• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolunay Geceleri ve Uyku Problemi

dur bi bakiyim valla belki ondandır gelgitleri bile etkiliyorsa ohooo bize ne yapmaz hadi bize yaptı gamsız gamsız uyuyanlara niye dokunmuyor anlamıyorum

dur bi bakiyim valla belki ondandır gelgitleri bile etkiliyorsa ohooo bize ne yapmaz hadi bize yaptı gamsız gamsız uyuyanlara niye dokunmuyor anlamıyorum

Sormaa.. Geçen kalktm 3,5a kadar tv izledim yine gelmedi uykum zorla uyumya calıstm bi kalktım öğlen 12 olmustu :53:

dolunayın olumsuz etkileri doğrudur. dolunay günleri (ve öncesi sonrasındaki birkaç gün) yoğun bir enerji akışı olur. bu tüm canlıları ve evreni etkiler. dolunay tüm burçlarda birçok gerginlik yaratır ancak özellikle yengeç ve boğa burcları üzerinde daha baskındır etkileri. solunayın hangi burçta olduğu da önemlidir. örneğin oğlak burcunda gerçekleşiyorsa büyük ihtimalle oğlak burcu olan kişilerle gerginlik yaşarsınız.

uyuyamıyorsanız bu dönem de yastığınızn altına ametist taşı koyun.(temizlenmiş olmalı) temiz olduğu sürece rahat uyursunuz ancak hergün uyandıktan sonra temizlemeniz gerekir ki etkisi zayıflamasın.

dolunay zamanında peygamberimiz 3 gün oruç tutarmış.
çünkü insan çok sinirli olurmuş.ben bir yerden duymuştum dolunay zamanındahırsızlık artıyormuş.
cinayetler artıyormuş kainatta herşey insanla alakadar canım.

dolunayın olumsuz etkileri doğrudur. dolunay günleri (ve öncesi sonrasındaki birkaç gün) yoğun bir enerji akışı olur. bu tüm canlıları ve evreni etkiler. dolunay tüm burçlarda birçok gerginlik yaratır ancak özellikle yengeç ve boğa burcları üzerinde daha baskındır etkileri. solunayın hangi burçta olduğu da önemlidir. örneğin oğlak burcunda gerçekleşiyorsa büyük ihtimalle oğlak burcu olan kişilerle gerginlik yaşarsınız.

uyuyamıyorsanız bu dönem de yastığınızn altına ametist taşı koyun.(temizlenmiş olmalı) temiz olduğu sürece rahat uyursunuz ancak hergün uyandıktan sonra temizlemeniz gerekir ki etkisi zayıflamasın.
Çok duyuyorum bu ara ametisti ben nasıl temizleniyor peki ?

Ayla ilgili ileri seviye sorunu olanlara Lunatic deniyor :1:

Sormaa.. Geçen kalktm 3,5a kadar tv izledim yine gelmedi uykum zorla uyumya calıstm bi kalktım öğlen 12 olmustu :53:

dolunayı göremedim çünkü hava kapalıydı:) ama geri yattım uyuyamadım doğru dürüst sabah da erkenden uyandım çok uyumuşum gibi

artık dikkat edicem bakalım hep bu zamana mı denk geliyor uykusuzluğum

Bu normal bir durum hatta bilimsel olarak kanıtlandığını okumuştum çok önceleri... Özellikle kadınlar dolunayda daha sinirli daha agresif hissederler. Amerikada bir araştırma yapılıyor ve cinayet gibi suçların (kadınlarca işlenen) oldukça büyük bir oranının dolunay gecesi işlendiği ortaya çıkıyor.. Oran aklımda değil ama kayda değer bir rakamdı, kısacası bu olağan birşey kendinizi rahatlatacak müzkler dinleyin bitki çayı için vs...

Aycangul seni sessz takipte olanlardanım bilgine güveniyorum.. Peki genelde uyku sorunu yaşayanlar için de ametist işe yarar mı.. Ve temizlikten kastın ay ışığı, toprak gibi yöntemler mi...

alıntı yapmadan cevap vereyim.
en güzeli akan suda temizlemek ama pek mümkün oluyor.özellikle ilk temizlikte.
mümkün olduğunca büyük bir kaba su koyup biraz sirke koyuyorum ben.24 saat bekletiyorum.
bu uygulama hem yeni alınan taşlar için hem de birinden alıp veirken yapılmalı. sonrasında gece boyunca çektiği negatif enerjiyi temizlemek için günde iki saat yine büyük bir kapta suda bekletilebilir. sirkeye gerek yok çünkü sadece siz kullanmış olacaksınız.
duşta üzerinizde olursa akan suda daha kısa sürede temizlenmiş olur. temizlemeye devam etmezseniz faydasının azaldığını net biçimde görürsünüz.
temizken çok rahat ve kaliteli uyku sağlar. yastığın yanında değil altında olmalı yalnız. uzmanlar açıkta bulunduğunda enerji verip uykuyu dağıtacağını söylüyor. benim genellikle uyumaya ihtiyacım olduğu için açıkta denemedim hiç ancak kaliteli bir uyku sağladığını defalarca tecrübe ettim. dinlenmiş bir biçimde uyanmanızı sağlıyor.

sadece dolunayda değil, her zaman kullanabilirsiniz.

