Tatlı Tarifi Dondurmalı Ve Fındıklı Burma Baklava(El açması) - Sinangil Un Sponsorluğunda

Deyneeepppne yaptın kuzum sen ya,döktürmüşsün yine ellerine sağlık canım enfes görünüyor,bir de üşenmemiş arka fona yaprak sarmış koymuşsun canım çekti valla,tatlın çok güzel görünüyorBu kategoride diğer yarışmalar gibi benim için eğitici ve öğretici oldu,çok tarif yaparım ben bu yarışmadan çıkanlardanYarışmada başarılar dilerim canım.

Bu arada yine son günlere bıraktığın gözümden kaçmadı

Teşekkür ederim canımBenim de yapacağım çok tarifler var .Ben de anlamadım nasıl oldu,hangi ara karar verdim,katılmayacaktım normalde

Sarma mı o arkadan gülen arkadaş oyumu sana veriyorum sarıgül aman deynep sarman gönlümü fethetti. Tatlı zaten şerbetli olması bile yeter bana eline sağlık başarılar

Sarma mı o arkadan gülen arkadaş oyumu sana veriyorum sarıgül aman deynep sarman gönlümü fethetti. Tatlı zaten şerbetli olması bile yeter bana eline sağlık başarılar
Sarma mı tatlı mı başlangıçta anket açsaydım iyi olacaktı herhalde.Tatlıdan daha çok dikkat çekti.Oylama başlayınca sözünüzden dönmezsiniz inşallah

eline sağlık canım .eminim güzel olmuştur ben beceremem herhalde hamur açmayı beceremiyorum zira.kahvaltı sofralarından bir oy borcum var sana hakkımı burda kullanıyorum bir oyum sana hadi bakalım başarılar dilerim.

Hamur açmayı bende çok beceremiyorum ama bu tarif daha kolay.Üst üste konulunca merdaneyle zorlanmadan büyüyor zaten.Şekli de zaten oklavaya burulacağından şeklin önemi olmuyor.Beğendiysen oy ver canım,kendini mecbur hissetme(neyse hediyeyi geri göndermek ayıp olur,tamam kabul).Teşekkür ederim canımmm.

zaten bir oy hakkım varmış oylayınca farkettim aklımda bir tatlı daha vardı ama sağlık olsun oyun bol olsun.

rica ederim bu kulupte arkadaş dayanışması yapyacaksak ölelim ama dimi

Zeynep oğlanı uyudu o senin bu tarifi yapicam

Hahahha yanlız evde sutum yok :/ alternatif ne olabilir

Ben bilmem Nevreste bilir.Onun burma baklava tarifi de vardı ,baktım O da süt koymuş..Şimdi googleye baktım,başka bir tarifte süt,yoğurt yok ama nasıl olur bilemedim.
Süt olmadan hiç denemedimOlur belki ama tadı nasıl olur bilmiyorumYoksa mutlaka süt veya yoğurt olmadan yapılan tarifler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…