- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
Manyak bu ama gerçekten manyakBenim konum var… ama özet geçeyim başımdan geçeni. Son üniversitemde çocuğun biriyle tanışmıştık. Defile sonrası kendisiyle buluştuk ettik içelim dedik. Bu durdu duraksadı. Parfümün dedi… bu parfüm o parfüm dedi ben afalladım ne olduğunu anlayamadım. Sonra kalktı dolabından 11 yıl önceki ilk aşık olduğu kızın parfüm şişesini çıkarmıştı bana. Ben şok olmuştum. Parfüm şu an zaten pek bulunan bir parfüm değil ama ben çok sevdiğimden özel günlerde kullanıyordum. Adam 11 yıl önceki sevgilisinin parfüm şişesini saklıyormus, kızla aynı parfümü kullanmışız. Denk gelmesi biraz zordu. O an bana bakışı falan beni korkutmustu.
Şiddetli bi kavga etmistik kendisiyle tırnaklarım yere düstü tırnaklarımı alıp atacam almaa diye bağırıyor saklıyor deli midir nedir. Kafamdaki yazmayı çekiyor neden alıyosun dedim sanane diyo. Sonuç? Sabah ellerim mosmor yüzüm kıpkırmızı bacaklarımda yumruk izleri.
Yazmada eski sevgilisininmiş bana vermistiVar böyle deliler. Parfümümü ona vermistim 1 ay önce fotoğrafını çekmiş atmış bana bak saklıyorum diye. You’u canlı kanlı yaşamış biri olarak söylüyorum korkunc.
Millet ilk bakışta “bununla evlenecem” der ben “nasıl bi ruh hastası çıkacak acaba” diye düsünürümManyak bu ama gerçekten manyak
Ben de Müge gibi bin tane soru sordum.Cordisim oyle konu sahibi kimin ne sirlari vardir deyince bende don caldim demissanki itiraf etmek icin bekler gibi . Kimin donu ve nasil caldi orasi hala sır
Ağzım açık okudum visenBenim konum var… ama özet geçeyim başımdan geçeni. Son üniversitemde çocuğun biriyle tanışmıştık. Defile sonrası kendisiyle buluştuk ettik içelim dedik. Bu durdu duraksadı. Parfümün dedi… bu parfüm o parfüm dedi ben afalladım ne olduğunu anlayamadım. Sonra kalktı dolabından 11 yıl önceki ilk aşık olduğu kızın parfüm şişesini çıkarmıştı bana. Ben şok olmuştum. Parfüm şu an zaten pek bulunan bir parfüm değil ama ben çok sevdiğimden özel günlerde kullanıyordum. Adam 11 yıl önceki sevgilisinin parfüm şişesini saklıyormus, kızla aynı parfümü kullanmışız. Denk gelmesi biraz zordu. O an bana bakışı falan beni korkutmustu.
Şiddetli bi kavga etmistik kendisiyle tırnaklarım yere düstü tırnaklarımı alıp atacam almaa diye bağırıyor saklıyor deli midir nedir. Kafamdaki yazmayı çekiyor neden alıyosun dedim sanane diyo. Sonuç? Sabah ellerim mosmor yüzüm kıpkırmızı bacaklarımda yumruk izleri.
Yazmada eski sevgilisininmiş bana vermistiVar böyle deliler. Parfümümü ona vermistim 1 ay önce fotoğrafını çekmiş atmış bana bak saklıyorum diye. You’u canlı kanlı yaşamış biri olarak söylüyorum korkunc.
Bende nickimi hala düzgün yazmadıgın icin üzülerek okudumAğzım açık okudum visen
Donun sahibini bulsaydik iyiydiBen de Müge gibi bin tane soru sordum.
Bir insan çocuk bile olsa niye bir başkasının donunu çalar , hadi hırsız başka birşeyi çalsın don ne alakaDiyelim ki biri size böyle bir şey açıklıyor
15 yaşındayken bir kızın donunu çalmış
Ne dersiniz veya yaparsınız
Bu insanla konuşur veya arkadaş olur musunuz?
Ben ağır tepki verdim, tiksindim ve biraz da tırstım
Yaa çok öncedendi, ergendim, salaktım o zamanlar çocukluk falan, zaten attım hemen pişman oldum dedi de 15 yaş çocukluk mu artık
Bence çok iğrenç
Abartmıyorum değil mi?
Böyle çıkmıyor mu sapıklar ortaya
Bir daha konuşmadım inş etrafımızda böyle sapıklıklar yapmıyordur
Başımıza bi iş gelmez
Ek: Erkek bu kişi ve bir kızdan çalmış dükkandan falan da değil
Sinema dizi sektörü ergenleri çok etkiliyor.Bir insan çocuk bile olsa niye bir başkasının donunu çalar , hadi hırsız başka birşeyi çalsın don ne alaka
AnammmmDiyelim ki biri size böyle bir şey açıklıyor
Yaa çok öncedendi, ergendim, salaktım o zamanlar çocukluk falan, zaten attım hemen pişman oldum dedi de 15 yaş çocukluk mu artık
Bence çok iğrenç
Abartmıyorum değil mi?
Başımıza bi iş gelmez
Donun içinde boğulsunDiyelim ki biri size böyle bir şey açıklıyor
Bence çok iğrenç
Abartmıyorum değil mi?
Başımıza bi iş gelmez
Ya ona da cok yuklendik, ne oldu adamin donlari, hic takip edemiyoruz artikŞükürler olsun rabbıma, bu ayın da donlu konusu geldi.
Kocasının donunu 49549857 kere inceleyip 398473 konu açan abladan sonra yeni bir soluk, bir devrim.
Bayılıyorum ya don konularına, ohh.
Bİz hiç ergen olmamışız bunları görünce kendimden tiksiniyorumSinema dizi sektörü ergenleri çok etkiliyor.
Pazenden dik, pacali tavuk gibi nefiskendim dikeceğim ben de hıhhhhh
Bence sen normal.tepki verseydin pişmanım demezdi
Bildiğin sapık bu
Büyük ihtimalle bir evin balkonundan çalmıştır. Ama bu bildiğin sapıklık. Attım falan dediyse de yalandır. Dona neler yaptı Allah bilir. İnsan ergen olur elbette biz de ergen olduk ama kimsenin donunu baksırını çalmadık Allah'a şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?