Dondum kaldim dusunemiyorm

Igrenc bir durum ama evlenmeden gerçek yüzünü göstermesi iyi olmuş

Çevremde 2. Evliliğinde bile söz nişan düğün yapan var ki insan sevdiği kadına o lafı söylemez de söyletmez de

Bence söylediği iyi olmuş ne olduğu belli olmuş devam etme böyle bi adamla
Yani bence o ben seni bakire değilken kabul ettim daha ne istiyon demek istemiş açıkça kendine bakire birini bul de defolsun gitsin

düşünmeden konuştu ne demek 5yaşında mı bu adam
sakın sakın bu dediği lafın yenilir yutulur hali yok
terbiyesiz hadsiz
ilk birlikteliği onunla yaşamadıysanız bile size bunu demeye hakkı yok
madem kaldıramayacaktı bu durumu başkasını bulsaydı kendine evlilik yoluna hiç girmeseydi madem
sakın kendinizi düşünmeden konuştu sinirle söyledi fala diye avutmayın ve sakın geri dönmeyin 6 yıl uzun zaman ama evlenseydiniz her Allahın günü her kavganızda böyle kabalıklar duyacaktınız oy üzden de 6 yıl hiç de uzun değil, verilmiş sadakanız varmış da evlenmeden belli etmiş pis düşüncesini

Ohaaaaaaaaaaaaa ben de şok ...
Allah yüzüne bakmış da şimdiden belli etmiş kendini

yuh yani. kendileri her haltı yer bide üstüne bu laf. napcaksınız merak ettim ayrılcak mısınız. bugün bunu diyen yarın neler söyler kim bilirr ...

ınsallah gecer bı an once. o bambaskaydı kalbimde ama herseyı aldı goturdu

Niye tlfn kapatıp engellediniz ki ben olsam gayet planlı programlı devam edip suratına tükürürdüm. Not: kız ailelerinin erkek tarfını adet gelenek görenek diye zora sokmasına hiç anlam veremem
zora sokmadılar emin olun makul seylerdi ve benm ailemde herseyımı alcaktı zaten

erken görmus oldun gercek yuzunu kac kurtar kendını !!!

Niye tlfn kapatıp engellediniz ki ben olsam gayet planlı programlı devam edip suratına tükürürdüm. Not: kız ailelerinin erkek tarfını adet gelenek görenek diye zora sokmasına hiç anlam veremem
kalakaldm o an dunya bi durdu kulaklarıma inanamadım. o laftan sonra konusamazdm plan yapamazdım sessızce gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…