• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolduruşa gelen eş

Paradise lost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
384
210
18
Merhaba, sizden akıl almak istiyorum eşimle 1 yıllık evliyiz eşim ilk başlarda hep ablasının lafıyla hareket ederdi. Bir gün şüphrlenfim ve konuşmalarını dinledim eşime hakkımda simdi düşüncesiz demiş eşim yok o öyle değil demekle yetindi. Aynı ortamda bulunduk mu bana çok iyi davranıyor şu gibi gözüküp alttan alta laf sokar. Her dakika eşime sen evlendin bizden uzaklaştım demeye getirir lafı. Benim arkamdan da eşime çok yüz verme bağır bizim hakkımızda sana bir şey derse dedi. Eşim ablasına bu kadar yüz verdiği beni desteklemefipi için boşanma kararı aldım ama değişecem dedi. Ama bu görümcemin evliliğimi sarmasını nasıl engelleyecem bilmiyorum. Eşimle ne zaman konuşsana onu doldurup üstüme salar ve eşim evde ufak bir sorundan büyük kavgalar çıkarır. Mesela bir eşyası kırmıştı diye selle kırıp ayrı yatmışlığı var ben anlarım ki o gün ablasıyla konulmuştur ve gelip bana çatar. Sadece ablası onu dokdurabiliyor bu durumda siz neler yapıyorsunuz?

Evliliğin ilk yıllarında olur bu tür şeyler ciddiye alma bende ilk evlendiğimde görümcem eşime ipleri eline verme birbirinize saygılı olun ama evde senin borun ötsün demiş kısaca. Eeee ne mi oldu ipler genelde benim elimde o ablasına bile ben gidelim dersek gidiyoruz ablasıda şu an kardeşinden cok beni seviyor ne düşünceli ilgili gelinimiz var diyor orda burda. anladın mı olayı... Görümcem kötü bir insan değil ona iyi davrandım aramız iyi ama cok gelip gitmeyiz bizi cağırdıklarında eşim bana sorar gidelim mi diye... Erkekler evliliğin ilk yılı sudan cıkmıs balık gibi oluyorlar. Hem naif tatlı bir kız olacaksın hemde yeri geldimide carlayacaksın. Yoksa eşin daha cok dolduruşa gelir.

Benim arkamdan da eşime çok yüz verme bağır bizim hakkımızda sana bir şey derse dedi.

Pes doğrusu. Tam tersi olması gerekmiyor mu?
Sizin hakkınızda bu söylenenlere eşiniz bağırmıyor mu?

Görümceniz size sarmış, daha kötüsü eşiniz de buna izin vermiş. Allah yardımcınız olsun..:işsiz:

Mesela bir eşyası kırmıştı diye selle kırıp ayrı yatmışlığı var ben anlarım ki o gün ablasıyla konulmuştur ve gelip bana çatar. Sadece ablası onu dokdurabiliyor bu durumda siz neler yapıyorsunuz?
Buraya tercüman mı tutalım? Kendi çabamızla mı anlamaya çalışalım?

Yorumum ise başkasının aklıyla iş yapan yarım akıllıdır ama düzeleceğim diyorsa bir bekle.

Merhaba, sizden akıl almak istiyorum eşimle 1 yıllık evliyiz eşim ilk başlarda hep ablasının lafıyla hareket ederdi. Bir gün şüphelendim ve konuşmalarını dinledim eşime hakkımda sinsi düşüncesiz demiş eşim yok o öyle değil demekle yetindi. Aynı ortamda bulunduk mu bana çok iyi davranıyor iyi gibi gözüküp alttan alta laf sokar. Her dakika eşime sen evlendin bizden uzaklaştım demeye getirir lafı. Benim arkamdan da eşime çok yüz verme bağır bizim hakkımızda sana bir şey derse dedi. Eşim ablasına bu kadar yüz verdiği beni desteklemefipi için boşanma kararı aldım ama değişecem dedi. Ama bu görümcemin evliliğimi sarmasını nasıl engelleyecem bilmiyorum. Eşimle ne zaman konuşsana doldurup üstüme salar ve eşim evde ufak bir sorundan büyük kavgalar çıkarır. Mesela bir eşyası kırışmış diye selle kırıp, ayrı yatmışlığı var ben anlarım ki o gün ablasıyla konuşmuştur ve gelip bana çatar. Sadece ablası onu böyle doldurabiliyor bu durumda siz neler yapıyorsunuz?
Merak etme bir süre sonra sıkar ablasının doldurusu. Esin duzelir erkekler bazen böyle aşamalardan geçiyor. Değişik oldukları icin.

Kıskanç bir görümce örneği daha.
Bunun daha ileriside olabilir . Abla arayıp doldurmaktan vazgeçmeyecektir. Eşin düzelir mı orası muallak.

