donbulun diyet günlüğü

bugün biraz başım ağrıyor.aslında uykusuzluktanda olabilir hava değişimi miğrenimi tetikliyorda olabilir.biraz sonra uyuyunca geçebilir.gece yarısı ağrı tutup ilaçta içirebilir.belkide dün sınırımı zorladım bugün onun yansımasıda olabilir.

ikigündür yememde ve iştahımda bir azalma oldu.herhalde şu bağırsak rahatsızlığından kaynaklanıyor.dün geçmişti şimdi yeniden başladı.biraz ağrıyor geçiyor sonra yine geliyor.neyse herkeste varmış.şuanda türkiyenin pek çok yerinde herkes aynı sorunu yaşıyor.

haftasonu cumartesi spor yaptım ancak pazar günü dinlendim buğünde sabah koştum şimdide ağırlık egzersizlerini yapmaya gideceğim.buğün sporda ağır günümdeyim.hafatanın 3 günü yoğun spor yetiyor.karnımda kas şekilleri görünmeye başladı sarkan kalçam toparlandı.kolarım incelmeye başladı daha ne isteyim.kilo çok aşagıya inmesede görüntü yönünden memnunum.bölgesel deyil her yerden inceldim.

diğer üyesi olduğum bir diyet sitesinde yediklerimi ve yaptığın sğporu yazarak günde kaç kalori kaybetiğini kaydediyorsun ancak oraya göre daha az kilo kaybediğim için 2 gün yediğimi 10 katını yazdım ve kilomu şuankine denk getirdim.aslında yaptığım ve yediğimi birebir yazıyorum ancak metebolizma farkı yada kaloriler yanliş.neyse yanlış olan birşey var ama ne olduğunu çözemedim

yazın kilo vermesi kışa göre daha kolaydır inşallah benim içinde aynısı olur ve yazın daha çok kilşo veririm.

bugün spor beni yordu.herhalde koşu bugün beni zorladı çünkü tenpomu biraz artırdım.bu farketiriyor.birde yürüyüş bandının son 5 dk eğimi 9 za çıkardım.oneya sanki gerçek dağ tırmanıyorsun.9 da 45 dk yürümek insanı mafeder.ancak yağ yakma adına süper

9 muuuuu süper ben adım atamam herhalde 45 dk yı geç 5 eğimde 15 dk da su içinde kalıyorummm

merhaba hatunlar.dün spor için sabah sahaya gitim.koşu günümdü.koştum ancak 40 dk da ciğerimin alt tarafına sancı saplandı.geçmesini bekleyerek koşuya devam etim.ancak geçmeyince kestim.sabah ağrı kessici ve vitamin içmiştim.aslında çok kötüydüm ancak ter atarsam iyi olur diye düşündüm.olmadı.neyse öğleden sonra eğimli bandımda 30 dk yürüdüm.6 ayarında.sonra 10 dk yine 6 hızında yürüdüm.20 dk koşumda eksikliğim vardı onuda 8 hızında koşarak tamamladım.ağırlıklarımı kaldırıp bitirdim.spor arkadaşımda benim gibi yorgun olunca plates yapmadım.neyse akşam dinlendim.bugün spor yapmıyorum.zaten sabah 7.5 da kızı kaldırıp ders çalıştırdım.buseferde beyin sporu oldu.bazen sporu çok abartıp kendimi hırpalıyorum

dün tatlı niyetine kremşantiyi su ile çırpıp elma ve portakalla karıştırıp dolapta soğutarak yedim.tadı çok az şekerliydi ancak elma ve portakalın şekeri yeti.yasak ancak sütlü bile deyil sulu tatlı

gardolabımdaki bütün kıyafetleri denedim.yazdımı bilmem ama hepsi bana oldu.ğiyemediğim etek ve tişörtlerimin hepsine girdim.bol gelen bile oldu.

kaç gündür çok yoğundum.havalardan dolayı miğren çektim.bir kaç gün diyetimi dağıtım ancak yine toparlandım.6 gün isveç diyeti yapayım dedim baş ağrısı ve mideden mafoldum.gece yarısı midem sanki boğazımdaydı çok berbat yandı hiç bukadar yanmamıştı.ne demeye bu aç kalınan diyeti yapmaya kalktım.kalk sabah ye bir dilim ekmeğini arada meyveni iç sıcak çorbanı yada yemeğini.acele zayıflamaya ne gerek var.işte bazen saçmalıyorum.

sabah 1 saat koştum.18 turu öncesine göre 5 dk erken bitirdim.yaklaşık olarak 1,5 tur daha hızlı koşmuşum.buda iyi.düzlüğe gelince hızlanıp yuvarlakta yavaşladım yarımsaate yakın böyle koştum.iyi geldi.biraz bacak ağrısı çekiyorum.kas ağrısımı yoksa kemikmi anlıyamadım.bacaklarıma fazlamı yüklendim.ancak koşmamı sağlayan ayak kaslarım belirğinleşmeye başladı.buda iyiye işaret

havalar bir çok sıcak bir çok soğuk insanın hasta olmaması zor.biraz kırgınlık ve vitaminle olayı atlatım ancak vitamin iştahımı açtı.ama ne yapacaksın iştah zaten açık biraz daha açılınca firenlemek lazım.bende onun çabasını verdim.neyse yavaş yavaş gidecek.şimdilik değişimden memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…