Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur bi bakiyim valla belki ondandır gelgitleri bile etkiliyorsa ohooo bize ne yapmaz hadi bize yaptı gamsız gamsız uyuyanlara niye dokunmuyor anlamıyorum
Çok duyuyorum bu ara ametisti ben nasıl temizleniyor peki ?dolunayın olumsuz etkileri doğrudur. dolunay günleri (ve öncesi sonrasındaki birkaç gün) yoğun bir enerji akışı olur. bu tüm canlıları ve evreni etkiler. dolunay tüm burçlarda birçok gerginlik yaratır ancak özellikle yengeç ve boğa burcları üzerinde daha baskındır etkileri. solunayın hangi burçta olduğu da önemlidir. örneğin oğlak burcunda gerçekleşiyorsa büyük ihtimalle oğlak burcu olan kişilerle gerginlik yaşarsınız.
uyuyamıyorsanız bu dönem de yastığınızn altına ametist taşı koyun.(temizlenmiş olmalı) temiz olduğu sürece rahat uyursunuz ancak hergün uyandıktan sonra temizlemeniz gerekir ki etkisi zayıflamasın.
Ay araştırmaya çalışıyorum google amcadan bir şey bulamadım :)Ayla ilgili ileri seviye sorunu olanlara Lunatic deniyor![]()
Sormaa.. Geçen kalktm 3,5a kadar tv izledim yine gelmedi uykum zorla uyumya calıstm bi kalktım öğlen 12 olmustu![]()
dolunayın olumsuz etkileri doğrudur. dolunay günleri (ve öncesi sonrasındaki birkaç gün) yoğun bir enerji akışı olur. bu tüm canlıları ve evreni etkiler. dolunay tüm burçlarda birçok gerginlik yaratır ancak özellikle yengeç ve boğa burcları üzerinde daha baskındır etkileri. solunayın hangi burçta olduğu da önemlidir. örneğin oğlak burcunda gerçekleşiyorsa büyük ihtimalle oğlak burcu olan kişilerle gerginlik yaşarsınız.
uyuyamıyorsanız bu dönem de yastığınızn altına ametist taşı koyun.(temizlenmiş olmalı) temiz olduğu sürece rahat uyursunuz ancak hergün uyandıktan sonra temizlemeniz gerekir ki etkisi zayıflamasın.
:18::18: akla ilk gelen kurt adam dizileri oldu.
regl döneminizle çakışıyor olabilir mi dolunay günleriniz? o zaman da bir düzen bozuluyor... belki denk geliyorlardır diye düşündüm bir an.
onun dışında, dünyada coğrafi açıdan bir sürü etkisi hissediliyor dolunayın, insanlarda psikolojik etkileri konusunda araştırmalar vardı(sonuçlarını bilemiyorum). onlarla ilgisi olma ihtimali olabilir.
yerinizde olsam, dolunay zamanı kendimi rahatlatmaya çalışırdım.
rezene gibi çaylar rahatlatır. sıkıntılı olduğunuz günler çayla, dinlendirici bir klasik müzikle kendinizi rahatlatabilirsiniz.
bazı insanlar çok daha hassas oluyor çevresinde olan bitene karşı, siz de onlardan birisiniz demek...
dolunayın olumsuz etkileri doğrudur. dolunay günleri (ve öncesi sonrasındaki birkaç gün) yoğun bir enerji akışı olur. bu tüm canlıları ve evreni etkiler. dolunay tüm burçlarda birçok gerginlik yaratır ancak özellikle yengeç ve boğa burcları üzerinde daha baskındır etkileri. solunayın hangi burçta olduğu da önemlidir. örneğin oğlak burcunda gerçekleşiyorsa büyük ihtimalle oğlak burcu olan kişilerle gerginlik yaşarsınız.
Forumde bir arkadasin bu konu ile ilgili bir blogu var.
Hatta ayin haline gore epilasyon tarihleri veriyor, denedim ve inanilmaz derece dolunaydan sonra aldigim tuylerin
geri donusunde bir azalma gordum.
Googlede kozmik bakim yazarsaniz bu blog cikar hemen karsiniza.
Ayrica aylara, ve burclara ozel bakimlar ve beslenme seklinide belirtiyor duzenli olarak.
Takipteyim, faydasini goruyorum cok sukur![]()