Canim döllenme sadece y umurtayla olmuyor mesela bizde embriyo olusuyo ama ilerlemiyo sagolsun doktorum bir baktiralim bursey varmi dedi ve cikti yuzden sperm dna hasari önemli biz düzen laboratuarina gittik yaptırdık ve yüksek çıktı sperm testi yaptırır gibi 3-5 gün perhiz sonra testi yaptiriyorucanim o nasil yapılıyor.biraz daha aciklayaci anlatirmisin embriyonun kötü olmasını yumurtaya bagliyordum
Anladim cancazimm peki sorun kimdeyse onarmasi tedavisi olmuomikiCanım okudum onu yeni nesil ngs var embiryolar dk dk izleniyor onda ancak sorun kime ait saptanabiliyor pgt ile anlaşılmaz
Canim benim evet túp bebekle oldu ilk hamileligim normel yol 12 haftalikta kalbi durdu zate 8. Haftada gelisimini durdurup birtek kalbi atiordu 1. Ci tùp bebekte ilk 3 yumurtam olustu dok. 2. Ci igneye gecti daha cok olsun die normel olarak birsürü var die sevindik ama toplandiktan sonra dok. Cok sasirmisti sadece 3 yumurta orta kalitedeydi biri còp biri bozuk gibiydi digeri 3. Gùne gitti ama orta kalitedeydi tuttu 7. Ci haftaya kadar bekledik kesenin ici bostu hemen arkasindan hic beklemeden 2. Ciye basladik ve dok. 2. Ci igneyi beklemedi ilk ignede olgunlasan 3 yumurtayi topladik ve 1 i patladi biri donduruldu digeri kucagimda cok sükür 1. Ci kalte 5. Gùne gittiler simdilik durumum nedir bilmiorum sezeryan olmak zorunda kaldigim icin 2. Ci dúsùnmedik ve durumum nedir olurmu onuda bilmiorum ki duam ilk olmayanlara Allah im isteyen herkese nasib etsincanim maşallah daha cok küçülmüş anladığım kadarıyla kızın tupbebek yontemiyle dünyaya gelmiş şimdi ne aşamadasin embiriyolarin kaliteleri nasil biraz detaya girer misin lutfen
Canim benim ben avusturyadayim özele felan gitmedim bildigin devlett sayilan dok. Gittim burda cok ònem veriolar ve aslinda cok pahaliydi saolsun doktorum esimi sorunlu gòsterdi ama 19 yildir evlat hasteti ceken kuzenim cok sükür kizini kucagina aldi ve istanbul numan beyazit cok ii doktor b sefer olmasaydi ona gidecektim ki arkadadimizi yònlendirdim ve hatta bikac hafta sonra kucagina alcak insallah kizini hayirlisiylabirde nerde tedavi oluyorsun dr.kim
Canim bak esini bu yolda baskila tabiki sorun olmazmi dna hasar kan pihtilasmasi bile sorun oluo ki nasil istemez bak uygun olan bircok devlet olan hastaneler yapio bircok testi genetik dna hassari kan gibi sorunlari 2. Ciyi yaptirirken hic olmazsa elinde bunlar olur ah bircok dok. Neden bunu yapar anlamampeki spermde dna hasar çıktığı zaman embiriyoyu etkiliyor mu yani kanitlanmismi
Aynen tatlım ya sorunu saptasalar nolur sanki yine embiryo gelişimine katkısı olan bişey yok tani koymak amaçlı olur ancak. Eşimle ben sorunun kime ait olmasıyla ilgilenemedigimiz için tanı konulmasada olur. Ama Kimi ailede sorunun kime ait olduğu önemli oluyor boşanan insanlar bile oluyor rabbim yardımcımız olsunAnladim cancazimm peki sorun kimdeyse onarmasi tedavisi olmuomiki
Haklisin eger saptayip tedavisi yoksa oda ònemli degil öyle eslere sinir oluorum ii gùnde es kòtù gùnde dùsmanAynen tatlım ya sorunu saptasalar nolur sanki yine embiryo gelişimine katkısı olan bişey yok tani koymak amaçlı olur ancak. Eşimle ben sorunun kime ait olmasıyla ilgilenemedigimiz için tanı konulmasada olur. Ama Kimi ailede sorunun kime ait olduğu önemli oluyor boşanan insanlar bile oluyor rabbim yardımcımız olsun
