- Konu Sahibi KelebekAfyon
-
evet hocam Allah sizede kolaylık versin onca kalabalık arasında hergün...sizde risk altındasınız.yazdıklarınız çok bilinçlendirici.çok teşekkürler.Ben de öğretmenim, gerçekten toplu yerlerde insanları tedirgin ediyor epey. çocukları sürekli elinizi yıkayın diye uyarıyoruz. aşı konusunda herkes çok karamsar yan etkileri açıklanmadığı ve bilinmediği için. ilk defa karşılaşılan bi virüs ve bu durumda resmen kobay olmuş olacağız uygulanırsa. onun dışında domuz gribini engellemek için d vitamini almak gerekiyormuş bağışıklık sisteminin güçlenmesi için. eczaneden mg ı yüksek bir d vitamini alarak kullanılması tavsiye ediliyor.aşı yaptırmadan çözüm bulmak isteyen arkadaşlarıma ben de tavsiye ediyorum. özellikle çocuğu olanlar günlük d vitamini takviyesiyle çocugunuzun bağışıklık sistemini güçlendirebilirler.
katılıyorum canım sana walla 10 gündür sosyal bir ortama girdiğimde arkadaşlar tam öpüp sarılmak için hamle yaptığında "ben öpüşmüyorum gripten ötürü "diyorum.ama insanlar ilk etapta çok bozuluyorlar.sonra yarım saat açıklama yapıyorumtürkiyede yayılması an meselesi bence...
çünkü halkımız da çok duyarsız, yeğenimin okulunda herkes hapşu hupşu gidiyor
çocuğunu doktora götüren sayısı bile çok az, grip deyip geçiyorlar
allah vere de yayılmasa fazla :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?