- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
canım benim ilk deneme olduğu halde ben hiç labaratuvar şartlarına baglamadim çünkü benimle beraber kaç kişi opu oldu hepsindentoplasan benim kadar yumurta toplamadilar ve hepsi de 1.kalite geldi.benim 1tane bile gelmedi.herkese lab.koşulları herkese iyi gelecekte sadece bize mi kötü gelecek.canim sen tedavi önceleri vitamin takviyesi ve kur yaptinmi?Yokmuş canım tüp bebekte tedavisi. İşte normal yolla yumurta kalitesi embiryo kalitesi için arı sütü bal polen var incir kürü var onları demiyoruz artık. Her tüp bebek denememiz de aynı durum olunca çaresi de yok ediyorlar bizde normal yolla deneyecez mecbur inşaallah rabbim nasip eder. Siz tüp bebek mi deneyeceksiniz
canım benim ilk deneme olduğu halde ben hiç labaratuvar şartlarına baglamadim çünkü benimle beraber kaç kişi opu oldu hepsindentoplasan benim kadar yumurta toplamadilar ve hepsi de 1.kalite geldi.benim 1tane bile gelmedi.herkese lab.koşulları herkese iyi gelecekte sadece bize mi kötü gelecek.canim sen tedavi önceleri vitamin takviyesi ve kur yaptinmi?Yokmuş canım tüp bebekte tedavisi. İşte normal yolla yumurta kalitesi embiryo kalitesi için arı sütü bal polen var incir kürü var onları demiyoruz artık. Her tüp bebek denememiz de aynı durum olunca çaresi de yok ediyorlar bizde normal yolla deneyecez mecbur inşaallah rabbim nasip eder. Siz tüp bebek mi deneyeceksiniz
Evet canım tedavi öncesi bal polen çörek otu karışımı yedim, zeytin yağında bekletilmiş incir yedim,saglikli beslendim ananas yedim işte 20 yumurta toplandı mikro çip uygulandı ama kalite olarak embiryolar gelişimi geriden geldi. Gonal f Yüksek doz kullanmadım valla diğer tüp bebekte yüksek doz uygulanmis ondan kalitesiz olmuştur demişti doktor bu tedavide dusuk kullanıldı olmadı yine. İşte nasip olmayınca olmuyor canım illâ engel çıkıyorcanım benim ilk deneme olduğu halde ben hiç labaratuvar şartlarına baglamadim çünkü benimle beraber kaç kişi opu oldu hepsindentoplasan benim kadar yumurta toplamadilar ve hepsi de 1.kalite geldi.benim 1tane bile gelmedi.herkese lab.koşulları herkese iyi gelecekte sadece bize mi kötü gelecek.canim sen tedavi önceleri vitamin takviyesi ve kur yaptinmi?
canim dr. vitamin takviyesEvet canım tedavi öncesi bal polen çörek otu karışımı yedim, zeytin yağında bekletilmiş incir yedim,saglikli beslendim ananas yedim işte 20 yumurta toplandı mikro çip uygulandı ama kalite olarak embiryolar gelişimi geriden geldi. Gonal f Yüksek doz kullanmadım valla diğer tüp bebekte yüksek doz uygulanmis ondan kalitesiz olmuştur demişti doktor bu tedavide dusuk kullanıldı olmadı yine. İşte nasip olmayınca olmuyor canım illâ engel çıkıyor
canim dr. vitamin takviyesEvet canım tedavi öncesi bal polen çörek otu karışımı yedim, zeytin yağında bekletilmiş incir yedim,saglikli beslendim ananas yedim işte 20 yumurta toplandı mikro çip uygulandı ama kalite olarak embiryolar gelişimi geriden geldi. Gonal f Yüksek doz kullanmadım valla diğer tüp bebekte yüksek doz uygulanmis ondan kalitesiz olmuştur demişti doktor bu tedavide dusuk kullanıldı olmadı yine. İşte nasip olmayınca olmuyor canım illâ engel çıkıyor
Yok canım takviye hiç birşey vermedi. Bundan sonra için bisey önermedi bana Gore canım tekrar tüp bebek denemesi ve cgh yaptirin dedi benim embiryolar cgh yapılacak konuma gelmiyor boş şeyler önerisi kısaca biraz daha para verin bize dertleri bu ben bu durumu bilmesem aa cgh yöntemi varmış diyecem tekrar tüp bebek yapacamcanim dr. vitamin takviyes
verdi mi sana bundan sonrası için bişey önerdimi? sana aslında orta kaliteyle çok kişi hamile kaliyor.ama dediğin gibi nasip iste hayirlisi olsun galiba çok soru sordum
Ohh masallah yeterki gúzel bereketli gecsin tedaviniz insan regl olunca kimi zaman sevinio kimi zaman úzûlùo hayirlisiyla insallah basla canim en güzel sonuclari al cok sükür oda ii ona baktikca hepinize dua ediorum insallahyok canim daha bekliyoruz. şuan regli oldum.ve tedavi icin önümüzdeki regliyi bekliyorum. burdaki kizlarda eylül ve ekim topigine taşindilar.sen nasilsin neler yapiyorsun kizin nasil???
