- 10 Nisan 2014
- 43.726
- 116.253
- 798
puha ha ha gözümde Adile Naşit canlandı.Öyle donları vardı filmlerinde.Nurlarda yatsınPazenden dik, pacali tavuk gibi nefis
Onu ben de duydum böyle şeyler yapan çiftler varmış ama beni rahatsız eden burada kızın rızası olmadan "çalmış" olması
Yoksa beni de ilgilendirmezdi kimsenin özel hayatı
+1hepsini okuyamıycam şimdi hemen öğrenmem gerek don giyilmişmiymiş
hepsini okuyamıycam şimdi hemen öğrenmem gerek don giyilmişmiymiş
üniversitede bizim yurtta da iç çamaşırı sütyen vs çalınırdı kurutma odasından.ama çalanlar da dişiydi anacığımmmm+1
Birde donu nerden çalmış ? Bende bunu merak ediyorum
üniversitede bizim yurtta da iç çamaşırı sütyen vs çalınırdı kurutma odasından.ama çalanlar da dişiydi anacığımmmm
Ay baskasinin donunu da calip giyene de pes yaniüniversitede bizim yurtta da iç çamaşırı sütyen vs çalınırdı kurutma odasından.ama çalanlar da dişiydi anacığımmmm
Hahah bizde de vardı o tiplerdenüniversitede bizim yurtta da iç çamaşırı sütyen vs çalınırdı kurutma odasından.ama çalanlar da dişiydi anacığımmmm
biz de anlam verememiştik.sonunda çareyi oda da kurutmakta bulduk.ama bu seferde donuyorduk çamaşır neminden.az çekmemişiz yahuu biz deAy baskasinin donunu da calip giyene de pes yani
Tabiki donda isim yazmiyor.... kizin donunu güya altindan aldim buraya astim diye köy meydaninda laf etmiş buda ortaligi karistirmaya yetmişİyi de kim nereden bilmiş o don kızın donu?
Sonuçta köyde herkes aynı pazardan alıyordur donları. Ki yani farklı bile olsa babası ,abisi, köylüsü ne bilecek ki bizim kizin donu, adını mi işlemiş???
Viktoryas sikrıttır belkiAy baskasinin donunu da calip giyene de pes yani
Yok temizmiş ama bir kızınmış yani
Yurt dışında çok yaygın bu fantazi amaçlı don çalmatr de de varmış muptelalari demek
hepsi de hrsızlık ayol.bari adın hırsıza çıkmışken para edecek bir şeyler çal da hapiste bari rezil olma don hırsızı diyeYurt dışında çok yaygın bu fantazi amaçlı don çalmatr de de varmış muptelalari demek
Viktoryas sikrıttır belki
Pray ne ki bilmiyorum benay onu deme pray geliyor aklıma
Haa bilmemem doğalmış o zamaneski bir üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?