Don çalmış biriyle konuşur/arkadaş olur musunuz

Ben gülerdim. Komik yani, ergenken yapmış bitmiş gitmiş, vay basıma gelenler 3 cocugumlan ortada kalaydım da duymayaydım tepkisine ne gerek var?

Hahaha safliga bak. Baba nerden bilecekse kızının donu olduğunu

Bilmelerine gerek yok. Köy yerinde erkek desin şunun donu, onun donu kabul edilir. Hele ki üyenin bahsettiği eski zamanlar kadının tek değeri gotundeki donu.

ben evde madam moss a101 sosyete pazarı pijama ve ev kıyafetleri ve donları dışardaysa guess armani kıyafet giyen tuhaf bir insanım sen bana bakma giy güzel güzel
Estağfurullah tuhaflık ne demek, genelimiz öyle ki. Evde rahatlık arıyoruz. Ama evde de olsa donum güzel olmalı.

Bir kızın donunu nasıl çalmış? nereden Çalmış ve neden çalmış?
Size nasıl anlattı ya da kim anlattı??
Cordisim oyle konu sahibi kimin ne sirlari vardir deyince bende don caldim demis sanki itiraf etmek icin bekler gibi . Kimin donu ve nasil caldi orasi hala sır

15yasinda ergen aklıyla yapmış bir şey. Muhtemelen beyninin değişmeye başladığı zamanlar. Yanlış mı evet, pişman olmuş ve atmış. Tiksinmezdim yada sapık demezdim. şimdi dişi sinek görünce aaaa dişi diye gevrek gevrek gülmüyorsa sorun yok.

"Hay aklına beynine tükürem senin gibi ergenin " derler adama

15 yaşında ergenlik diyelim idda olabilir merak olabilir önemli olan sonrasında devam ettirip ettirmediği .

Yahu 15 yaşında bir ergenin yaptığı bu saçma şeye güler geçerim sadece. Size samimiyetiniz olmadan anlatması sapkınca, salyalar saçarak vs değilse sadece patavatsız bir adam ifadesi uyandırır bende

Sonuçta harika bir duyguydu, halen kokluyorum dememiş. Çok salakça ve ergen saçmalığı diye anlatmış

Nereden bulduğunu soran arkadaşlar, çamaşır ipinden alıp kaçmıştır filan işte. Malum iç çamaşırları da balkona bahçeye asanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…