Bu gibi durumlarda senin akil vermen ve beklenti icine girmen erkegi gerer. Bu yuzden hakli oldugunu ispatlayacak durumlar yaratmak daha mantikli. Sen soyleyince olmuyor yani o kendi gormeli dogruyu yanlisi.

Evliliğin ilk yıllarında olur bu tür şeyler ciddiye alma bende ilk evlendiğimde görümcem eşime ipleri eline verme birbirinize saygılı olun ama evde senin borun ötsün demiş kısaca. Eeee ne mi oldu ipler genelde benim elimde o ablasına bile ben gidelim dersek gidiyoruz ablasıda şu an kardeşinden cok beni seviyor ne düşünceli ilgili gelinimiz var diyor orda burda. anladın mı olayı... Görümcem kötü bir insan değil ona iyi davrandım aramız iyi ama cok gelip gitmeyiz bizi cağırdıklarında eşim bana sorar gidelim mi diye... Erkekler evliliğin ilk yılı sudan cıkmıs balık gibi oluyorlar. Hem naif tatlı bir kız olacaksın hemde yeri geldimide carlayacaksın. Yoksa eşin daha cok dolduruşa gelir.
Aynen öyle eşime ipleri bırakma diyor ben halbuki yönetmeye çalışmıyorum herkes rahat olsun istiyorum evlilikte ama eşim hep beni yönetmeye çalıştı biz iyi olamıyoruz ben mesafe koydum iyi olduğumuz zaman herşeye karışıyor hatta yapacağımız çocuğa bile karışır sürekli akıl verir ama hep kendi yararına akıllar benim ailemi kötüler hep eşime mesela eşin bana iyi davranıyorsa sende onun ailesine iyi davranma der ilk başlarda eşim aileme soğuk dzvrsnırdı yeni yeni değişti ama benim ailem ne yapsa gözünde gözükmüyor eşimin.

Eşiniz dolduruşa geliyorsa ana sorun onda görümcede değil. Vallaha açık kavga istemiyorsanız gerçekten yok saymayı öğreneceksiniz. Esinize iyi davranın ailesi hakkında iyi konusun hal hatır sorun sadece. Siz kavga çıkartarak sadece koz verirsiniz. Bazi insanları kendi iyiliğinle döversin. Benim kimseyle bir alıp veremediğim yok. Eşim de bunu bilir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayim hep. :D

Aynen öyle eşime ipleri bırakma diyor ben halbuki yönetmeye çalışmıyorum herkes rahat olsun istiyorum evlilikte ama eşim hep beni yönetmeye çalıştı biz iyi olamıyoruz ben mesafe koydum iyi olduğumuz zaman herşeye karışıyor hatta yapacağımız çocuğa bile karışır sürekli akıl verir ama hep kendi yararına akıllar benim ailemi kötüler hep eşime mesela eşin bana iyi davranıyorsa sende onun ailesine iyi davranma der ilk başlarda eşim aileme soğuk dzvrsnırdı yeni yeni değişti ama benim ailem ne yapsa gözünde gözükmüyor eşimin.
Bu durumda haddini bildir derim öyle bir mesafe koy ki evine giremesin yüz verme kötü biri anladığım kadarıyla madem eşin ailenle mesafeli sende mesafeli ol onun ailesine kısasa kısas yani. Eşine ipler onun elindeymiş gibi göster aslan canım kocam de kendi bildiğini bir sekilde yap gururu okşansın. sonra görümcen zamanla eşinin gözünde kötü dırdırcı bir abla olacak zaten 🤣

Bu gibi durumlarda senin akil vermen ve beklenti icine girmen erkegi gerer. Bu yuzden hakli oldugunu ispatlayacak durumlar yaratmak daha mantikli. Sen soyleyince olmuyor yani o kendi gormeli dogruyu yanlisi.
Yarattım aslında çok haklı olduğum durum oldu bana iftira attı ben ona ters bakmışım güya halbuki o bana selam vermedi yüzkeştik haklıydım eşim de biliyor ablamın duygusal anına denk gelmişsin o yüzden öyle demiştir dedi eşim tamam gidin konuşun çözün aranızda bir daha böyle olmasın Rahatsız olduğun konuları söyle dedi. Söylememe rağmen devam ediyor mesela eşim bana çiçek alsın güzel laflar etsin hemen bana laf sokuyor bir yemek yapsam bu mu eşinin o kadar övdüğü yemek demeye getiriyor

Giysisi kırışmış diye sele kırıp yatak mı ayırıyor? Öyle adamin kafasını camaşır makinesine vura vura kırarım ben.Doldurusa gelen insan olgunlaşmamıştır.Ablasıda ruh hastası.Abiyi eşten kıskanmak nedir ya?

