- 21 Şubat 2017
- 426
- 1.283
- 113
Simdi siz cocuklariniz konusunda nasil hak sahibiyseniz esiniz de hak sahibi. Siz yemek istemeyebilirsiniz ama babalari guzel buldugu bir yemegi tattirmak isterse ya da bir restauranta gittiginizde cocuk icin onerilen guzel bir yemek domuz etindense ne diyebilirsiniz ki? Oradaki seceneklerde cok fazla domuz eti var cunku.Selam arkadaşlar,
Eşim Bulgaristan göçmeni ve ailesi domuz eti yiyor bunu da problem olarak görmüyorlar. Hep saygı duydum benim için sorun olmadı. 8 aydır Almanya’da yaşıyoruz buraya taşındık ve kızım kreşe başladı özellikle domuz eti olmayan yemek menüsü seçtim kızım için. Hem sağlıklı bir gıda olduğunu düşünmüyorum 17 aylık bir bebek için hem de büyüyünce yemek istiyorsa yesin ama ben şu anda buna izin vermiyorum. Eve de domuz eti almasına izin vermiyorum eşimin. Bugün benle dalga geçti. Almanya’ya geldin dinci oldun vs. Diye. Ya ne alakası var domuz yemek istemiyorum diye abartma dedim. Alkol de almıyorsun artık dedi. Emziriyorum dedim. Daha da abartınca kavga ettim. Tut ki dinci oldum sana ne içmiyorum içmicem de keyfimin kahyası mısın diye markette bağardım insan içinde. Ben mi çok alındım ya?? Hatalı mıyım? Domuz yemek zorunda mıyım alkol içmek artık istemiyorum içim almıyor olamaz mı yani?
Yiyene karışmam derken aile üyelerinden bahsetmedim hanımefendi.YIyene karismam diyip eve sokturmuyosunuz. Kadinin evi oldugu kadar adamin da evi. Ben makarnayi cok sevsem kocam eve sokmasa sinir gelir bana. Hani o zaman benim tercihime saygi jerde kaldi? Adamin tek hatasi kadina israr etmesi
Kardeşim ben inancım gereği etinin necis yani pis olduğuna inanıyorum.Abla onu da Allah yaratmış, neden pis falan diyorsun? Doğaya faydası var ki öyle bir hayvan var.
Ben de domuz yemiyorum. Yemek istememekte de haklısınız bence. Ama eve almasına ve onun yemesini engellemeye hakkınız yok. Eve alıp o pisirecekse alabilmeli.Selam arkadaşlar,
Eşim Bulgaristan göçmeni ve ailesi domuz eti yiyor bunu da problem olarak görmüyorlar. Hep saygı duydum benim için sorun olmadı. 8 aydır Almanya’da yaşıyoruz buraya taşındık ve kızım kreşe başladı özellikle domuz eti olmayan yemek menüsü seçtim kızım için. Hem sağlıklı bir gıda olduğunu düşünmüyorum 17 aylık bir bebek için hem de büyüyünce yemek istiyorsa yesin ama ben şu anda buna izin vermiyorum. Eve de domuz eti almasına izin vermiyorum eşimin. Bugün benle dalga geçti. Almanya’ya geldin dinci oldun vs. Diye. Ya ne alakası var domuz yemek istemiyorum diye abartma dedim. Alkol de almıyorsun artık dedi. Emziriyorum dedim. Daha da abartınca kavga ettim. Tut ki dinci oldum sana ne içmiyorum içmicem de keyfimin kahyası mısın diye markette bağardım insan içinde. Ben mi çok alındım ya?? Hatalı mıyım? Domuz yemek zorunda mıyım alkol içmek artık istemiyorum içim almıyor olamaz mı yani?
Abla onu da Allah yaratmış, neden pis falan diyorsun? Doğaya faydası var ki öyle bir hayvan var.
Tavuklar da kendi diskisini yiyor, ben cok kez sahit oldum. Kriter bu olmamali bence o yuzdenhayvana değil etine demiş.
eşeğinde doğaya faydası var
her doğaya faydası olan yenilebilir olmaz ki.
kendi dışkısını yiyen bir hayvan olduğu için eti yasaktır müslümanlara.
Almanya farklı bir ülke, öncelikle lütfen sokakta, markette sinirinize hakim olun. İnanın çok net biliyorum. Bu tarz olaylar ileride orada vatandaşlık almanıza engel olabilir.
İkinci olarak eşiniz size takılmış bence. Sizin yediğiniz onun yemediği bir şey varsa bence siz de onu kullanın. Kokoreç?
Tavuklar da kendi diskisini yiyor, ben cok kez sahit oldum. Kriter bu olmamali bence o yuzden
Yukarda bildiğim kadar açıkladım dahada ayrıntısı var tabikiöyle açıklanmış benim bildiğim nedeni bu belki başka birşeyde vardır.
tavuğu bilmiyordum. neyseki hormonlu diye onu da yemiyorum yıllardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?