donbulun diyet günlüğü

bugün leslie yi yaptım ve normal sporumuda yaptım 17500 adımı geçtim.perişan oldum ama bukadarda sporu abartmamak lazım.

bugün bira halsiz kalınca bir vitamin içtim.iştahımı açıldı.şuanda firenlemekle meşgulüm.vitamin gerçektende iştah açıyor.

moralim nerdeyse sıfırda bugün üyesi olduğum 14 cuma gurubunda bildirim günü.ben geçen hafta 76.1 deydim.dün tartıya çıktım 80 kiloyu gösterdi.moral sıfır tabi.birde diyete uydum günde 2 saat sporumuda yaptım.bukadar abartılı kilo görünce insan pes dip başlarım diyetine demek istiyor.ama yine bırakmadım

bugün heleşükür gelenin büyük kısmı gitmiş.76.9 kadar indim.herneyse birde düşünün dün öğle yediğim yemekle duruyorum.ne meyve ne süt.bu diyete vücut alıştı desem diyet deyil artık sağlıklı beslenme diyorum.1500 cali hiç geçmedim.ama işte sonuç

şimdi kiloya savaş açtım.aylardır aldığım yol bir arpaboyunu geçmedi.herzaman yaşadığımı yaşadım.bundan 10 sene önce nerdeyse 25 kiloyu vermiştim.ozaman tıkır tıkır kilo gidiyordu.hergün tartıda daha aşağı bir rakam görüyordum.ve 55 kadar düştüm.sonra kilo epey geri gelmedi taki sakinleştirici kulanana kadar.ondan sonra tekrara kortizon tekrara kortizon derken ben 80 lerde dolaşır oldum.

80 kilodan 75 düşmek 1 senemi aldı.75 den 70 düşmekte 1 senemi aldı.bu arada dukan yaptım bıraktım tekrar çıktım 82.5 şe.yani rekor yaptım.şimdide düzenli spor ve beslenme uyguladığım halde sağlıklı bir insan gibi her hafta tartıda eksi göremiyorum.aylarca diyet ve spor yapıp yine başlangıç kiloma yakın bir kiloyu görünce insan yıkılıyor

sporumu yaprım.12000 adıma yaklaşık adımımı atım.dünden beride vücudumdaki 4 kiloya yakın ödemide atım.dile kolay 4 kilo.ama çok şükür giti.

sabah 1 portakal yedim öğle 1 ayva 4-5 kaşık bakla yedim.şimdide esmer pirinçten pilavım pişiyor.4 gün diyetine başlamaya karar verdim.benim diyetimden farkı ekmek diyet bisküvi zeytin peynir yok.onun yerine esmer pirinç koymuş beli ölçüde ve baklagilerden tüketiyorsun.benim diyetimden çok farkı yok sabah peynir zeytin ve yumurtadan gevrekten sıkıldım.1 ayda sabahları meyve yiyeyim.

bir hafta sonra bakalım nekadar değişiklik olacak.bu hafta bu ödemden dolayı 14 cuma yarışma gurubunda kilo değişimi bildiremedim.gelecek haftaya abartılı bir düşüş görünmesini istemedim.

bugün 4 gün diyetine başladım salıgünü başlayacaktım pazartesiye aldım sonrada bugüne.diyetisyenin diyetinden çok farkı yok aslında.sadece kahvaltıda farklılık var kahvaltıyı salata yada meyveyle yapma şansın var.diğerleri aynı ekmek yok makarna ve bulgur pilavı yok bunun yerine 1-1,5 subardağı arasında esmer pirinç pilavı veriyor.1 subardağıda zaten 3 yemek kaşığı kadar.diyetisyende bana 3 kaşık verdi.meyvede 2 porsiyonla 4 porsiyon arasında değişiyor.diyet bisküvi yerinede 1tatlı kaşığı şakaerle kahve içebiliyorsun 2 kere.belki bu 2-3 değişiklik beni iyi yönde etkiliye bilir

bu hafta zordu.okadar diyet ve sporla yinede vücudun ödem toplaması kilo verdiğimi görememem biraz üzdüysede kendimi toparladım.5 kilo vermek için 1 sene çabaladım ama 10 kilo almak sadece 6 ayımı aldı

zor zamanlarda çabuk pes ederim hemde çok çabuk.hemen yine yemek tabağının içine düşerim.ama bu sefer başka pes etmedim.hemde ayda 2-3 kere yaşamama rağmen hiç pes etmedim.1-2 ay ancak diyet yapabiliyordum ancak 3 ayı geçirdim.spordada 2.5 ayı geride bıraktım ve hale pes etmedim

yeni bir madenin adını dün öğrendim vücudumuzun üretiği bir made.yağasidini enerjiye çeviriyor.kısaca yağ yakıp kas artıran bir made profesyonel sporcular bunun fazlasını kas yapmak için kulanıyormuş.bugün aile hekimine danıştım.3.5 ayda 6 kilo kaybetim daha çok kilo vermem gerekmiyormu bende bir sorunmu var dedim.doktor.spor yaptığımıda bliyor.günde 2 saat aktif spor yapıyorum.doktor kas oranımın artığını bu yüzden az kilo vermiş gibi göründüğümü özünde yağdan 6 kilodan fazla gitiğini ama sporun etkisiyle kasımın artığını söyledi.misal 8 kilo yağdan gidip 2 kilo kasım artıysa işte alsana 6 kilonun sebebi.ancak sabırlı olmalıymışım.hatta kas oranımdaki artış yağdaki azalmadan daha fazla olabilir ve suni bir kilo artışı varmış gibi görüne bilirmiş.yada verdiğim yağ ile artırdığım kas oranı aynı olursa kilo vermem bir süre durabilirmiş.ancak eninde sonunda yavaş yavaş vücut düzene oturacak ve bendeki kas miktarı artığı için olduğundan daha hızlı kilo verebilirmişim.spor yapmadan aç kalarak sadece metebolizmamaın içine edermişim.bu işte sabırlı olmak ve davranış geliştirmek çok önemliymiş.bana 10 sene sonra hala bu şekilde dengeli beslenip sporumu yaparsam asıl o zaman kazanmış olacakmışım.

şimdi bukadar sporla ve diyetle neden kilo gitmiyor diye üzülmüyorum.yağdan çok kaybediyorum.ancak vücudumun ihtiyacı olan kası kazandığım için toplamda az kilo gitmiş gibi duruyor.aslında 12 gün içinde belim 2 cm basenim 4 cm inceldi.ve doğru dürüst bir kilo kaybım yok

ilk spor yaprığım günlerde hiç kas hareketi hisetmezdim.yani o spor anında kasların kasılıp gevşeme hareketi yoktu.şimdi bir haftadır kasılıp gevşeme hareketini net hisediyorum.buda beni çok mutlu ediyor.aslında karnımı çalıştırdığını sandığım alet sırtımı çalıştırıyormuş.çünkü hareket etikçe sırt kaslarımın kasılıp gevşemesini hisediuorum.çok mutlu oldum

daha yeşiliğim sebzem ve yumurtam var ama benim canım istemiyor.bugün nedense iştahım yok.belki açıkırım.akşama yerim yumurtamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…