donbulun diyet günlüğü

sporun faydası var bel kenarlarım boşaldı ama kas artınca karnımı öne doğru hafif iti göbek gibi deyilde hanım göbeği tatlısı gibi küçük bir kabarıklık oluştu.bu elbete yağ alta kaslar artıkça o yağı yakacak platesle karın egzersizini artırdım.yaklaşık 400 mekik çekmeye çalışıyorum.4-5 farklı hareketle değişim mekikler çekiyorum.gerçekten karnımın çatlayacağını hisediyorum müthiş yanıyor ve canım acıyor.buda kasların çalışması demek.

birde şu bağırsaklarım çözüme girse yine 2.5 kiloya yakın karnım topladı.artık gerginlik hatsafhada.bukadar olmuyordu arada kendiliğinden gidiyordu dün pekmez tahinin hatrına azıcık başlangıcı oldu bugün umarım biraz rahatlarım ilaç kulanmak istemiyorum.ama kabızlık sututulmasınada sebep oluyor.bağırsak katılaşınca vücut suda göndermiyor.atması gereken suda bünyede oluyor.hem karın hemde bünye gerilip duruyor

şaşılacak birşey ama kabızlığımı çözdüğüm zaman 4 kilo farketiğimi biliyorum.inanın bu abartı deyil.çünkü kabızlık çözüldümü suda gidiyor ve o su atılım esnesında 1 gün su isteğim olmuyor.vücut biriktirip kulanamadığı suyu ogün kulanıyor.şimdi kiloluyken bu miktar artıyor 60 lara düştüğümde maxsimum 2 kilo oluyor.şimdi diyet yaparken bu adamın moralini bozuyor.çünkü gr gr zayıflamaya çalışırken birden tartıda 2 ay önceki kilonu görüyorsun başlarım diyetine diyor ve bırakıyorsun.bunca ay yemedim spor yaptım ama hala 2 ay önceki kilomu görüyorum diyorsun.ama busefer pes etmedim.

geçen hafta salı günü doktorda 75,5 gördüm ama birgün önce akşam ne ğöreyim tartıda 80.2 delirmemek elde deyil.günde 700 calik spor yapıp 1200 calik yemeği geçmeyen 1 lokma kaçamak yapsa hemen hesaplayıp onu telafi edecek şeyler yiyerek 3.5-4 aya yakın bir süreyi geçiren ben nerdeyse 4 ay önceki kilomdan sadece 2.3 gr aşağı duruyorum.okadar çabam emeğim diyetim nerde diyorsun.pes etme noktasına geliyorsun.pek çok diyete aynısını yaşadım 5 kilo gidiyor 4 kilo geri geliyor.yemediğim ve sporda yaptığım halde.bunu defalarca yaşayınca bunun benim kadarim olduğunu anladım.şimdi diyetimi yapıyorum.ve haftada 1 gün bağırsak ilacımı kulanıp kaç gr verdiğimi görüyorum.böylece 7 kiloya yakın kilo verdiğimi gördüm.önce sadece ayda 1 doktora gitmrden önce bağırsak ilacıomı kulanıyordum şimdi 14 gurupta olduğum içü,n haftada 1 gün bildirim yaptığımızdan mecburen haftada 1 ilaç kulanmaya başladım.aradada böyle pekmez tahin gibi yağlı şeyi 1 kaşık sabahlşarı kulanıyorum o biraz karnımı rahatlatıyor.neyse böyle böyle belki düzene girer bir ara girmişti.

bugün sabah pekmez tahinden 1 yemek kaşığı yedim.kendi yaptığım lavaştan 50 gr kadar yedim.arada meyvemi yiyemedim.çarşıya inip geldim.arabayla gitmeme rağmen çarşı içindeki yürümem 4500 adım olmuş.birde geç kalmamak için depar atım.çocuklar kapıda kalacaklar diye4 işimi koşturarak haletim.o ne hızdı.pır bir oraya pır bir buraya yürüyüşte bile bukadar hız yapmıyorum.