:18::18: akla ilk gelen kurt adam dizileri oldu. :27:

regl döneminizle çakışıyor olabilir mi dolunay günleriniz? o zaman da bir düzen bozuluyor... belki denk geliyorlardır diye düşündüm bir an.
onun dışında, dünyada coğrafi açıdan bir sürü etkisi hissediliyor dolunayın, insanlarda psikolojik etkileri konusunda araştırmalar vardı(sonuçlarını bilemiyorum). onlarla ilgisi olma ihtimali olabilir.
yerinizde olsam, dolunay zamanı kendimi rahatlatmaya çalışırdım.
rezene gibi çaylar rahatlatır. sıkıntılı olduğunuz günler çayla, dinlendirici bir klasik müzikle kendinizi rahatlatabilirsiniz.
bazı insanlar çok daha hassas oluyor çevresinde olan bitene karşı, siz de onlardan birisiniz demek...

:18::18: akla ilk gelen kurt adam dizileri oldu. :27:

regl döneminizle çakışıyor olabilir mi dolunay günleriniz? o zaman da bir düzen bozuluyor... belki denk geliyorlardır diye düşündüm bir an.
onun dışında, dünyada coğrafi açıdan bir sürü etkisi hissediliyor dolunayın, insanlarda psikolojik etkileri konusunda araştırmalar vardı(sonuçlarını bilemiyorum). onlarla ilgisi olma ihtimali olabilir.
yerinizde olsam, dolunay zamanı kendimi rahatlatmaya çalışırdım.
rezene gibi çaylar rahatlatır. sıkıntılı olduğunuz günler çayla, dinlendirici bir klasik müzikle kendinizi rahatlatabilirsiniz.
bazı insanlar çok daha hassas oluyor çevresinde olan bitene karşı, siz de onlardan birisiniz demek...

Regl günlerime denk geldiğini sanmıyorum :61:

aycangül çok teşekkür ederim..

okadar çok kişiye sordumki hiç kimse benmle aynı şeyleri yaşamamış,bende dolunay olduğunda ya çok sevinçli ya da inanılmaz hüzünlü olurum eşim dalga geçiyor benimle burcum yengeç burçlarada inanmadığı için espiri konusu oldu aramızda ama ben nezaman farklı,olduğundan fazla bi duygum olsa dolunay var mı diye bakarım mutlaka görürüm dolunayı:)
aycangul senin istenmeyen tüyler ve dolunayla ilgili başlığını sen kapattıktan sonra farketmişim çok üzüldüm seni nasıl takip etsem ki blogunada ulaşamadım:44:

Son düzenleme:
Forumde bir arkadasin bu konu ile ilgili bir blogu var.
Hatta ayin haline gore epilasyon tarihleri veriyor, denedim ve inanilmaz derece dolunaydan sonra aldigim tuylerin
geri donusunde bir azalma gordum.
Googlede kozmik bakim yazarsaniz bu blog cikar hemen karsiniza.
Ayrica aylara, ve burclara ozel bakimlar ve beslenme seklinide belirtiyor duzenli olarak.
Takipteyim, faydasini goruyorum cok sukur:16:

Vay be daha neler duyacağız bakalım..

Kızlar Dolunay sert enerji uykusuzluk vermesi çok normal. Heleki bu son dolunay çok fenaydı tanıdığım herkes uykusuzluk bunun yanında bir de huzursuzluk çekti. Dolunay geceleri bol dua etmek lazım

Normalde geceleri bayıla bayıla uyuyamam, hatta uyku sırasında sık sık uyanarak uykum bölünür, yengeç burcuyum benimde dikkat ettiğim bazı günler çok melankolik, ağlamaya hazır bulunmam. Ne zaman böyle olsam bir bakıyorum dolunay, onu görünce iyice içleniyorum:27:

Her ne kadar olumsuz etkileri olsa da ben dolunayı seviyorum, romantik ve büyüleyici geliyor bana. :34:

Son düzenleme:
Back
X