Doldum taştım

Gorumceler hepsi bekar diorumki esimde evlar onlarda evlar neden ayrim yapiliyor.
Aileme gelince ablam annemde cok tartistilar onlarla zamaninda baktilar yok fayda etmiyo kendilerini geri cektiler napsinlar.cocuktan yana asla pisman degilim yine olsa yine yapardim

İyi de neden takılarınızı verdiniz anlamadım? Bakın hayatınızın hiçbir anında pasif kalmayın lütfen. Sonra böyle uzaktan bakarsınız. Gidin mahkemeye verin altınları alın.

iyi de düğün müğün yapmamış ev vermemiş bomboş eve çıkarmışlar
neyin borcu bu verin altınlarımı deseydiniz

Bela okuma canım sinirlisin diye böyle diyorsun biliyorum ama yine de bela okuma. Bebeğin grlicek az kaldı :) onu düşün. Allah yardımcın olsun ev sahibi yardımcı oluyor ne güzel işte.. üzme kendini bebeğini düşün

İyi de neden takılarınızı verdiniz anlamadım? Bakın hayatınızın hiçbir anında pasif kalmayın lütfen. Sonra böyle uzaktan bakarsınız. Gidin mahkemeye verin altınları alın.
Otele gidiyoduk allah var bende onlara guvenmedim anneme gotur dedim annem kv kp varken bizim goturmemiz hos degil onlara ver yine alirsin dediler bnde verdim.altina gelince onu nasil kanitlicam duyunumuz bile olmadi.3 yil nisanli kaldim bunlar geldi anneme yalvar yakar gelinimizi verin biz iflas ettik sozumuz soz altinlari yapip vercez dediler vermediler.gozumle goruyorum isleri super musteri tiklim tiklim ama bize yok diolar

Bana damdan düşenin getirin demiş Nasrettin hoca.
Hemen hemen benzer durumu şuan ben yaşıyorum. Şu para denen şey yerin dibine gire.
Ben yüzüne karşı dedim bileziklerimi verin diye utanmazlar halaaa ses yok. Böyle insanların ( insan demeye dil varmaz ) yüzüne desen bile anlamıyor ki. Kızı var ama. Geline etme kızından bulrsun demişler. Ciğeri yansın ne diyim.

Vala canikim seni gorunce ni gulumseme olustu yuzumde morelim duzeliyo aklima "psikolojik destek al " dedigin geliyor :)) haklisin bebisimide onlar yuzunden strese katiyorim

bebeginiz insallah bereketi ile gelir. Sabredin elbet rabbim bir kapi acar.

Vala canikim seni gorunce ni gulumseme olustu yuzumde morelim duzeliyo aklima "psikolojik destek al " dedigin geliyor :)) haklisin bebisimide onlar yuzunden strese katiyorim

Düğün bile yapmamışsınız. Aileniz düğünsüz nasıl verdi kaçıyor muydunuz? Çok hata var maalesef. Artık üstünü örtün yardım falan alabiliyorsanız alın.

Düğün yapmadıklarına ev falan almadıklarına göre sizin altınları ne borcuna vereceklermiş? Neden verdiniz ki başta? Bir de fotoğrafınızı niye gidip kendiniz almıyorsunuz?

Sozde ozman iflas etmislerdi durumumuz altin yapmak icin suan musait degil gibi bahane.fotolara gelince zaten hicbisey yapmadilar bari bunu yapsinlar die dusuncedeyim ama onu bile gormeyince agrima gidiyo.benim bi ceyrek bi foto kadar degerim yokmus demekki

Vala cigerimizi paramparca ettiler bunlar benim tek diycegim Allahindan bulsunlar

E tamam durumları kötüyse altın almasınlar önemli değil de, konuklardan gelenlere niye el koydular? Siz onların borcunu ödemeye mi geldiniz?

Düğün bile yapmamışsınız. Aileniz düğünsüz nasıl verdi kaçıyor muydunuz? Çok hata var maalesef. Artık üstünü örtün yardım falan alabiliyorsanız alın.
Yok asla kacma gibi bi dusuncem olmadi ailem iki yil vermedi beni bunlara yinede ailemin basini one egmem dedim.ailemin vermeme nedenide bunlarin ne b.k.oldunu biliyodi oyizden.ama ben esimi cok seviyorum istiyorum ondan baskasi olmaz dedim.verdiler

Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz diyorum sadece. Evlenirken nasıl geçineceğiz diye düşünmeden hemen ilk aydan bebek planları yaparsanız sonra kv kp görümce yardım etmiyor oluyor.
Az bir düşünseniz belki çalışmanız gerekecek o zaman böyle millete el açmazdınız. Bir de beddua ediyorsunuz hakkınızmış gibi..
Bu ne cahil cesaretidir ya. Bebeğe üzüldüm sadece. İnşallah bu sefaletin içinde çile çekmez..

Bir evlenen ev kuran siz misiniz yorum yazanların medeni durumunu soruyorsunuz? Siz sormadan söyliyeyim. 4 buçuk sene önce şimdinin asgari ücretinden hallice maaş alıyorken evlendik eşimle. Ailelerimiz her şeyimizi yapamadı maddi imkanları kısıtlıydı. Biz aldık evlenince biz ödedik..
Düğün bile yapmayan bir bilezik takamayan insanlardan daha fazla beklenti içine girmeyin. Bedduanın da size bir yararı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…