öğle evde 60 gr kadar tambuğday ekmeğimle 60 gr kadar tavuk köfte yedim.salata falan yemedim.bi,raz sonra spora gideceğim bu yüzden temizlik öğleden sonraya kaldı.temizlikte rutin işi hergün yapıyorsun.

buğün 935 kalik spor yapmışım.eger o sitenin hesabı doğruysa tabi.1 saat 45 dk yürüdüm 45 dk jok atım 15 dk ağırlık kaldırdım 30 dk ağır plates yaptım.yürüyüşü hafif tenpo olarak koşuyuda hafiftenpo olarak aldım ağırlıkları aletlerle kaldırıyorum ama en düşüğü5 kilo 5 ile 36 kilo arası değişiyor.aletin zorluk derecesine göre ağırlığı ayarlıyorum.daha ağır kaldırırım ama busefer aşırı kas olur.ben erkek kası deyil bayan kası istiyorum.bu yüzden hafif ağırlığı çok tekrara yaparak kaldırıyorum.

25 gr kadar patlamış mısır yedim mısır saç dökülmesine karşı iyiymiş.bir kaç kaşıkta makarna aslında akşam yemeğinde yesem olur ama bundan sonra yemeği 6 olmadan kapatayım .2-3 gündür saat 6 yı geçede yemek yedim.

dün 2 aydır görmediğim arkadaşım benim yaşadığım şehre geldi ailecek birgece ağırladık.beni altı üstü iki aydır görmüyor ama erimişsin dedi.aslında o görmediğinden beri 4 kilo verdim ama incelme bundan daha çok vermişim gibidurmama neden olmuş yaşasın spor

reğli dönemi ve yoğun spor tatlı kırizine neden oldu sevmediğim hazır kurabiye ve yaş pastayı bile tırtıkladım.bu tırtıklama 500 calime neden oldu 2 çatal şey ve 2 kurabiyenin ederi 500 calori bir öğün yemegimi 2 çatal tatlıya terk etim

diğer yemeklerim sağlıklı tambuğday ekmeği peynir ve 1 kase mercimek çorbası.bunlarda eklenince 1000 cale yaklaştım simdi sporla birazını yakar denge sağlamaya çalışırım

buğün yediklerim ve aktivitelerim

AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Dilim (120gr) Yaş Pasta Çeşitleri (296 kcal)148 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal Sil
0.25 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal)65 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Hamur Kızartması (106 kcal)106 kcal Sil
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)54 kcal Sil
0.25 x 1 Avuç Fıstık (150 kcal)38 kcal Sil
0.25 x 1 Dilim (120gr) Yaş Pasta Çeşitleri (296 kcal)74 kcal Sil
3.00 x 1 Adet Kuru Pasta (75 kcal)225 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil
0.50 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)80 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı1133 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal Sil
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal Sil
Yakılan Kalori Toplamı300 kcal

1133 cal yemişim 300 cal yakmışım.bu hesaba öre buğün 130 gr kaybetmiş olmalıyım.ama evdeki hesap çarşıya uymuyor.burada bukadar sporla kas kütlesindeki artış yok

günaydın.bu sabah 50 gr tambuğday ekmeğinden ve 25 grköypeynirinden yağsız tost yaptım ve yedim.sonra 45 dk callen ve plates karışımı bayağı ağır sporumu yaptım.şimdi ara öğün olan elmamı yedim.öğleden sonra bayan günü jok atma imkanım var.ancak arka bacak kasım çekme yapıyor belki hafif yürüyüşle tamamlaya bilirim

spordan geberdim.canım çıktı.bugün maxsimum spor günündeydim birde regli düşünün bitmiş vaziyeteyim.nerdeyse 900 calik spor yaptım

1 saat plates
1 saat yürüyüş
45 dk hafif tenpo koşu

işte yaptıklarım.plateside hafif deyil orta zorlukta olanını yapıyorum.yani amaç yağ yakmak.bugün epey yaktım yani 100 gr yağ yakmış olmam gerekiyor

bazal metebol,zma hızının altında yedikmi insan genetiğindeki en eski gen aktif oluyormuş.kıtlık durumuna girip 400 calik beslensen bile bunun 200 calini yer 200 calini depolarmış.bunun için bazalın altına inmeyin.

