Döllenme olmadi cok üzgünüm😣

Ecem41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
388
404
53
Kizlar basina boyle bisey gelen varmi?6 yumurta toplandi 3 u isleme alınmis ve hicbiri dollenmemis.ilk denememdi ve cok buyuk hüsran oldu.ikinci denemede de aynisi olursa diye cok uzuluyorum.

Aynısı benim başıma geldi.ilk tedavimde 8 yumurta toplandı hepsi kalitesiz denildi işlem yapılmadı.şimdi ikinci tedavimi görüyorum.

Üzülmeyin benim de çok az yumurta çıkıyor omlarım da azı dölleniyor beşinci güne giden embriyoyu buluncaya kadar toplamaya devam edeceğiz insan zamanla kabulleniyor.birkaç ay vitamin takviyeleri alın doktorunuz söyler zaten bir sonrakinde faydası olacağına Eminim

Ben de yumurta sayısında hormonlarda hiç sıkıntı yok.sıkıntı kalitede.3 ay boyunca vitamin takviyesi aldım.bugün opum var.umarım 1 tane bile olsa kaliteli yumurta oluşur

Ben de yumurta sayısında hormonlarda hiç sıkıntı yok.sıkıntı kalitede.3 ay boyunca vitamin takviyesi aldım.bugün opum var.umarım 1 tane bile olsa kaliteli yumurta oluşur
EMinim bu sefer kaliteli yumurtan çıkacak vitaminler çok iyi geliyor.güzel haberlerini bekliyoruz bol şans

Bende 3 ay vitamin takviyesi almistim ama yinede boyle oldu.cok endişeliyim yine aynisi olursa diye.peki bu dollenmeme isi sadece yumirtayami bağlıymış.

Canim naptin yumurtalar toplandimi yarinmi bilgi vericekler.inslalah bolca kaliteli yumurtan olmustur.

Aynısı bende oldu yumurta sayım iyi ama kalite kötü 3. Ye hazırlanıyorum

6 yumurta toplandı kalitelerini bilemiyorum umarım iyi olur.eğer kaliteli olursa taze transfir olcam

Benim de en son tedavimde 17 yumurta toplandı .çok mutlu olmuştum çift transfer olurum kalanı da dondururum diye ama maalesef 3tane döllendi 2 tanesi imha oldu kalan 1tane de 2. Kalite olarak transfer edildi ancak tutmadı .kalite yi sperm de etkiliyor . Bizde embriyolog spermlerin şekil bozukluğundan dolayı bu şekilde olduğunu söylemişti .

Normalde son ultrasyonda 10un üzerinde saydık yumurtaları.ama toplanan 6 oldu.doktor küçüktü diğerleri en uygun boyutları aldım dedi.bana bir tane kaliteli yumurta lazım sayısı pek önemli değil

Kızlar çok şükür 6 yumurtadan 3 ü döllenmiş.daha önce 8 yumurtadan 8i de imha olmuştu daha ilk günden.demek ki kalite artabiliyor bu bile benim için umut.şimdi gün gün gelişimlere bakılacak inşallah güzel olur.

Cok sevindim canim neeler kullanmistim artmasi icin.inslalh kalitlei embriyolar olur ve tutunurlar simsiki.

Ayy bu şahane bir haber inşallah ilerlesinler güzel güzel çok sevindim

Cok sevindim canim neeler kullanmistim artmasi icin.inslalh kalitlei embriyolar olur ve tutunurlar simsiki.
Merhaba ben 3 ay boyunca impryl ve artmed kullandım.aynı zamanda 5 ay boyunca hiç aksatmadan spor yaptım zayıf olduğum için.çünkü spor kan dolaşımını arttırıyor yumurtalıkları besliyor.bir de diyetisyen gözetiminde akdeniz usulü beslendim.ayda iki kere et yedim zeytinyağı avokado gibi besinler tükettim.genellikle omega 3 yönünden zengin ürünler yedim.paketli gıdadan uzak durdum.

Çok güzel haber inşallah kaliteli embriyolar olduklarının da haberini alırsınız

Neden illa 5.gün arıyorlar.3.gün tutun da çok.keşke 3.gün deneseniz.ilaçlar çok zor süreç insanı yıpratıyor.benim de ilk tedavimde adetin 2.günü 4 folikül görmüştü ve rezervin az demişti 3 ay vitamin kullandım.bu tedavimde adetin 2. Günü 8 folikül gördü yani dediğiniz gibi vitaminler işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…