donbulun diyet günlüğü

bugün sabah 30 dk yaptığım platesin ardından öğleden sonra 2 saate yakın yürüyüş beni yordu.platesin kas ağrıları çok fena masaj kemeriyle basenlerime masaj yaptım.kalça kısmını bayağı zorlamışım karın kısmınıda öyle.ağrılara bakılırsa iyi çalışmışım.bugün 1400 cal civarında yedim ve 600 cale yakın spor yaptım.iyi bir gündü

ağrıdan ve yorgunluktan bugün yatığım yeri beğenirim gibime geliyor.yarın bayanlar günü spor salonuna girebilirim.karma günde çok kalabalık oluyor ve salon ağır kokuyor bu yüzden dışarda yapmak daha güzel.açık hava iyi geliyor

yürümekten topuklarım ağrımış.yokuş tırmandım ve yürüyüş alanındaki düz yolu deyil topraktan olan ve inişli çıkışlı yoluda kulandım tireking mi diyorlar tireçing mi diyorlar ahanda ondan yapmış oldum.

spor olarak yüklenince cal alımını 1400 çıkarmakta normal oluyor.aslında 1500 lük yemli ve 300 cal artırmalıyım.neyse aslında hesap tutmuyor yağdan 2 kilo kaybedip kastan 1 kilo kazanınca 2-1=1 kilokaybetmiş görünüyorsun ama 2 kilo yağ gidiyor.ne etcen direnecen bırakmicen

5-7 ay arası 65 düşeceğim.buda temmuz-eylül ayları arası yapıyor.nerdeyse 10 aylık bir diyet süresi birde o kiloya inip onu korumam gerek.neyse inelimde koruma günleri gelince onu ozaman düşünürüm

ama busefer diyetle aktif sporu beraber yapınca harikalar yaratacağıma inanıyorum.diyet süreminde üçte birini bitirdim.buda çok başarı.en uzun diyetim 2 ay oldu.2 aylık barajı kırdım.aç kalarak zayıflaya bilirim.açlık toleransım çok artı.ama istediğim kiloya indiğimde ne olacak vücut iyice yavaşlamış olacak buda sakıncalı.yavaş olsun ama giden yağ olsun diyorum

dün sporda tavan yaptım.40 dk koştum,30 dk pilates 20 dk ağırlık 1 saate yakında yürümek.ama karbonhidrat ihtiyacım artı.evde katmet yedim.ama kaloriö sınırımı aşmadan.bugünde biraz un helvası yedim.bana ne oluyor bilmiyorum.sporu aşırı yaptığımdan olmalı.700 cali geçkin spor yaptım ve 1200 cal civarında beslendim.çok yoğun olduğum için kendime özel birşey yapamadım.katmer yağlıydı ama az yedim.

buzlukta esmer pirinçten yaptığım sebzeli pilavım vardı 100 gr kadar yedim.bugün iştah açık.spora gitmeme vakit var.sporda bunun 500 calini harcarım evdede biraz pilates yapıp çıkarım.ancak azıcık dinlenip yapmam gerek.dinlenmeden zorlama olur

çooookkkk yoruldum 30 dk plates ve 2 saat yürüyüşten sonra 1 tepsi börek açtım kızımla damadıma yedirdim.dünde nohut pilav ve mantı yaptım.dünün öğlenide katmer yaptım.2 gündür hamurla kafayı bozdum.neyse hamur lezetli ama uğraştırıcı ve temizliği var.hareket olayımı artırmak için zor yemekler seçiyorum.neyse masaj aletimi takıp azıcık sırtıma masaj yaptırayım

bugün yediklerim 765 cal civarında yediğim her lokmayı tartıp hesapladım bugün spor yapıp yapmamakta kararsızım 2 haftadır hiç mola vermedim.mola vermesem spordan soğurum veririsemde tembeleşir ertesi gün yapmak istemeye bilirim diye düşünüyorum.ikiside tehlikeli

diyet arkadaşıma yaptığım kayda göre 9 günde 1 kilodan fazla kaybetmiş olmam gerekiyor ancak benim tartıda okadar yok.çünkü bağırsak sorunu yaşadığım için verdiğimi tartıda göremiyorum.

