- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
Igrenc bir durum ama evlenmeden gerçek yüzünü göstermesi iyi olmuşMerhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
düşünmeden konuştu ne demek 5yaşında mı bu adamDonmem. Yeter ki onursuz olmasın aşk. Ben haketck bişey yapmadm bunları duymak için. Sonuçta kız cocuguym ailemin illaki söz sahibi olacaklar. Bu adamın egosu yüksekti bayag yetersiz hissetti galiba kendini. Zaten bi anda çıktı ağzında düşünmeden konuştu ama telafisi yok olmamalı da dimi
Ohaaaaaaaaaaaaa ben de şok ...Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
bu imtihan cok zor. cok agırıma gitti. suratıma kufretse bukadar acıtmazdı sanırım.işte bu noktada ımtıhanın başlıyor dılersen sana gosterilen bu işaretten ders alırsın dılersen almazsın sonra buyuk ders alırsın...? tercih senın
Aynı şeyi ben diyecektim :)))Ohaaaaaaaaaa diyorum ohaaaa
ınsallah gecer bı an once. o bambaskaydı kalbimde ama herseyı aldı goturduCanınızın acıması çok normal ... ama geçecek .
Sakın affetmeyin çünkü zihniyeti belli . İlerde çok pişman olursunuz , şimdi üzülüyorsunuz ama ilerde üzülmekten daha iyi .
Emin olun daha iyilerine layıksınızdır
zora sokmadılar emin olun makul seylerdi ve benm ailemde herseyımı alcaktı zatenNiye tlfn kapatıp engellediniz ki ben olsam gayet planlı programlı devam edip suratına tükürürdüm. Not: kız ailelerinin erkek tarfını adet gelenek görenek diye zora sokmasına hiç anlam veremem
erken görmus oldun gercek yuzunu kac kurtar kendını !!!Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
kalakaldm o an dunya bi durdu kulaklarıma inanamadım. o laftan sonra konusamazdm plan yapamazdım sessızce gidiyorumNiye tlfn kapatıp engellediniz ki ben olsam gayet planlı programlı devam edip suratına tükürürdüm. Not: kız ailelerinin erkek tarfını adet gelenek görenek diye zora sokmasına hiç anlam veremem
hayat işte. sukretmeliyim belki de6 yıldır tanıyamadığınız sevgiliniz 1 dk. içinde gerçek yüzünü göstermiş.
aynen oyleymısHep derim bu altinin cozemeyecegi sey yok diye,
Sevgilinizin zihniyetini siz cozememissiniz ama, altin bir guzel cozmus..
Ohanuss diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?