donbulun diyet günlüğü

spor tavşan hızı kilo kaybı kaplumba hızı.ancak biliyorsunuz masalda kaplumba tavşanı yenmişti.bende sporu çok yapıp kişloyu az veriyorum ancak sonunda kilo kaybedeceğim.artık kendimi diyete gibi deyil normal yemekte gibi hisediyorum.yani artık yiyemiyorum sitresi yok.sadece yemek programı izledimmi hisediyorum.yabancılarınki hiçiştahımı kabartmıyor.ancak türk yapımları iştahımı çok kabartıyor.dün eskişehiri gezen bir genç vardı.çocuk yedi ben yutkundum.böyle proğramları seyretmemem lazım.ancak insan yapılışınıda verince dayanamıyorum

dün soğukta tartanpiste koştum.bacağımı zorladı.koşubandında sıçrama daha rahat ve daha az can yakıcıydı.

buğün yürüyüş bandında saate 8 ıkm hızla 45 dk koştum 1.5 saat yürüdüm 1 saat plates yaptım.950 cali buldum.dışarda hava güzel olsaydı 1200 bulurdum.ancak hava yürüyüşe elverişli deyil.lapa lapa kar yağıyor.havanın görüntüsü müthiş.

bugün badi building e başlıyacak tım ancak bana gösterecek hoca bugün yoktu.neyse hafta içi başkagün başlarım.

buğün yemek olarak bakla yiyecektim sonra güveç yiyecektim.ancak baklayı çıkardım güvecide çeyrek porsiyon yaptım.

çeyrek porsiyon güveç 3 kaşık pilav 2 armut 1 porsiyon nesfit 5 dilim çavdar ekmeği 1 zeytin 2 domates 100 gr lor.yiyeceklerim bunlar.

bugün spor olarak yürürüm.oğlanı judoya bırakır bende 2 saat yürürüm.400 cal cepte olur hata gidiş dönüş ve sabahki yürüyüşüde eklersem 500 cal olur.aslında yürüyüş bandının üzerinde 1 saat geçirdimmi 700 cal yakıyorum.saate 8 km hızla 45 dk koşmak ve saate 6 km hızla 15 dk yürüyüş 700 cal yaktırıyor.ama bugün karma gün boş yürüyüş bandı bulamam

spor olarak yürüyüşü düşünüyordum.ancak oğlumu judo için beklerken spor salonunda koştum.45 dk ter attım.bu iyi geldi

hocayıda buldum.badi bulding yapacağım.bunun için plan verdi.haftanın 3 günü yapacağım.3 günde kardiyo yapacağım.3 günün 3 ayrı bölge çalışacağım.mekikte çek dedi.neyse çekerim

ağırlıkları 2.5-5-7.5 kilo olarak kaldıracağım.aynı zamanda yardımcı kaslarıda aletlerle çalıştıracağım.2.5 kilo iyide herhalde 7.5 kiloda naparım bilmem.çünkü son sekiz tekrarı en ağırla çekeceğim

ha bu vücut geliştirmede ağırlık kaldırdık demiyorlarda ağırlık bastım diyorlar.ben o ağırlıkları nasıl basacağım bilmem.şimdiye kadar dayanıklılık kasları olan kırmızı kasları çalıştırdım.şimdi güce dayanıklı beyaz kaslerı çalıştıracağım bu kaslar genetikle belli oluyormuş.kiminde az kiminde çok olurmuş.neyse ben bayanım ben okadar kaslarım çıksın istemiyorum

bende internette dolaşırken bazen reklamlar oluyor pizza falan onlara bitiyorum resmen :18::18::18:bi de alışveriş merkezindeki o yemek alanında bu kadar olmaz ya ev yemeği yapan 1 tek yer var ama fast food sayamadığım kadar

spordan yeni geldim.buğün 45 dk koştum ve 1,5 saat yürüdüm.dünkü spordan sonra bugün dinlenme gibi oldu.dün ağırlık kaldırınca eve geldiğimde acayip bir açlık hisetim.ağırlık ani güç harcama olduğu için vücutta halihazırda ne varsa yedi.bu yüzden kan şekerim düştüki ani açlık hisetim.ancak bugünde nerdeyse 2.5 saat spor yaptım ve 45 dakikası saate 8 km hızla koşmaktı ama acıkmadım.üstelik dün yiyip gitmiştim bugün nerdeyse aç spora gitim.iki spor arasında böyle fark oluyor çünkü dünkünde beyaz kasta çalıştırdım.

