Dolgu ve botox için İstanbul da dr tavsiyesi

rapisa

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.580
1.680
773
Merhaba, botox ve dolgu uygulaması içşn istanbul da tavsiye edeceğiniz bir dr var mı. Önceliğim doğal olması. Araştırdığım kadarıyla ebru şen vr Hüseyin kırman iyiymiş fakat Hüseyin bey pahalı diyorlar. Ebru şen in fiyatları hakkında bir bilgim yok. Gidenler varsa neyi ne kadara yaptırdıklarını yazarsanız sevinirim. Ayrıca muayene ücreti ödeniyor mu nasıl oluyor. Daha önce böyle bir operasyon geçirmedim. Tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler 🌺

Merhaba, botox ve dolgu uygulaması içşn istanbul da tavsiye edeceğiniz bir dr var mı. Önceliğim doğal olması. Araştırdığım kadarıyla ebru şen vr Hüseyin kırman iyiymiş fakat Hüseyin bey pahalı diyorlar. Ebru şen in fiyatları hakkında bir bilgim yok. Gidenler varsa neyi ne kadara yaptırdıklarını yazarsanız sevinirim. Ayrıca muayene ücreti ödeniyor mu nasıl oluyor. Daha önce böyle bir operasyon geçirmedim. Tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler 🌺
Hüseyin Kırman'ın instagram hesabını bulamadım, Ebru Şen'inkine baktım ve gayet başarılı bir doktora benziyor, ama biraz fiyatları yüksek gibime geldi.
Ünlülere yaptığı estetik analizleri beni şaşırttı, gerçekten dikkatli bakmama rağmen benim göremediğim detayları görmüş, buda işinde başarılı olduğunu gösteriyor.
Bende şakak germe/kaş kaldırma ve çene ucu dolgu veya yağ enjeksiyonu düşünüyorum bunun için doktor arıyorum

Hüseyin Kırman'ın instagram hesabını bulamadım, Ebru Şen'inkine baktım ve gayet başarılı bir doktora benziyor, ama biraz fiyatları yüksek gibime geldi.
Ünlülere yaptığı estetik analizleri beni şaşırttı, gerçekten dikkatli bakmama rağmen benim göremediğim detayları görmüş, buda işinde başarılı olduğunu gösteriyor.
Bende şakak germe/kaş kaldırma ve çene ucu dolgu veya yağ enjeksiyonu düşünüyorum bunun için doktor arıyorum
Evet nişantaşı nda olduğu için bende pahalı olacağını düşünüyorum. Daha uygun fiyatlı ama doğal sonuç alabileceğim klinik arıyorum.

Gold estetik var Muhammed bey sonuçları güzel duruyor bir bakın işerseniz ınstgramda
Instagram sayfasına baktım çoğu dudak dolgusu, bazıları iyi bazıları yapay görünüyor. Çoğu önden çekilmiş, dudaklarda yapaylık yandan daha çok belli oluyor. Aslında göz çevrem için düşünüyorum. Göz kapağımda kırışıklık ve deri birikmesi olultu neye ihtiyacım olduğunu bilmiyorum

Ben de botoks yaptırmayı düşünüyorum. Kaş aramı çattığım için iz oluşmaya başladı.
Doktor Ersin Aydın'ı tvden gördüm. Oldukça başarılı bence bu konularda ama fiyatını bilmiyorum. Instagram hesabı da var. Ordan bakabilirsin. Şu yasaklardan sonra gidicem inşallah.

Bu arada bugün ebru şen hanımdan fiyat aldım. Dolgu 1cc nakit 2500, botoks 1250. Benim 1 aydır göz kapağımda deri sarkması oluştu. Bu yüzden estetik operasyonla ilgikenmeye başladım. Fotoğrafımı gönderdim ve göz kapağı düşüklüğü ameliyatı içşn uygun olduğumu söyledi. Fiyatı 8000 tl ymiş. Fakat ben korkuyorum bu yüzden çok büyük bir ihtimalle yaptırmayacağım. Fotoğraf ekliyorum sizce gerek var mı. Tabi bu gereklilik kişinin kendini nasıl iyi hissettiğiyle ilgili. Ben tabi gözümde böyle bir şey olsun istemezdim ama ameliyat riskini göze alamıyorum. Fakat ışık dolgusu yaptırmayı düşünüyorum

Eklentiler

• 20210505_134458.webp
    20210505_134458.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 488
Göz kapağımda sarkma olmasını son zamanlarda uyku düzenimin bozulmasına bağlıyorum. Siz siz olun önceliği sağlığınıza verin. Son 5 aydır 4-5-6 gibi uyuyorum 12 gibi kalkıyorum. Gerçekten sağlığı çok etkiliyor.