Canim lútfen rica ediorum bunlari numan beyazit a yaz hemen cevap.verio cok dobra bir dok. Hic oyalamio oluncak ve olumaz die hemen aciklik getirio belki fikir olur kuzumm bak paracida degil tanidigimiza cok yardimi dokundu cok ii bir doktorYok canım takviye hiç birşey vermedi. Bundan sonra için bisey önermedi bana Gore canım tekrar tüp bebek denemesi ve cgh yaptirin dedi benim embiryolar cgh yapılacak konuma gelmiyor boş şeyler önerisi kısaca biraz daha para verin bize dertleri bu ben bu durumu bilmesem aa cgh yöntemi varmış diyecem tekrar tüp bebek yapacam
Canim merhaba benimde sebepsiz infertile idi hersey yolundaydi ama olmuodu dok. Bir yumurtada varsa hamile kalirsin diodu 3 asilama negatiften sonra túp bebek tedavisi uyguladik hatta dok. Hic istememisti tekrar asilama yapalim die cok israr etmisti neyseki 2. Túp bebekte kizimi kucagima aldim cok sükür Allah im insallah hayirlisiyla herkese nasib etsin ve zamanla anladimki benimde hep yumurtalarim cok olunca kalitesiz ve bos cikiordu az olunca ii oluodu yani yumurtaliklarim demekki cok olmuo olursada kalitesiz oluo belkide bundan olmadi ama hersey bahane ve nasib Allah im insallah vakti zamaninda nasib etsinyok başlıga istinaden ılk mesajı okuyup sordum canım... genel yanı... benımde ıkıbucuk hatta uc yıldır olmuyoracaba bende de bu srun mu var dıye merak ettım ıkı aşılamam var henuz tup denemedım
anladım canım cevabı ıcın cok teşekkur ederım daaha neler duyacagız doktorlar bana sebebsız ınfertılıte teşhısı koydu ama herşeyın bı sebebı vardır acaba bende de bu durum mu var dedım ama hıc tup denemedım henuz ıkı aşılamadan oteye gıdemedım
canim senin ilk tup yumurtaların mi yoks embiriyolarin mi?kalitesizdi. yada şöyle söyleyim kalitesiz ise ne yaptin 2.başarılı oldun....Canim merhaba benimde sebepsiz infertile idi hersey yolundaydi ama olmuodu dok. Bir yumurtada varsa hamile kalirsin diodu 3 asilama negatiften sonra túp bebek tedavisi uyguladik hatta dok. Hic istememisti tekrar asilama yapalim die cok israr etmisti neyseki 2. Túp bebekte kizimi kucagima aldim cok sükür Allah im insallah hayirlisiyla herkese nasib etsin ve zamanla anladimki benimde hep yumurtalarim cok olunca kalitesiz ve bos cikiordu az olunca ii oluodu yani yumurtaliklarim demekki cok olmuo olursada kalitesiz oluo belkide bundan olmadi ama hersey bahane ve nasib Allah im insallah vakti zamaninda nasib etsin
Canim merhaba benimde sebepsiz infertile idi hersey yolundaydi ama olmuodu dok. Bir yumurtada varsa hamile kalirsin diodu 3 asilama negatiften sonra túp bebek tedavisi uyguladik hatta dok. Hic istememisti tekrar asilama yapalim die cok israr etmisti neyseki 2. Túp bebekte kizimi kucagima aldim cok sükür Allah im insallah hayirlisiyla herkese nasib etsin ve zamanla anladimki benimde hep yumurtalarim cok olunca kalitesiz ve bos cikiordu az olunca ii oluodu yani yumurtaliklarim demekki cok olmuo olursada kalitesiz oluo belkide bundan olmadi ama hersey bahane ve nasib Allah im insallah vakti zamaninda nasib etsin
Canim benim bu dedigim dok. Reklamini yapmiorum sakin yanlis anlasilmasin e mail le ulasabilirsin istanbulda klinigi biraz pahali ama isinin ehli hastalarini ticaret olarak görmùo dobra dobra hamilelik olabilir hamilelik olmaz bosuna parani verme dio kuzenimin 19 yildir cocugu olmadi buna cikti ve olur ama dediklerimi yap ilk Allah sonra bizler dedi ve cok sükür 20. Ci seneye cimcime bir kizla girdi 1 yasinda diger topikte bir arkadasimada ònerdim bu dok. Simdi dogumu var cok sükür bir iki haftaya kizcesini alcak kucagina hayirlisiyla cok memnun kaldi benimde bu tutmasaydi direkt ona gitcektim
