Doldum taştım

Kapuzcum buradaki yorumlarına bakılırsa gayet çenen işliyor, burada vakit kaybetme git kaynanandan altınlarını iste hukuken de altınlar hakkın. Al altınlarını da rahat et artık. Kimseden yardım da bekleme.

Ben de bunu yazacaktım
Hislerime tercüman olmuşsunuz

Bizde de öyledir
İster kardeş ister kuzen olsun
Durumu kötü olana yardım edilir

Annem hâlâ daha dayıma yardım eder
Biz böyle gördük böyle büyüdük
O yüzden çok tuhaf geldi bana
Eşinin ailesinin VİCDANSIZLIĞI
Karpuz

Allah yardımcınız olsun canım benim
İnşallah bu kötü günleri atlatırsınız

Dayanamadım okuyunca Allah yardımcın olsun iyi bilirim o yollardan bende geçtim.Umarim hayirla kucağına alırsın bebeğini.Esinde anlar anlarda ona göre davranır benimki unuttu bile biliyormusun.Kimse de kusura bakmasın ama ben şu mecbur mu yardım etmeye demelerine çok şaşırıyorum.Kusura bakmayın da evet mecburlar çünkü kendi oğulları tabiki yardım da edecekler.Eee olmuyor yetistiremiyorlar ve kv.kp. halleri vakitleri yerinde .Hala etmiyorlarsa el gibi duruyorlarsa sonrada gelin bize soğuk el gibi duruyor demeyecekler.Benim hala aklıma geldikçe midem bulaniyor bunların yüzsuzlugunden .Arkadaşım hiç canini sıkma geçecek bu günler ama asla unutma o devran öyle bir dönüyor ki şaşırırsın

Senin kvde az degil Allah yardincin olsun bizde bunlarla sinaniyoz iste napalim

Bnde ortaligi darman duman etmedim etseydim bu halde olurmuyum sanki

Aynen dogru anladin. Esimde cok sitem etti onlara kardesi babasi geldiler tasindimiz gun.kardesi esime dedi annem hergun agliyo bayiliyo sen onu aramayisun die esimde kizdi babasinada onada " bnm karim hamile karni burnunda bigun olsun siz aradinizmi dedi

Insallah canikim atlatiriz elbet Allah buyuk :)

Tek bildgim cok kirginim cok ofkeliyim onlara.bugunlerin geciceni biliyorum ama bna bu yasattiklarini asla unutmucm.ahimi aldilar tek basima onlar yuzunden odada agladimi cok bilirim kimsenin ahi kimseye klmaz

Kapuzcum buradaki yorumlarına bakılırsa gayet çenen işliyor, burada vakit kaybetme git kaynanandan altınlarını iste hukuken de altınlar hakkın. Al altınlarını da rahat et artık. Kimseden yardım da bekleme.
Bn direk altinlarimi verin demekten cekiniyorum ama onlar cekinmiyosa gozumun onunde bize 1500 cok gorup kendileri icin 280 bine ev aliyolarsa cekinmenin hic anlamiyo yok isticm bnde artik

Bnde ortaligi darman duman etmedim etseydim bu halde olurmuyum sanki
Ediyorsunuz iste... herkese hakkini verin. Ne hakediyorsa öyle davranin. Herkes yaptığıyla anilir. Birakin onlar utansn . Yani ben böyle şeylerin icinden gelmesi gerektiğini düşünüyorum. İçinden gelmiyorsa akillarindn bulamıyorlarsa ,tabiri caiZse kimsenin yakasina yapisip bana altin yap bana yardim et diyemem dogrusu. Herkesinde ona göre degeri olur yanimda

Tamam canım, herkes imkanı olmadığı halde sırf çocuğu olabiliyor diye çocuk yapsın.

Ne demek yakasina yapismak bu zaten yapilmasi gereken seydi soz verdiler sozu de durmadilar.aile koti gunde yaninda olmuyosa hic bizaman yanimizda olmasinlad ozaman.ha yarin bigun elden ayak tan dustulermi ozman da bi gelinimiz bize bakar demesinler bugun bna yarin onaydi

Hayir anlasmicaz canikim annr baba ustune dusen gorevi tamamlar ondan ne haliniz varsa gorun bizim yapcamizi yaptik der.bnim agrim gidiyor yedi kat yabanci bile bnim yanindaylen kv kp nden yanimda degiller ne maddi ne manevi
@-Selene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…