bazal metebolizmanın altına düşüldümü kıtlık formuna geçildiğinin en güzel örneği geçmişte var.1945 lerde hitler pekçok yahudi insanı kamplarda açlıktan öldürmeye niyetlenmiş.bu insanlara 400-500 callik beslenme vermişler.bu rakamla bu insanların bir kaç ayda ölmeleri gerekirken bu insanlar yaşamış.insan vücudu acayipdir.bu yüzyıla kadar insanların gelmelerindeki en önemli etkenlerden biride herşeye dayanıklı olmamız yani uyum sağlıyabilmemiz.kutuplardada yaşıya biliyoruz,çöllerdede.ee işte bu genetiğe sahip bir insanın vücudu kıtlık durumunu algılarsa depolamaya gidiyor.kardeşim 96 kilodan 60 kiloya indi.1 senede.sadece yürüdü ve yemedi.yani günlük 200-300 callik beslendi.kimi günde hiç yemedi.kilo verdi ama normal yemeye geçemiyor.günlük 800 cal civarında bile almıyor ancak 5 kilosunu geri aldı.3-5 ayda 10 kilosunu geri alacak 1 sene olmadanda eski kilosuna geri dönecek.çünkü bunu daha öncede yaptı.aç yaşadı.hatta açlıktan baygınlık geçirdi.zayıfladı ama geri kilo aldı.bu ensağlıksız durum.şimdi 1 lokma yese kilo alıyor.hayatının sonuna kadar 300-400 arasında beslenmeli, 500 cıksa 100 depolayıp hemen kilo alıyor.sizce bu normalmi.deyil.ona okadar anlatım anlamıyor.bende vazgeçtim.burnunun dikine doğru hareker ediyor.ben az yiyip bırakamıyorum diyor.laf anlamayınca anlatmak boşuna.nasıl olsa dönecek o kiloya.ben abla olarak üzülüyorum.yaş geçtikçe hastalıklara neden olacak tansiyon hastalığı ve benzeri hastalıklara yakalanacak diye korkuyorum.ama en yakın bacıma yanlış yaptığını anlatamıyorum.birde ağırlık kaldırıp kaslarını güçlendirmedi kolları yarasa gibi sarktı.öyle spor yapamazmış.yapamazsa sarkar.askılı giydimi kollarının derisi sarkıyor.şimdi yeniden kilo aldığında derisi pörsüyecek.dahada genç.spor yapıp kas artırımına gitmek önemli.plates ağırlık kaldırma muhakkak yapılmalıçbenden size tavsiye.çook zayıflayıpda deri sarkıp kıyafetin altında bir top oluşturması hiç iyibir görüntü deyil.

super gidiyorsun maasallah.

gordugum kadariyl bayagi spor yapiyorsun. dur sana bir sey tavsiye edeyim.

belki biliyorsundur: insanity diye bir program var, 9 haftalik bir program.

ilk 4 hafta gunde ortalama 30 dakika
bir hafta gunde 45 dakikalik hafif bir program
son 4 hafta ise gunde ortalama 1 saatlik bir program.

ben aylardir yapiyorum, cok cok cok memnunum. benim haytimda yaptigim en iyi program. spora yeni baslayanlara onerilmiyor cunku mantik kisa zamanda cok kalori yakmak oldugu icin oldukca yorucu bir program ama sana bayagi zaman kazandirir.

dunku programina baktim 2,5 saatte 900 kalori civari yakmissin

insanity'le 1 saatte 700 civari yakabilirsin

videolari internette var, youtube da falan

ben de anlam iyorum bu tip insanlari. Einstein'in bir sozu var:

"ayni seyleri yapip farkli sonuclar beklemek ahmakliktir"

benim kuzenlerimde de var. kendilerini kisitliyorlar kisitliyorlar kilo verip hoop saldiriyorlar hamurisine tatliya. eski kilolarinin da ustune kilo aliyorlar.

kardesim 10 defa verip geri almissin, belli ki ise yaramiyor.

bence en iyi diyet surdurulebilir diyettir, onu da muhakkak sporla beraber goturmek gerek

günaydın tatlım.bende yavaş başladım.ilkay haftada 30 dk yürüyüş yaptım.daha sonra bu 45 dk çıktı sonra 1 saat.daha sonra 2 ay spor salonuna yazıldım.dışarda 30 dk yürüyüp yürüyüş bandında 15 dk yürüdüm sonra uzay yürüyüşü denen aletle bisikletle devam etim.bir süre sonra hafif ağırlık kaldırılan aletlerin 2 sini ekledim.böyle devam ederek şimdi haftanın 3 günü sabah 4 plates öğleden sonra 45 dk koşu 1 saat yürüyüş 5 dk uzay yürüyüşü 15 dk ağırlık çalışıyorum.diğet 3 gün 30 dk plates yapabilirsem yapıyorum ama muhakka 10000 adımdan fazla atmaya çalışıyorum.diyetisyenim adım sayar verdi.1 günde dinleniyorum.2 hafta dimlenmeden 7 gün spor yaptınmı aşırı yorgunluk oluyor.çünkü günde 400-850 cal arasında spor yapıyorum.o dediğin programada bakarım.teşekür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…