Ben eşimle görümcem sayesinde sevgili oldum ama tabi arkadaşımda olsa bi görümcelik durumu oldu kaynadı baya eşimin yanında secita benden kilolu. e sen git istersen geç oldu gibi şeyler söylerdi kankam dostum olan kız gitmiş görümce gelmişti eşimi yanımda öperdi canım kardeşm falan derdi. bende bir gün mesaj attım biz arkadaş değil miydik niye bana görümcelik yapıyosun sen ne kadar öyle görürsen gör ben seni kardeşim dostum olarak görüyorum ve çok seviyorum diye yazmıştım sonra bana yazdı ki ben kardeşimin yanındayım :D bende eşime gösterdim eşimin yanında görümcemi öperdim elimi omzuna atardım mutfağını toparlardım. eşime benle ilgili 2 kere bir şey söylemiş eşim onu azarlamış bana dedi ki naptın bu çocuğa senle ilgili benden kilolu dedim bağırdı kalktı ne istiyorsun o senden daha zayıf ama niye kendini onla kıyaslıyorsun o seni çok seviyor diye bağırmış. şimdi aramız bal kaymak her derdimize koşar bizde ona öyle. sen biraz işi alttan yürüteceksin. Eşin şuan ablanında nabzını yokluyor olabilir sen sakin ve tatlı davranacaksın.

Benim 3 görumce var . Bir tanesi yüzüme güzel becerikli akilli gelinimiz der başka birsey demezdi .ben zaten yapım geregi böyle insanı cok öven vıçvıc insanlara hic güvenmem . Neyse birgün eşimi aramıs benim hakkımda eşime senin karın cimri birsey alirken 1000 kere düsünüyor ablamlarda aşıri tutumlulugundan rahatsiz ,bak biz koca parasi yiyoruz taksilerle alisveris merkezlerine gidiyoruz vs.konuşmuş durmuş ,ama seviye yerlerde .eşimde nasil yaptiysa ses kaydı almıs bilmeden. Bir zaman sonra ben esimin telefonunda bu konusmayi dinledim ve önce kendi telefonuma ,bendende 3 görümceme ,kocalarına ,k.v ,k.p hepsine gönderdim altınada : insan kendi çalışıp kazaninca parası çok tatlı oluyor, bir kadinin kendi ayaklari üstünde durabilmesi cok güzel bir duygu umarim birgün sizlerede nasip olur yazdim. Ne aradilar ne kızdılar kendi kendilerine konuyu kapattılar ama kudurdular.

Eşiniz dolduruşa geliyorsa ana sorun onda görümcede değil. Vallaha açık kavga istemiyorsanız gerçekten yok saymayı öğreneceksiniz. Esinize iyi davranın ailesi hakkında iyi konusun hal hatır sorun sadece. Siz kavga çıkartarak sadece koz verirsiniz. Bazi insanları kendi iyiliğinle döversin. Benim kimseyle bir alıp veremediğim yok. Eşim de bunu bilir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayim hep. :KK70:
Ben zaten kaynanam ve ailenin diğer üyeleriyle aram iyi sadece ablası bizi birbirimize düşürdüğü için hep mesafeliyim ama eşim bana hep ablam melek olsa sevmeyeceksin diyor ben de o kadar şey yapıyor aramızı bozuyor görmüyor musun diyorum her ailede evliliğin başında akıl veren çok olur diyor benim aklım var merak etme ben kimsenin lafına gelmiyorum diyor ama görseniz ne zaman konuşssalr o günü ufacık sebepten evde kavga çıkar bazen Haftalarca konuşmaz ben gider derim ya bolanalım ya artık düzel ben giderim çoğu zaman ilk konuşmaya

Ben eşimle görümcem sayesinde sevgili oldum ama tabi arkadaşımda olsa bi görümcelik durumu oldu kaynadı baya eşimin yanında secita benden kilolu. e sen git istersen geç oldu gibi şeyler söylerdi kankam dostum olan kız gitmiş görümce gelmişti eşimi yanımda öperdi canım kardeşm falan derdi. bende bir gün mesaj attım biz arkadaş değil miydik niye bana görümcelik yapıyosun sen ne kadar öyle görürsen gör ben seni kardeşim dostum olarak görüyorum ve çok seviyorum diye yazmıştım sonra bana yazdı ki ben kardeşimin yanındayım :KK70: bende eşime gösterdim eşimin yanında görümcemi öperdim elimi omzuna atardım mutfağını toparlardım. eşime benle ilgili 2 kere bir şey söylemiş eşim onu azarlamış bana dedi ki naptın bu çocuğa senle ilgili benden kilolu dedim bağırdı kalktı ne istiyorsun o senden daha zayıf ama niye kendini onla kıyaslıyorsun o seni çok seviyor diye bağırmış. şimdi aramız bal kaymak her derdimize koşar bizde ona öyle. sen biraz işi alttan yürüteceksin. Eşin şuan ablanında nabzını yokluyor olabilir sen sakin ve tatlı davranacaksın.
Eşime de zaten elin aramızdaki ilişkiyi kıskanıyor diyor beni senden uzaklaştırmaya çalışıyor diyor. Halbuki asla öyle yapmadım bana nişanlılıktan neler yaptı alttan aldım yine iftira atıp eşimle aramı açmaya çalıştı aksine bir de ben değil eşim ablasının önünde beni sürekli över ben pek muhatap olup konuşmam çünkü her lafı beni deli etmek için kullanır

