- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Ben gülerdim. Komik yani, ergenken yapmış bitmiş gitmiş, vay basıma gelenler 3 cocugumlan ortada kalaydım da duymayaydım tepkisine ne gerek var?Ortamda şeyden bahsediyorduk
Ben dedim ki ne çok insan gizli saklı şey çalıyormuş öyle haberimiz yokmuş şaşırdım dedim
Ben de don çalmıştım diye anlattı
İnsan utanır söylemeye ama güleceğimizi sandı herhalde
Bacanak iliskisine döndü artık bizimki. Hayatında baska kadınlar var ama inceden inceden takipte beni. İçip içip yazmasından anlıyorum. Dikkatli olmanız dileğiyleİnşallah artık sizi rahatsız etmiyordur
Üzüldüm yaşadıklarınıza
Aynı aeyi düşündümNasıl çalmış ? Bu önemli bir detay
Gören birileri var Ceycey.aynen kim görüyor ki.donu en ucuzundan alacaksın asıl onun üstüne giydiğin pantolon etek tayt vs ona paraları bayılacaksın
Hahaha safliga bak. Baba nerden bilecekse kızının donu olduğunuhahahahhaah konuya bak aklıma yıllar önceki olay geldi
üniversitede öğrenciyken yurttaki oda arkadaşımdan sevgilisi donunu istiyo onla uyucakmış fanteziye bak
bizim salak veriyo çocuğa donunu sonra ayrılıyolar kızın uykuları kaçıyo ya babama söylerde al bak bu senin kızının donu diye bizim eve giderse diye hahahahahhaha
kızın kaygı bozukluğuna mı güleyim çocuğun fantezinin ucuzluğuna mı bilemedim
Bilmelerine gerek yok. Köy yerinde erkek desin şunun donu, onun donu kabul edilir. Hele ki üyenin bahsettiği eski zamanlar kadının tek değeri gotundeki donu.İyi de kim nereden bilmiş o don kızın donu?
Sonuçta köyde herkes aynı pazardan alıyordur donları. Ki yani farklı bile olsa babası ,abisi, köylüsü ne bilecek ki bizim kizin donu, adını mi işlemiş???
Konu sahibi , adam bosbogaz biri diye konuşmayabilirsin, en doğal hakkin. Ama yasi daha 15ken abazaligindan yaptığı bir şey. Koca adam olmus yani, artık gülüp geçecek bir anı olmustir onun için. Böyle seyler yaygın olmasa kadınlar birkaç yüz liraya internette kullanılmış çorap çamaşır satar miydi??
ben evde madam moss a101 sosyete pazarı pijama ve ev kıyafetleri ve donları dışardaysa guess armani kıyafet giyen tuhaf bir insanım sen bana bakma giy güzel güzelGören birileri var Ceycey.
Bir de ben severim içime güzel giyinmeyi.
Estağfurullah tuhaflık ne demek, genelimiz öyle ki. Evde rahatlık arıyoruz. Ama evde de olsa donum güzel olmalı.ben evde madam moss a101 sosyete pazarı pijama ve ev kıyafetleri ve donları dışardaysa guess armani kıyafet giyen tuhaf bir insanım sen bana bakma giy güzel güzel
Cordisim oyle konu sahibi kimin ne sirlari vardir deyince bende don caldim demisBir kızın donunu nasıl çalmış? nereden Çalmış ve neden çalmış?
Size nasıl anlattı ya da kim anlattı??
öyle deme evde beni görsen para verirsin acıyıp.Estağfurullah tuhaflık ne demek, genelimiz öyle ki. Evde rahatlık arıyoruz. Ama evde de olsa donum güzel olmalı.
Hormonlarının esiri olmuş diyorsun ki 15 acaba o zaman sağlıklı düşünebiliyor muydu abazaliktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?