Don çalmış biriyle konuşur/arkadaş olur musunuz

Manyak bu ama gerçekten manyak

The Fall dizisini hatırlattı bana orda da, adam kadınların evine gizlice girip don sütyen çalıyordu, sonra da seri katile bağlıyordu.

Ağzım açık okudum visen

Bir insan çocuk bile olsa niye bir başkasının donunu çalar , hadi hırsız başka birşeyi çalsın don ne alaka

Anammmm
Don temizmiymis yoksa pis mi
Ben olsam uzak dururdum.

Vala bu sektore mi girsek ki orange is the new blackteki gibi. Kadinlar kulubu olarak hatta. Kullanilmis donlari yollasak admine o da satsa acayip para döner var ya. Kazen bi düşünün derim.

Bunu sana niye söylüyor ki ya hadi yemiş bi hurma

Donun içinde boğulsun

Büyük ihtimalle bir evin balkonundan çalmıştır. Ama bu bildiğin sapıklık. Attım falan dediyse de yalandır. Dona neler yaptı Allah bilir. İnsan ergen olur elbette biz de ergen olduk ama kimsenin donunu baksırını çalmadık Allah'a şükür.

Şükürler olsun rabbıma, bu ayın da donlu konusu geldi.
Kocasının donunu 49549857 kere inceleyip 398473 konu açan abladan sonra yeni bir soluk, bir devrim.
Bayılıyorum ya don konularına, ohh.
Ya ona da cok yuklendik, ne oldu adamin donlari, hic takip edemiyoruz artik

Ben de ona şaşırıyorum normal bulanlar için. Başkasının bir şeyini çalmak yanlış diye öğretildi sonuçta bize, bırak donu silgi vs falan bile çalmadık sonuçta ki don yani özel bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…