ben de anlam iyorum bu tip insanlari. Einstein'in bir sozu var:
"ayni seyleri yapip farkli sonuclar beklemek ahmakliktir"
benim kuzenlerimde de var. kendilerini kisitliyorlar kisitliyorlar kilo verip hoop saldiriyorlar hamurisine tatliya. eski kilolarinin da ustune kilo aliyorlar.
kardesim 10 defa verip geri almissin, belli ki ise yaramiyor.
bence en iyi diyet surdurulebilir diyettir, onu da muhakkak sporla beraber goturmek gerek
bugünde bazal hızımda beslaneceğim.birkaç gün 1200 lere düşürüyorum.sonra birkaç gün 1400 lerde beslenip bazala yaklaşıyorum.çünküü vücuda alarm verdirmemek lazım.kıtlık algılarsa benim metebolizma hızını artırma çabalarım boşuna olur.insülin direncim halen kırılmadı.kırılsa zaten bukadar spor ve diyetle benim ayda 6 kilo gitmem lazım ben ayda 1kilo ile 2 kilo arasında debelenip duruyorum.neyse bu yaştan sonra manken olamam bana sğlık gerekli olduğu için bırak kilo yavaş ama sağlıkla gitsin ve geri dönmesin.bu şekilde beslenmeye zaten alıştım.bazen canım fazlasını istiyor buda bazen regli günlerinde bazende çok spor yaptıktan sonra.çok spor yakınca hem yediklerimi hemde depoyu halediyorum yediklerimi organlar kulanmadan önce yakınca vücut beslenmek istiyor.aç olmasanda bunu halsizlikle yapıyor.o zaman bira besleniyorum.
spordan hemen sonra protein agirlikli birseyler yersen (mesela yogurt, haslanmis yumurta falan) vucudun sporun yorgunlugunu atmasi daha kolay oluyor, hem de calistirdigin kaslara tamirat icin protein vermis oluyorsun.
bugünde bazal hızımda beslaneceğim.birkaç gün 1200 lere düşürüyorum.sonra birkaç gün 1400 lerde beslenip bazala yaklaşıyorum.çünküü vücuda alarm verdirmemek lazım.kıtlık algılarsa benim metebolizma hızını artırma çabalarım boşuna olur.insülin direncim halen kırılmadı.kırılsa zaten bukadar spor ve diyetle benim ayda 6 kilo gitmem lazım ben ayda 1kilo ile 2 kilo arasında debelenip duruyorum.neyse bu yaştan sonra manken olamam bana sğlık gerekli olduğu için bırak kilo yavaş ama sağlıkla gitsin ve geri dönmesin.bu şekilde beslenmeye zaten alıştım.bazen canım fazlasını istiyor buda bazen regli günlerinde bazende çok spor yaptıktan sonra.çok spor yakınca hem yediklerimi hemde depoyu halediyorum yediklerimi organlar kulanmadan önce yakınca vücut beslenmek istiyor.aç olmasanda bunu halsizlikle yapıyor.o zaman bira besleniyorum.
bende bugün bazal metobolizmada beslnendim 1400 küsür ama spor halsizlik yüzünden maalesef 130 cal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?