Ben de botoks yaptırmayı düşünüyorum. Kaş aramı çattığım için iz oluşmaya başladı.
Doktor Ersin Aydın'ı tvden gördüm. Oldukça başarılı bence bu konularda ama fiyatını bilmiyorum. Instagram hesabı da var. Ordan bakabilirsin. Şu yasaklardan sonra gidicem inşallah.
Ben baktim başarili gibi ama bazi hastalarda göz kenarlarındaki kırışıklık gitmiş ama göz altlarinda yinede biraz çizgiler kalmış gibime geldi.
Naturel botoks diyor ondanmı öyle bir sonuç çıktı anlamadım ama ben göz altımda azda olsa çizgi kalmasını istemem, hepsinin gitmesini istiyorum

Bu arada bugün ebru şen hanımdan fiyat aldım. Dolgu 1cc nakit 2500, botoks 1250. Benim 1 aydır göz kapağımda deri sarkması oluştu. Bu yüzden estetik operasyonla ilgikenmeye başladım. Fotoğrafımı gönderdim ve göz kapağı düşüklüğü ameliyatı içşn uygun olduğumu söyledi. Fiyatı 8000 tl ymiş. Fakat ben korkuyorum bu yüzden çok büyük bir ihtimalle yaptırmayacağım. Fotoğraf ekliyorum sizce gerek var mı. Tabi bu gereklilik kişinin kendini nasıl iyi hissettiğiyle ilgili. Ben tabi gözümde böyle bir şey olsun istemezdim ama ameliyat riskini göze alamıyorum. Fakat ışık dolgusu yaptırmayı düşünüyorum
Çok hafif, değmez diye dusunuyorum

Çene ucu için kaç cc dolgu lazim olur acaba

Çene ucu için kaç cc dolgu lazim olur acaba
Merhaba, hiçbir fikrim yok malesef. Kişiden kişiye değişir bence bu yüzden bence sizde benim gibi fotoğrafınızı gönderip fiyat isteyin ama kaç cc gider hakkında dokunamadan bilgi verirler mi bilmiyorum. WhatsApp numarası 532 230 38 87. Bana kaç cc gerektiğini söylemedi ama bende sormadım belki sorsam söyler miydi bilmiyorum

Login • Instagram bu klinikte doktor Merthan yıllardır farklı farklı işlemler yaptırdım hiçbirinden mutsuz olmadım hatta başka bi doktorun verdiği zarardan kurtardı beni. Ha ama o olmasaydı da acıbadem Hülya Sağlamı deneyebilirdim ama hiçbir işlem yaptırmadım kendisine 😊

Bende şimdi baktım instagram hesabında sonuçlar güzel görünüyor ama Google da aratınca yorumlarda 10 kişiden 1 i memnun kalmamış. Birde reklam yapılma ihtimalini de göz önünde bukundırmak gerek. Estetik konusunda sosyal ağlarda çok reklam dönüyor. İyice araştırıp gidin bence.ben bu tür uygulamalarda doğallıktan yanayım çizgiler tamamen gidecek diye kasıntı mimiklerini kullanamayan bir yüzü doğallıktan uzak buluyorum.

Login • Instagram bu klinikte doktor Merthan yıllardır farklı farklı işlemler yaptırdım hiçbirinden mutsuz olmadım hatta başka bi doktorun verdiği zarardan kurtardı beni. Ha ama o olmasaydı da acıbadem Hülya Sağlamı deneyebilirdim ama hiçbir işlem yaptırmadım kendisine 😊
Bakacağım teşekkür ederim 😊

Kaş aranızda çizgi varsa bencede botoks yaptırmak gerek çünkü yüze sinirli bir ifade katıyor.

Dilim yandığı icin çok korkuyorum ben buradaki herkesi uyardım uygun olunca kötü ya da pahalı olunca iyi olacak diye bir şey asla yok instagramdaki güzel kızların reklamlarına kandım çok ünlü bir doktordu :)
Dklinix ten fiyat aldım juvederm ve teosyal dolgu kullanıyorlarmış 1ml nakit fiyatı 1700 botoks 1000 tl ymiş. Ebru şen e kıyasla uygun fiyatı. internetten fazla yorum bulamadım fakat olan yorumlar olumlu yönde değetlendirilebilir bence

Dilim yandığı icin çok korkuyorum ben buradaki herkesi uyardım uygun olunca kötü ya da pahalı olunca iyi olacak diye bir şey asla yok instagramdaki güzel kızların reklamlarına kandım çok ünlü bir doktordu :)
Bu arada daha önceki olumsuz sonuçlanan işlemlerinizi hangi dr lara yaptırmıştınız paylsşırsanız onlara gitmeyelim

Dklinix ten fiyat aldım juvederm ve teosyal dolgu kullanıyorlarmış 1ml nakit fiyatı 1700 botoks 1000 tl ymiş. Ebru şen e kıyasla uygun fiyatı. internetten fazla yorum bulamadım fakat olan yorumlar olumlu yönde değetlendirilebilir bence
Klinige kefil olamam yani doktor merthan orada olduğu icin kliniğin adını verdim özellikle 😊 ben çocukluğumdan beri tanıyorum taa 4-5 yıl önce Üsküdar’da bi klinikte calısırken bulmuştum kendisini oradan ayrılmıştı kendi aradan 1 yıl falan geçti çok zor ulaştım kendisine sonrada hiç bırakmadım zaten o kadar tatlı ki o kadar seviyorum ki hünerleri bir tarafa insan olarak çok iyi biri

Back
X