- 1 Eylül 2017
- 420
- 444
- 33
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
Donmem. Yeter ki onursuz olmasın aşk. Ben haketck bişey yapmadm bunları duymak için. Sonuçta kız cocuguym ailemin illaki söz sahibi olacaklar. Bu adamın egosu yüksekti bayag yetersiz hissetti galiba kendini. Zaten bi anda çıktı ağzında düşünmeden konuştu ama telafisi yok olmamalı da dimi
evlenilecek kadının bakire olması adet midir?
pardon hangi yörenin adeti bu
bende anlamıyorum bu durumdan mutlu degilim. ama ailem laf anlatamıyorumO değil de nasıl altın istediniz ona şaşırdım. Bizde adet altın şu kadar derseniz karşı tarafa -ki asla onaylamıyorum- adet hakkında laf etme hakkı doğar. Evlenirken altın isteme olayını ben cidden anlayamıyorum
Bence sanslisin ki is ciddiye binmeden yuzunu gostermis. Boyoe bi adamdan ne koca ne baba olmaz.Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
canm cok sagol ama yınede uzgunum neden uzgunumŞükür namazı kılll ..
Dualar etttt ..
Adak kesss .
Mutlu olll sevinnn ..
Kurtuldun ..
Bunu sana diyen adam evlendiğinde neler demezdi..
Allahın sevgili kuluymuşsun şükret.
cok sevmiştim ben hala nasıl dıyorumBenim eski nişanlımda böyle ağır konuşuyordu. Nisanlanmadan önce 3 yıl konuştuk ağır konuşur özür dilerdi. Nisanlandik aramizda saygi bittigi icin sevgi de kalmadı dayanma gücü de. Ben bir hata yaptım nisanlandim siz yapmayın. Nisan atmak cok daha kotu bir duygu. Ben kendime 1 yil sonra geldim su an 3 yil oldu ve eski nisanlimin yuzunu bile hatirlamiyorum. Allah sizi kurtarmis yolunuza devam edin.
ailem tabiki bilmiyor nasıl soylenir ki buEğer daha önce evlenmediysen ve ailen çok çok çok afedersin bakire(değilsen eğer)olmadığını bilmiyorsa bu resmen seni tehdittir. Sana diyor ki “aileni dizginle, durum ortaya çıkar” resmen! Ahlaksız terbiyesiz. Umarım barışmazsın böyle bi pislikle. Çünkü ilerde başına kakılacak belli.
Daha önce evlilik yapmadınız yani... O anlam da sormuştum. Çok geçmiş olsun. Yatın kalkın dua edin böyle bi adamla hayatınızı birleştirecektiniz...ailem tabiki bilmiyor nasıl soylenir ki buonun yaptıgı s.erfsızlik
oyle dua etmeyelim kurtuldum diye ama cok kötuyum aglayarak uyanıyorm içim bi tuhafDaha önce evlilik yapmadınız yani... O anlam da sormuştum. Çok geçmiş olsun. Yatın kalkın dua edin böyle bi adamla hayatınızı birleştirecektiniz...
Tatlım sarıldım yanı başında olsam...ağlama çiçeğimoyle dua etmeyelim kurtuldum diye ama cok kötuyum aglayarak uyanıyorm içim bi tuhaf
cok sagolun. insallah gecer gözyaslarımda kurur bıgn. kimseye anlatılmıyor boyle rezil bi durum. iyiki sızler varsınız arkadaslarTatlım sarıldım yanı başında olsam...ağlama çiçeğim
Geçecek bugünler geçecek
Yine seveceksin hem de çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?