Dolgu (Restylane)

evet yanaklarıda dolduruyorlar yaklaşık 700 - 800 ve taksitle yapıyorlar karşıda estetica diye bir merkez var libadiye cad. civarı

kızlar bisey soracagım bende 2-3 nokta sıvılce izi var cukurcuk biri belırgın acaba bunnlara kac cc dolgu gıder fazla mıktar uygulatmak ıstemıyorum yanı 1 cc den fazla ıstemıyorum acaba ne kadar gıder ve cıld duzlesebılıyormu cevaplarınızı beklıyorum.ütfenn

ya hakikaten bende cok niyetlendim bayanlar..
Yanaklarım cok zayıf doldurtmak için ne kadar bir bütçe ayırmalıyız?benim sorduklarım 2000 tl civarı..Estetik doktorları hep.
Sizce nedir fiyatlar?
jadeek şu esteticanın internet sitesi varsa bana yazarmısın?

Ben dudaklarıma dolgu yaptırdım ve çok memnunum ama yapan doktor ve kullandığı malzeme çok öenmli. Ben estetik ve plastik cerrah Bülent Cihantimur'a yaptırdım.Uzun süren bir işlem değil,acıda pek yok herkese tavsiye ederim çok güzel görünüyor:) Bazı arkadaşlar yüzlerinin çökük olduğunu yanaklarada dolgu uygulanıp uygulanmadığını sormuş.Yanaklarada dolgu uygulanıyor ama Bülent bey eğer dolgunun kurtarmayacağı bir durum varsa yağ transferi yapıyor kuzenime yapılmıştı ordan biliyorum.

cnm yağ transferinden sonra kuzeninin yüzünde çok morarma ve şişme oldumu bende istyorum ama korkuyorum yüzüm çok şişerse diye

cnm dolgunu nasıl erittin.....aynı sıkıntı bendede var...yardımcı olursan sevinirim....

jay , merhaba sana bir şey sorucam cnm dolguyu eriten maddenin ismini öğrenebildinizmi....dolgumu eritmek istiyorum da.....

jay , merhaba sana bir şey sorucam cnm dolguyu eriten maddenin ismini öğrenebildinizmi....dolgumu eritmek istiyorum da.....

Canım senin dolgun geçici mi kalıcı mı ? Hyaloronik asitse , hangi marka olusa olsun zaten birkaç ayda erir .Erimemesi zaten mümkün değil .

Canım senin dolgun geçici mi kalıcı mı ? Hyaloronik asitse , hangi marka olusa olsun zaten birkaç ayda erir .Erimemesi zaten mümkün değil .

canım onu bılmıyorum drlarda oluyor
onu sıze satmazlar
canım sertmecenın dolgu fıyatının sıfırı eksık cıkmıs sanırım 30 tl ye dolgu yoktur
300 demek ıstedı sanırım

jay jay konussana kız baska zaman olsa susturamayız

ahahah :lepi:burdayım bacım
ay ben ne bilim bana sordugunuzu tüm baslıkları takip edemiyorum yazdım kız
ne sormustunuz tek tek gelin lülülülülülü:1closedeyes:

abone olsana bu başlığa:) mail gelir biri bişey yazdığı zaman, öyle daha kolay olur

bak yukarda toplam sayfa:é0 sayfa no:10 diyo ve 1 2 3 4 diye hani sayfa nolarını seçtiğimiz bi yer var ya sayfanın en yukarsında. orda seçenekler var. bu konuya abone ol'u tıkla. email bildirim'i yok'u, email ile derhal haberdar edilmek istiyorum yap tamam a bas.

cnm mart başı yaptırdım ama halen erimedi .....kafayı yicem alt dudağımda sertlik hissediyorum..beni çok rahatsız ediyor inanın şunu eriten ne çok merak ediyorum yardımcı olursanız......inanın çok sevinirim bir an önce kurtlumak istiyorum..........

Back
X