayan iyi gününde de olmasın

Konuş yüzüne o sana bisey derse sende iki söyle.
Saygını bozmadan çok fazla laçkalaşmadan söyle gitsin
Kötu gününde yanında olmayan iyi gününde de olmasın

Zaten ameliyat oldum gelmedi hastaneye o günden beridir sinirliydim.
Bu olay tuzu biberi oldu hiçbir zaman yanımda hissemedim kendilerini

siz ana oğulu fazla şımartmışsınız. böyle davranmaya devam etmeyin bence. bütün yük sizde herkes haddini lafını bilsin. bilmiyorlarsa da bildirim.

bu ne ya hem çalış didin hem kv sorun çıkarsın. neyine güveniyor bu ana oğul ya.

çok bile dayanmışsınız pazarcılık yapsın olmadı kazansın bişeyler

siz ana oğulu fazla şımartmışsınız. böyle davranmaya devam etmeyin bence. bütün yük sizde herkes haddini lafını bilsin. bilmiyorlarsa da bildirim.

bu ne ya hem çalış didin hem kv sorun çıkarsın. neyine güveniyor bu ana oğul ya.

çok bile dayanmışsınız pazarcılık yapsın olmadı kazansın bişeyler

Fazla iyi olduğumun farkındayım farkında olmayanlara da bildiriyorum artık
Aramıcamda gitmicem de kvalideye gittiği yere kadar
Mahçubiyet yok üstüne çirkeflik en katlanamadığım şey..

Büyüktür yol gösterir ona lafım yok. Ama dediği lafları bakar mısın maddi olamasa da manevi yanımızda ol. Ama hiçbiri yok maalesef birde bana bağıra bağıra konuşuyor.
kendinize dert etmeyin valla büyüktür cevap vermiyim diye.
söyleyin ne geliyosa ağzınıza. size dert olacağına ona olsun.
varsın adınız deli geline çıksın en azından psikolojiniz düzgün kalır.

kaynananın dedikleri yanlış zaten iyi demişsin boşver . bir daha söylerse yine güzel bir dille söyle. birini ne kdr alttan alırsan o kdr tepene çıkıyor. hem sen eşimin üzerinede gtmiyrm demişsin kiiii gidebilirsinde evin bütün yükü sende hiç bir konuda sana yardmcı olmuyr. yazk valla birde kaynananla uğraşıyrsn.

Eşimi seviyorum. Geçen yılın son aylarından beri durum böyle. Ama kvalidem kendimi bana halen yetersiz hissettiriyor.
Kv ile Konuştuğunuzda konuları uzatmadan kesersen karışacak durum bulamayabilir.O konu açıyorsa da kısa cevaplar verirsen belki gelmez üstüne.Yakın zamanda iş bulur inşallah eşin.Çok olmuş gerçekten

kaynananın dedikleri yanlış zaten iyi demişsin boşver . bir daha söylerse yine güzel bir dille söyle. birini ne kdr alttan alırsan o kdr tepene çıkıyor. hem sen eşimin üzerinede gtmiyrm demişsin kiiii gidebilirsinde evin bütün yükü sende hiç bir konuda sana yardmcı olmuyr. yazk valla birde kaynananla uğraşıyrsn.

Eşimin açıkçası içten içe bana kızgın olduğunu düşünüyorum öyle hissettiriyor
İlk yorumu annem kötü bişi dememiş ki oldu,Ben fazla tepki vermişim
Peki annen çalışıp babana kaçgün destek oldu 30 senede dedim.Çünkü hiç çalışmışlığı yok

Kv ile Konuştuğunuzda konuları uzatmadan kesersen karışacak durum bulamayabilir.O konu açıyorsa da kısa cevaplar verirsen belki gelmez üstüne.Yakın zamanda iş bulur inşallah eşin.Çok olmuş gerçekten

Kısa cevaplar vermiyorum oğluna ne kadar iyi davrandığımı gösteriyorum aksine.Güzellikle anlatıyorum.Madalya takacak sandım bana kuş beynimle

kendinize dert etmeyin valla büyüktür cevap vermiyim diye.
söyleyin ne geliyosa ağzınıza. size dert olacağına ona olsun.
varsın adınız deli geline çıksın en azından psikolojiniz düzgün kalır.

dert olmuş ki çağırmış oğluna anlatmış madem bu kadar seviyor neden oğluna anlatıp üzüyor dimi

Back
X