Ben zaten kaynanam ve ailenin diğer üyeleriyle aram iyi sadece ablası bizi birbirimize düşürdüğü için hep mesafeliyim ama eşim bana hep ablam melek olsa sevmeyeceksin diyor ben de o kadar şey yapıyor aramızı bozuyor görmüyor musun diyorum her ailede evliliğin başında akıl veren çok olur diyor benim aklım var merak etme ben kimsenin lafına gelmiyorum diyor ama görseniz ne zaman konuşssalr o günü ufacık sebepten evde kavga çıkar bazen Haftalarca konuşmaz ben gider derim ya bolanalım ya artık düzel ben giderim çoğu zaman ilk konuşmaya
Özel olcak ama haftalarca konuşmuyorsa cinsellik nasıl oluyor hic sizi özlemiyor mu. Bence ne kadar konusmaz sa konusma sın gitmeyin yanına ablasını açık açık kötülemeyin bu yoldan gidin birde düzeltmeyi göreceksiniz mesela ne olarak dolduruyor tek ailenize karsı mı dolduruyor başka ne yapıyor ona göre sesini cıkar ya da cıkarma mevzuya göre değişir bu işler

Pes doğrusu. Tam tersi olması gerekmiyor mu?
Sizin hakkınızda bu söylenenlere eşiniz bağırmıyor mu?

Görümceniz size sarmış, daha kötüsü eşiniz de buna izin vermiş. Allah yardımcınız olsun..:işsiz:
Eşim zamanla değişirim diyor ama bir tek görümceme izin veriyor çünkü işini çok iyi biliyor hep duyusal sömürü yapar eşime ben ona çok iyi davranıyorum ama o beni sevmez aksine kaynanam bir laf söylese savunur izin vermez hatta ağır konuşurlar küser onlara ama ablası çok akıllı lafları çevirir Bü yüzden sadece ablasına böyle

Özel olcak ama haftalarca konuşmuyorsa cinsellik nasıl oluyor hic sizi özlemiyor mu. Bence ne kadar konusmaz sa konusma sın gitmeyin yanına ablasını açık açık kötülemeyin bu yoldan gidin birde düzeltmeyi göreceksiniz mesela ne olarak dolduruyor tek ailenize karsı mı dolduruyor başka ne yapıyor ona göre sesini cıkar ya da cıkarma mevzuya göre değişir bu işler
O saf gibi gözükür ama sinsi der ona güvenme onun lafına gelme. O bİi hiç sevmez ama kendi ailesine her şeyi yapıyordur der. Sen niye onun ailesiyle geziyon bizle gez der. Sen niye evde il yapıyon yapma bırak her şeyi o yapsın der ama arkamdan önümde iyiyi oynar. Ben sana kğsken zaten içimden gelen der bende de olur kğsken yanaşma istemem

Eşime de zaten elin aramızdaki ilişkiyi kıskanıyor diyor beni senden uzaklaştırmaya çalışıyor diyor. Halbuki asla öyle yapmadım bana nişanlılıktan neler yaptı alttan aldım yine iftira atıp eşimle aramı açmaya çalıştı aksine bir de ben değil eşim ablasının önünde beni sürekli över ben pek muhatap olup konuşmam çünkü her lafı beni deli etmek için kullanır

Sen dediğimi yap eşinin yanında ona güler yüzlü sevimli candan ol dediğini duyma benim görümcemde öyle hala eline koz versem yapardı belki bilemem eşime yatak odanızda ayna yok secita bişeyden anlamıyor niye dolaba ayna yaptırmadı demiş eşimde duvara boy aynası aldı çokta güzel oldu o her şeye çözüm bulur sen takılma demiş :D
kardeşine sarılıyorum yanında bazen çekemiyor farkediyorum ufak bir hareketime bakar eşime şikayet etmesi için o yüzden eline fırsat vermiyorum.

Back
X