donbulun diyet günlüğü

soğuk su olayı bilimsel bunu formülize edip hesaplamıştım ve burada paylaşmıştım.ancak kahve ve çayı bilemicem.ilkez okudum ve duydum.kafeinin uykuyu alıp canlılık verdiğini biliyorum ancak fazladan kal yakımına etkisini bilemem

kesinlikle ççok mantıklı canım vücuda ne kadar az verirsen onunla yaşamını sürdürmeye adapte edior kendini bende bazalın altına düşmem artık yemeyerek değil de sporla zayıflamak hem saha sağlıklı hem de görüntü olarak çok daha güzel her yerim sarksa napim ki öyle zayıf olmayı taş olmalı taş oda sporla olacak inşallah

kafein ve tein nabzi yukseltip kan basincini arttirdigi icin metabolizmayi hizlandirir (tabi ki bir kac saat boyunca, butun gun degil). Onun icin bircok selutit kreminin icinde kafein vardir.

tabiya taş olmayıp yarasa gibi deriler sarksa ne olacak.kıyafetin altında top gibi toplansa ne olacak.tabiki spora devam

kafein ve tein nabzi yukseltip kan basincini arttirdigi icin metabolizmayi hizlandirir (tabi ki bir kac saat boyunca, butun gun degil). Onun icin bircok selutit kreminin icinde kafein vardir.

selülit için doğru kremlerinde kulanılıyor ama hariciolarak kulanımda bu geçerl.kafeyini içerek alırsak selüliti artırıyor.ayrıca kafeyin kalp hızını artırdığınıda biliyorum.ancak 150 kalden bahsedince şaşırdım.

günaydın.bugünlerde yavaş yavaş ödem atıp 2 hafta önce gördüğüm 75.5 yaklaştım.birde bağırsaklarım çalışıp yapması gerekeni yapsa 75.5 şin aşağısına düşeceğimi biliyorum.bakalım hala durmaya devam ederse ilaç kulanacağım.çünkü gurultu var faliyet yok.

bugün
4 dilim tambuğday ekmeği
25 gr peynir
2 domates
5 kaşık etli kurufasulye
100 gr pilav
100 gr yoğurt
meyve
ve henüz ne yapacağıma karar veremediğim sebze yemeği

spor olarak

1 saat callen
koşu bandında 8 ayarında 45 dk koşu
15 dk ağırlık
1 saat yürüyüş

bir aksilik olmasa bunları yapacağım

şimdi callenle başlayıp kahvaltımı edeceğim.sonrada rutin ev işlerini yapıp spor salonuna giderim.

bugün 74.4 gördüm çok sevindim.ilaçla sindirimi çalıştıramda sonunda rahatladım.neyse vücut su toplayacak ancak eni sonu inecek.böyle böyle zayıflıyacağım.Allah izin verirse ulaşacağım 65 kiloya.ayda 2 kilodan ağustosa kadar zamanı var.tek dileğim pes etmemek.pes edipte sporu falan terkedip tekrar eski hale dönmek.

dün 1250 calik spor yaptım.bugün yarısı 650 cal yaptım.3 gün yoğun tenpo 3 gün yavaş birğün mola.böyle böyle devam edeceğim

başkası benim kadar spor yapsa ve diyetine uysa çokdaha fazla kilo veriri.ancak benim direncim var bu direncin kırılması aylar hata sene alabilir.ancak kırmayı başaramasam yaptığım diyet boşa gidecek.

buayın 20 sinde 4.5 aydır diyet yapmış ve 4 aydırda spor yapmış olacağım.spor salonundada 2 ayımı geride bırakmış olacağım.herhalde pes etme zamanını geçtim galiba.bu süre içinde yememem gereken şeylerde yedim sadece bazal hızımı geçmemeye çalıştım.

dün tartıda 74.4 görünce çok mutlu oldum.vücut bundan sonra tekrar su tutsada artık 76 yı geçmez.sindirim sisitemim yavaş çalıştığı için birikim yapıyor ve hep üzerimde fazladan 1-3 kilo arası kilo oluyor.

sabah 60 gr kepek ekmeği,25 gr beyaz peynir,1 domatesle kahvaltımı yaptım.öğle yemeğini biraz erken yedim.dışarda olunca ara öğün meyvemi yiyemeyince acıktım.biraz önce 1 biber 1 patlıcan dolması ve 100 gr yoğurt yedim.dolmaların 2 si 200 gr civarındaydı.aslında 1 porsiyon zeytinyağlı yemek oluyor.1 porsiyonu 200 mü 250 mi bilemiyorum.heryer farklı bir ağırlık vermiş.neyse gr olarak ağırlığını hesaplayan diyet arkadaşım sitesinde hesabımı tutuyorum.kolay oluyor.böylece bazal hızımı geçmeden devam edebiliyorum.kendime diyet listesi yapıyorum ve ogün onları tüketerek sınırımı aşmıyorum.

pazartesiden itibaren vücut çalışmaya başlıcam.bayanların yaptığı ölçüde.azıcık daha sıkıştırayım.aletlerde çalışıyordum ancak hoca o aletlerin yardımcı kas guruplarını çalıştırdığını söyledi.şimdi alt kas gurubunu platesle çalıştırıyorum.yardımcı kas guruplarını aletlerle çalışıyorum.bacak kasını ve kalp kasını koşuyla güçlendiriyorum.burda sadece ana kas gurubunu çalıştırmayı az yapmışım şimdi artık birazda gerçek kasları çalıştırayım

bugün dinlenme günüm ancak oğlumu spora götüreceğim 1 saat beklerken bende yürürüm.gidiş bekleme ve dönüş yürüyüşü yinede 1.5 saat olacak.

yürüyüş az olacak ancak dün başım döndü.tabi bunun diyet ve sporla alakası yok.bütün sebeb arada kum dökmeme.ozamanı hisediyorum.öyle dayanılmaz bir ağrı olmuyor.ancak azcık böbreklerim ağrır ve başım döner.artık alıştım.6 sene önce atığım kum iltihap yapmış ve beni 3 gün hastanede yatırmıştı.doğumda bile hastanede yatmayan ben böbrekten dolayı yatmıştım.kjader.şimdi az az gelip gidiyor.spor yapıp hoplayıp zıplayınca kum durmuyor.aslında biriken kum deyilde halk arasında kum denmiş.

pazartesi badi yapmaya başlıcam.yani vücut.bakalım gençlik spordaki hoca nekadar yapmamı sağlıyacak.neyse belkide benim yaptığımın aynısı olabilir.çünkü koşacaksın dedi.zaten koşuyorum.bakalım

bugün 7 dilim buğday ekmeği menemen peynir portakal yedim akşama ne yerim bilmem.azıcıkta gülaç yapmıştım ondan yedim.2-3 çatal.hepsini ekleyince 900 cal falan oldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…