ben de anlam iyorum bu tip insanlari. Einstein'in bir sozu var:
"ayni seyleri yapip farkli sonuclar beklemek ahmakliktir"
benim kuzenlerimde de var. kendilerini kisitliyorlar kisitliyorlar kilo verip hoop saldiriyorlar hamurisine tatliya. eski kilolarinin da ustune kilo aliyorlar.
kardesim 10 defa verip geri almissin, belli ki ise yaramiyor.
bence en iyi diyet surdurulebilir diyettir, onu da muhakkak sporla beraber goturmek gerek
sana katılıyorum.bumerang gibi gidip gidip gelen kilo insana sadece zarar verir.bende teleşe kapılıp diyet ilaçları va abuk subuk diyetler yaptım.yok proteyin diyeti puan hesaplama şu bu.hiçbiri 5 kilodan fazlaveririyor sonra sürdürülebilirliği olmayınca bıraktım hoop giti 5 geldi 10 kilo.bende doğru diyetisyene gitim aldım bir kibrit kutusu peynir yazan diyetimi başladım.diyetisyen ayda 4-5 kilo veririsin dedi.ben veremem dedim.çünkü abuk subuk diyet ve ilaçlarla metebolizma hızımın canına okudum.önce onu düzene sokmalıydım.bu yüzden kilo kaybında çok beklentiye girmedim.üstelik 82,5 kiloda bir obez olarak.neyse sporle az kilo versemde en azından daha fazla görüneyim ve etlerim sarkmasın diye epey haşır neşir oldum.şuan bir düzene oturtum çok şükür.2 aydır görüşmediğimiz arkedaşım beni ziyerete geldi.o görmeyeli 3-4 kilo verdim ama bana erimişsin dedi.erimiş olmama için en az 8 kilo vermek lazım.demeki gözlerde o farkı yaratım.spor bundan çok iyi geldi bana.inşallah bir aksilik olmazda spora ara vermek zorunda kalmam