Canim benim ilk stresten uzak durdum cok xordu ama gercekten basardim stres olmadi tutmadi gibi motivasyon olmadi hayatimda ilkinde3 yumurta olustu dok. 2. Ci igneye gecirdi ve baya yumurta olusturdu 10 kúsúrdû opuda hepsi bos cikti yumoslarimin 3 tanesi doluydu ama orta kalitedeydi dok. Cok sasirdi yasimin genc ve saglikli olmamdan anlam veremedi biri bozuldu biri ii degildi orta kaliteliyi koydu bos cikti 2. Cide ise sadece birkac gùn igne kullandirtti ve olusan ilk 3 yumurtayi topladi hic 2. Ci igneye gecmedi ve 1 kaliteydi biri patladi biri donduruldu ve biri kucagimda aurica blastokis olmustu sadece dikkat ettigim stres ve ani hareketlerdi bide zararli iceceklerden uzak durdum yani öyle onu bunu yiyeyim demedim hep inandim olcagina hic umudumu kaybetmedim ve bol bol dinlendim yani bunlari okudukca tedavime bakilirsa yumurtalarimda azlik ve kalitesizlik olduguna kanaat getirdim kendi kendime bir video izlemistim nasil hamile kalinir die insan kendi doktoru olmaliydi diodu ilk kendi sorunlarini kendin halledio yola cikmaliydin diodu cok etkilenmistimcanim senin ilk tup yumurtaların mi yoks embiriyolarin mi?kalitesizdi. yada şöyle söyleyim kalitesiz ise ne yaptin 2.başarılı oldun....
Canim benim ilk stresten uzak durdum cok xordu ama gercekten basardim stres olmadi tutmadi gibi motivasyon olmadi hayatimda ilkinde3 yumurta olustu dok. 2. Ci igneye gecirdi ve baya yumurta olusturdu 10 kúsúrdû opuda hepsi bos cikti yumoslarimin 3 tanesi doluydu ama orta kalitedeydi dok. Cok sasirdi yasimin genc ve saglikli olmamdan anlam veremedi biri bozuldu biri ii degildi orta kaliteliyi koydu bos cikti 2. Cide ise sadece birkac gùn igne kullandirtti ve olusan ilk 3 yumurtayi topladi hic 2. Ci igneye gecmedi ve 1 kaliteydi biri patladi biri donduruldu ve biri kucagimda aurica blastokis olmustu sadece dikkat ettigim stres ve ani hareketlerdi bide zararli iceceklerden uzak durdum yani öyle onu bunu yiyeyim demedim hep inandim olcagina hic umudumu kaybetmedim ve bol bol dinlendim yani bunlari okudukca tedavime bakilirsa yumurtalarimda azlik ve kalitesizlik olduguna kanaat getirdim kendi kendime bir video izlemistim nasil hamile kalinir die insan kendi doktoru olmaliydi diodu ilk kendi sorunlarini kendin halledio yola cikmaliydin diodu cok etkilenmistimcanim senin ilk tup yumurtaların mi yoks embiriyolarin mi?kalitesizdi. yada şöyle söyleyim kalitesiz ise ne yaptin 2.başarılı oldun....
Aminn canim insallah öperim tabi o size olan duam benim aminn insallah hep beraber bùyùtcez daha cok sorular kovalayacak gazdi kolikti gibi insallah
Canim benim yas faktórù etkilemiosa gercekten sasirmasi cok normel ayrica gercekten nasib insallah hayirlisiyla bunlarin hicbirine gerek kalmaz insallah bak arkadasimiza sebepsiz infertile idi ama 3. Cù tùp bebekte anladiki bòlúnmede sorun var cok ii bir dok bul ve hep ona git gûveniosan tabi ben dis úlkedeyim geldigimden beri 6 sene oldu ve sadece 2 doktorum var biri normel kadin dok. Digeri embriliyok tùp asilama hormon dok. Hic degismedi cok sükür ki aklima uyup degistirmedim tedavimin gidisatinda bilgilendikce dogru tedavi uyguladi Allah im hayirli insanlar cikarsin karsimiza diorumya gercekten dogru ilk Allah im sonra onlarAmın canım hayırlısıyla ınsallah :) Allah evladını sana bagıslasın benım ılk aşılamamda ıkı snrakınde tek yumurtam vardı ve tutmadı benım dktrumda şaşırdı senın aşılamalarının tutması lazımdı dedı naasıp degılmıs olmadı hala beeklıyrum bı asılama daha yaptrıp tup denıycem bayadır doktra gtmıyrdum en son ramazandan once gıtmıstım belkı hastane ve doktor degısıklıgı yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?