Dondum kaldim dusunemiyorm

Allahindan bulsun it... sukur ki yol yakinken göstermiş iç yuzunu bi daha asla yüzüne bile bakma yoksa evlenince daha neler duyarsin ondan neleeeer

Benim eski nişanlımda böyle ağır konuşuyordu. Nisanlanmadan önce 3 yıl konuştuk ağır konuşur özür dilerdi. Nisanlandik aramizda saygi bittigi icin sevgi de kalmadı dayanma gücü de. Ben bir hata yaptım nisanlandim siz yapmayın. Nisan atmak cok daha kotu bir duygu. Ben kendime 1 yil sonra geldim su an 3 yil oldu ve eski nisanlimin yuzunu bile hatirlamiyorum. Allah sizi kurtarmis yolunuza devam edin.

Ne küfür ne hakaret olayı o kdar baska yerlere cekmeye calısmayın bayanlar halk arasında oyle bı tabır kullanılır o kdar zaten dedıgım gbi artk ılk ıkıncı dıye bsey yok herkesın ısteklerı adetlerı olabılır ve yapılır yapılabıldıgı kadar sizler kelımeye takılıyosunz hala yapmayın abartılack bı durum yok hakaret tarzda devam etsem anlayacam ama acıkladm bu kdar büyütmeye gerek yok uslup bılmem ne gereksız muhabbetler acıklamadan snra burda kalsın uzatmaya grek yok

Cok buyuk bir terbiyesizlik nisanlinin yaptigi. Cok suursuzca bir laf etmis ama benim takildigim baska noktalar da var. Kız çocuğuyum ailemin söz hakkı olacak diye bir durum yok, şunu bunu yapacaksın diye erkek ailesine alışveriş listesi sunmak ne demek? Anne babanın egosunun tatmin olmasi, niye diye sorsan kendilerinin bile cevap veremeyeceği bir adet gelenek görenek takip etme saçmalığı.. bu yüzden birçok evlilik daha başlarken temelden sarsılıyor ve ömür boyu unutulmuyor. Altın mevzusundan kendini yetersiz hissetmesine bağlamanız da çok garip. Kendinizi böyle avutmaya çalışmayın, adam zaten şuursuzmuş ama ailenizin yaptığı da onun kadar şuursuzca.

Yuh hayvan.
Iyi ki soylemis o lafi sende erkenden gormussun gercek kisiliksizligini.her serde bir hayir vardir kurtulduguna sevin.

evlenilecek kadının bakire olması adet midir?
pardon hangi yörenin adeti bu
bende anlamıyorum bu durumdan mutlu degilim. ama ailem laf anlatamıyorum

Bence sanslisin ki is ciddiye binmeden yuzunu gostermis. Boyoe bi adamdan ne koca ne baba olmaz.

cok sevmiştim ben hala nasıl dıyorum kotuyum gecer insallah

Eğer daha önce evlenmediysen ve ailen çok çok çok afedersin bakire(değilsen eğer)olmadığını bilmiyorsa bu resmen seni tehdittir. Sana diyor ki “aileni dizginle, durum ortaya çıkar” resmen! Ahlaksız terbiyesiz. Umarım barışmazsın böyle bi pislikle. Çünkü ilerde başına kakılacak belli.

ailem tabiki bilmiyor nasıl soylenir ki bu onun yaptıgı s.erfsızlik

oyle dua etmeyelim kurtuldum diye ama cok kötuyum aglayarak uyanıyorm içim bi tuhaf
Tatlım sarıldım yanı başında olsam...ağlama çiçeğim
Geçecek bugünler geçecek
Yine seveceksin hem de çok

Tatlım sarıldım yanı başında olsam...ağlama çiçeğim
Geçecek bugünler geçecek
Yine seveceksin hem de çok
cok sagolun. insallah gecer gözyaslarımda kurur bıgn. kimseye anlatılmıyor boyle rezil bi durum. iyiki sızler varsınız arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…