bağırsak sorunu için bitkisel bir ilaca 25 lira verdim eczacı kesin çözer dedi.ama bende kıpırtı bile yapmadı bana daha önce doktorun yazdığı ve hep kulandığım bekoniks diye bir ilaç var yine ona döneceğim.tabi önce doktora gitmem gerekecek.doktora gitmeden artık mide koruyucumu bile almıyorum.

karnım okadar şiştiki patlıyacak gibi.katıbesinde çok almıyorum ama 1 hafta birikince nefes alamıyorsun.enson ilaç kulandığımda 2 kilo fark etmiştim.bu rahatsızlığın kesin bir çözümü yok.denemediğim şey kalmadı.bağırsak uzunluğuyla ilgili olabilirmiş.doktorlar birşeyde demiyor.senelerdir çekerim bazen 2-3 ay düzene girer sonra yine tenbeleşir.ilaç kulanıp iyice tenbeleştirmek istemiyorum.o yüzden ilacı enson kulanıyorum

günaydın günaydın.sabah 30 dk platesimi yaptım bağırsak sorunum için 1 kaşık pekmez tahin yedim.azıcıkta ekmek.kahvaltı etmiş oldum ara öğün elma yada armut olacak bugün herşeye uymam lazım.dün 1500 cali geçmedim ama yinede yasaklı şeylerin ucundan yedim.

dünkü yediklerim ve calleri

ldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal Sil
0.25 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal)65 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)7 kcal Sil
0.50 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)6 kcal Sil
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Tahinli Pekmez (88 kcal)88 kcal Sil
2.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)140 kcal Sil
3.00 x 1 Adet Un Kurabiyesi (65 kcal)195 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)132 kcal Sil
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal Sil
0.25 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal)65 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)132 kcal Sil
3.00 x 1 Adet (30gr) Tavuk Köfte (43 kcal)129 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Patates Salatası (320 kcal)160 kcal Sil
0.25 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal)59 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı1434 kcal

biraz karışık ama tablomu kopyaladım dün sporum yoktu.1 gün dinlendim ama bugün tam gaz başladım

doktorun yeni diyet listesini vermeyi unutmuşum yeni listem

SABAH

şekersiz çay
1 kibrit kutusu yarım yağlı peynir veya haftada 3 kez yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği(50 gr)
4-5 adet zeytin
domates,salatalık,yeşillik

VEYA
50 GR NESFİT 1 ÇAYBARDAĞI SÜT İLE

VEYA
1 simit
4-5 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
domates salatalık

ARAÖĞÜN

1 porsiyon meyve
yarım kase ligt yoğurt

ÖĞLE

1 kase çorba
8 yemek kaşığı suzuz sebze yemeği
1 ince dilim tam buğday ekmeği( 25gr)
yarım kase liğt yoğurt
sınırsız yağsız salata

ARAÖĞÜN

1 porsiyon meyve
1 çaybardağı süt

AKŞAM

2 yumurta büyüklüğünde et (et tavuk balık herhangi biri derisiz) veya susuz 10 yemek kaşığı kuru baklagil yemeği
yarım kase liğt yogurt
1 ince dilim tambuğday ekmeği(25 gr)
sınırsız yağsız salata
3 yemek kaşığı bulgur pilavı veya esmer pirinç pilavı veya makarna

ARA ÖĞÜN

1subardağı süt
5 adet fındık yada badem

azcık farklılaştı bu ay biraz daha diyeti koyulaştırırken birkaç sevdiğim şeyi ekledi sağolsun

birde plates eklememi istedi bende sabahları plates ekledim 30 dk bu ay 30 dkikadan başlar gelecek ayada 45 dk çıkarırım günde yaptığım sporu 3 saate çıkarırsam çok iyi olacak abartı gibi görünmesine rağmen aslında dayanıklılığımı hızla artırma isteğinden kaynaklanıyor.yaza kadar artarsa yazın hava güzel değişik sporlarda eklene bilir mesela yüzma gibi.ama yüzmaktan hoşlanmıyorum.ama kalori yakmak için 1 ay deneye bilirim.hemde sporda farklılık yaratmak iyidir.insanın sıkılmasını engeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…