fesfut hiç iştahımı tetiklemez mesela bugün çocuklara kumru yaptım kornişon kaşar danajanbon sucuk ketçap ve mayonez karışımı hanburgerin bir benzeri bişey.bir nevi tost ancak inan hiç iştahımı kaldırmadı.ancak sabah yaptığım el açması gözlemeye dibim düştü diyebilirim.onuda tartıp 40 gr yedim 200 gr peynirli gözleme 550 cal civarında temkinli yedim.öğleye lor peyniri 40 gr tam buğday ekmeği ve domatesle geçiştirdim.az önce bir türk kahvesi içtim o şuan iştahımı firenledi.birde gözleme falan kalmadı sıpalar kelenını tostun yanında hüpletiler.aslında iyide oldu spordan sonra tırtıklama tehlikesi vardı.

buradada büyük birkaç market var onlardada fesfut.ben dışarda yesem yesem iskender yerim abi başka şey yemem.ha bide edirnenin köftesi ve ciğeri meşhur ciğer sevmem ama birda arada köfte yerim.diyerlerine yemek bile demem.ne o hamburger yenekmi.açlıktan ölsem hamburger yerine simit yerim daha iyi

bugün yine ödemim azaldı.insanın nasıl böyle bir bünyesi olabilir sabah şişmanlayıp akşama doğru inen bazende hiç fark olmayan.böyle bir vücutla kilo verme çabasındayım.birde spor yapıyorum.düşünün birgün önce tartıya çıkıyorsun kilo kaybın 8 kilo birgün sonra tartıya çıkıyorsun kilo kaybın 4 kilo.2 günde 4 kilo toplarmı insan amatopluyor abi topluyor.

dün koştum ve yürüdüm.bugün sabah callen yaptım 1 saat.öğleden sonrada spor salonuna gidecem.koşarmıyım bilmem.ama bugün ağırlık kaldırma günüm.sırt ve bacak çalışacağım.bugün yediklerimi planladım 1300 cal civarında aksilik çıkmassa en az 700 calik spor yaparım zaten 350 calini yaptım.şimdi işleri tamamlayıp yemek yapma zamanı

dün pazar günü sahada 16 tur koştum buda 1 saat ediyor 1 saate yürüdüm.çok yoğun 2 gün yaşadım bugünler biraz yoğun geçecek.kızımın sınavına az kaldı.o çalışsın diye pek ortalığı kaldırmıyorum.şimdi işlerimi haledip yapabilirsem 1 saat callen yapacağım.yetiştiremessem öğleden sonra spor salonuna gidip koşacağım.ve plates yapacağım.ayrıca vücut çalışmasını yapmalıyım.yaklaşık 15 dk ağırlık kaldıracağım bugün sırt çalışma günü.yavaş yavaş şekle girmeyi umuyorum.

yarın diyetisyen günüm ve yarın diyeteki 4.5 ayımı geride bırakıyorum.öbür ay yeniden gitiğimde 5,5 ay olacak.zaman ne çabuk geçiyor.çok kilo kaybım yok ama sporda istikrarlı gidiyorum.ufacık kaçamaklar olmasa diyetede istikrarlıyım.ancak okadar büyük delikler yapmadım.minicik minicik delikler.ve koca ayda 4-5 kere oldu.hergün deyil.ayrıca yememem gereken şeyleri yesemde bazal hızımı geçmedim.

havalar güzelleşiyor spor daha güzel olur dışarda açık havada yürümek çok zevkli oluyor.ancak bu memelekette yağmur çok yağıyor.bazen 2-3 gün hiç kesilmeden yağıyor.sonra hiç yağmamış gibi sıcak oluyor.temmuzda hava güneşli iken havanın birden kapanıp bardaktan boşanırcasına yağmur yağıp şimşek çaktığını bilirim sanki kıyamet kopuyor gibi.sonradan yağmur aniden kesilip güneş açılıp hava kaldığı yerden sıcaklığına devam ediyor.

salı günü diyetisyene gitim.2.5 kilo vermişim.diyetisyen diyet listmi değiştirmedi.bakalım gelecek aya nekadar vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…