ravza)kiz neyapiyon adam kesin senden tırsıyordur.aaahhaaa
yok kiz esim cok anlayisli konusarak halledioz tabi arada o arada ben baskin cikiiz tabi galip gelen genellikle bennn
Aynen canım ya evlilik bu iyi günde Kötü Günde diye boşuna imza atılmıyor.Rabbim inşaallah bebek hasreti çeken herkese nasip eder. Allahım vermiyorsa bi bildiği var elbet hayırlı olacaksa versin yoksa vermesin ne yapalım herşeyin hayırlısı olsun sağlık olsunHaklisin eger saptayip tedavisi yoksa oda ònemli degil öyle eslere sinir oluorum ii gùnde es kòtù gùnde dùsmanyakalayip dòvcen valla helal olsun ikinizede yillardir kuzenimin olmadi esinin sperm probleminden ama 19 yillik evliliklerini hic birakmadilar Allah im taclandirdi yuvalarini hep diorum kendi kanin canin olmasada olur ama etrafimizdakiler cok etkilio insani malesef
Aynencanim benim katiliorum sanaa vallah evet herseyin hayirlisi Allah tan vardir bildigi hayirlisini nasib etsin insallah herkese nasib etsinAynen canım ya evlilik bu iyi günde Kötü Günde diye boşuna imza atılmıyor.Rabbim inşaallah bebek hasreti çeken herkese nasip eder. Allahım vermiyorsa bi bildiği var elbet hayırlı olacaksa versin yoksa vermesin ne yapalım herşeyin hayırlısı olsun sağlık olsun
aynen canım yaa bende akşam üstü bi karalar bağladım sorma ne yapalım bizimde sinavimiz bu canim sen hiç arisutu denedinmi çok etkiliymis istersen tedaviden önce onu dene ama hakiki olsun malum heryerde sahte si var RABBİM insallah tez zamanda o güzel mucüzeyi sana da verirAynen canım ya evlilik bu iyi günde Kötü Günde diye boşuna imza atılmıyor.Rabbim inşaallah bebek hasreti çeken herkese nasip eder. Allahım vermiyorsa bi bildiği var elbet hayırlı olacaksa versin yoksa vermesin ne yapalım herşeyin hayırlısı olsun sağlık olsun
Yok tatlım hiç denemedim arı süt bal polen karışımı alıp devamli kullanmayı düşünüyorum. Tedavi bi daha yıllar sonra olur canım yeni kredi çektik 3 yıl onu ödeyecez 3 yıla kadar tedavi olmaz bizim. O yüzden normal yolla deneyecem bitkisel Çözümleri. Sen ne zaman başlayacaksın tedaviyeaynen canım yaa bende akşam üstü bi karalar bağladım sorma ne yapalım bizimde sinavimiz bu canim sen hiç arisutu denedinmi çok etkiliymis istersen tedaviden önce onu dene ama hakiki olsun malum heryerde sahte si var RABBİM insallah tez zamanda o güzel mucüzeyi sana da verir
inşaallah canım rabbim şifa versin her birimize. Herşeyin fazlası zarar tabii kararınca yeriz artık bi tarafı düzeltelim Derken diğer yerler bozulmasa baricanim ben arisutu bal polen karisimi kullanmaya başladım şuan kavonuzum bitmek üzere ikincisine başlayacağım benim dr.arisutunu döllenme yaşayan hastalarina öneriyor gerçi bana gerek yok dedi ama ben yinede kullanmak istiyor aktarciya sordum dr.kontrolünde olmazsa olmaz dedi cok etkiliymis bakalım 23eylul gibi tedaviye başlarız.o zaman belki arisutu kullanırım valla bide şu vitaminle belimizi büktü al al bitmiyor çok pahalı ya inşallah şifa olur emeklerimize deger.Rabbimiz mucizeleri hiç bitmez bakarsin kendiliginde hamis kalmistin.benimde inşallah son olur çünkü başka tedavi yapacak gücümüz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?